Arama sonuçlarınız

1. Salturbone

Yeni Telefon

Sana ucuz paraya iphone telefon almayı öğreteceğim şimdi; Amerikaya uçak bileti al. Yanına 400 dolar al. Amerikaya gittiğin gibi bir teknoloji mağazasından iphone al (nasıl olacağını sorma orada buraya göre kat kat ucuz ;) ) bu sayede o söylediğin fiyatın neredeyse yarısı kadar bir fiyata iphone...
  2. Salturbone

[1.8] Kamuflaj Skini (Kendinizi Düşmanlara Karşı Koruyun)

Skinin tamamını transparan yapın bakalım nasıl buluyorlar sizi D:ASDSA
  3. Salturbone

Kendi İşletim Sistemimi Yapsam?

Linux açık kaynak kodludur. Önce virtual machine ile bir linux işletim sistemli sanal bilgisayar oluşturup oradan kodlara bak. İnternetten (tabii bulabilirsen) nasıl yapabileceğini öğren. Gerisi kendisi gelecektir :D Ama öyle tek kişi ile yürümez bu iş. Bir takım toplaman gerek...
  4. Salturbone

Borderlands 2 Alayım Mı ?

130 TL ;(
  5. Salturbone

SonOyuncu Oyun ve Kredi Çekilişi

Konu dışı bölümünde kullanıcılar kendi yarışmalarını düzenleyebilirler... Telefon zorunlu mu :(
  6. Salturbone

Science Of Future | Spoiler | Öneri ve fikirleriniz varsa yapışın.

Allah bizi uyarı puanından korusun :D
  7. Salturbone

Premium özellikleri nelerdir ?

Microsoft Mojang'ın tümünü aldı :D
  8. Salturbone

Premium özellikleri nelerdir ?

Mojang :D
  9. Salturbone

7. sınıf konusu ? Öyle bir şey dediğimi sanmıyorum. Sadece sen-ben dili şeysi (anladınız siz) 7. sınıf konusu ;)
  10. Salturbone

Muhde çok olgun ve senden daha "büyük". Küçük bir akım başlattı diye ona da "abi" diyemezsiniz. Lüften, lüften gidin...
  11. Salturbone

Burada atar yapan kimsenin olmadığını belirtmek isterim. Hala beni aşağılıyorsunuz ve hala bir sonuca ulaşamadınız. Ben size basit ve nazik bir tavırla "Tanımadığınız insanlar konusunda ön yargılı olmayın." dedim ve siz beni böyle bir şey dediğim için "abi" olarak sınıflandırdınız...
  12. Salturbone

Bana hakaret etmeyi bırakın ! Nasıl davranacağıma siz karar veremezsiniz. Ağzımı bozdurmayın bana (ki şimdiye kadar hiç bozmadım !). Nazikçe bir şeyler anlatmaya devam ettikçe beni aşağılıyorsunuz. Buraya 10 kişi çağırsam rastgele sizin bana yönelttiğiniz o "sıfatın" kendinize ait olduğunu iddia...
  13. Salturbone

Evet evet öyle <_< Sen beni 9 yaşında bir çocuk sanıyorsun. Ön yargılı olmayı kes. Burada bana hakaret ettin ve 1 özür bile dilemedin. Olabildiğince alttan almama rağmen burada "abilik" olarak tabir edilen şeyi siz yapıyor bulunmaktasınız...
  14. Salturbone

Direkt olarak bana(veya herhangi birine) bu kelimeyi yakıştırdığın için kendinden utanmalısın... Tanımadığın insanlar için ön yargılı girişimlerde bulunma. Bu bana karşı direkt olarak bir hakarettir...
  15. Salturbone

Sen bu arkadaşı hiç tanıyamamışsın. Lüften çek git *suratını asıp kapıyı işaret eder...
  16. Salturbone

Borderlands 2 Alayım Mı ?

Çok karmaşık bir yapıya sahip RPG-FPS karışımı bir oyun. Hikayesi çok kötü, bir şey anlayacağını sanmam...
  17. Salturbone

Half Life 2 Alayım Mı ?

Hikayesi güzel, Grafik tam kıvamında ;)
  18. Salturbone

Yapacak zaten şimdiden hazırlan A:SDDSA
  19. Salturbone

Half Life 2 Alayım Mı ?

Oyun çok güzel nesine pişman oldun o_O
  20. Salturbone

Eğer bütün bunları başarabileceksen IC den fazla ilgi göreceğine eminim. Şimdiden harika duruyor ;)