Arama sonuçlarınız

1. Salturbone

Sevdiği Kıza/Erkeğe Açılamayanlar İçeri

''Dinin fazla öğretildiği yerden iyi bir öğrenim elde edemeye bilirsin.'' işte bu cümleyin çok yanlış anlamışsınız. İhtimaller üzerine kurulu bir cümleyi yüklemsiz olarak kabul edip değerlendirmişsiniz...
  2. Salturbone

Başından kaybetmişsin adamım :/ İyi bir liseye gidemezsen iyi bir gelecek elde edemezsin. Dinin fazla öğretildiği yerden iyi bir öğrenim elde edemeyebilirsin... (%99.9 (Hiçbirşey kesin değildir...)) Tamam açık öğretimse gelişme var :like:
  3. Salturbone

Derslerimde açık ara farkla öndeyim aynı lisede birbirimizi bulma olasılığımız %0.1 . Ama aynı üniversite %0.0001
  4. Salturbone

Hayır . Daha doğrusu bizim sınıftakilerden kurtulmak istiyorum :S
  5. Salturbone

Aynı fikirdeyim. Bir an önce liseye gidip abiimsi şeylerden kurtulmak istiyorum <_<
  6. Salturbone

Kilo ? 70 Kiloyum yine de sevenler oldu. Bir şansını dene derim B)
  7. Salturbone

Sen hiç kızlarla ilgilenme senin de üzerine atlarlar böyle :)
  8. Salturbone

Abi bizim sınıftaki en karizmatik çocuk bile görmedi bunları :) Hatta tekif bile etmedi/almadı :) Bu yaşta bence dediğin gibi kız arkadaş uygun değil...
  9. Salturbone

Abi şimdi ben kimseyi öyle ciddi ciddi sevmedim. Ama bi kız bana sorunca (Oldu işte) bende düşünmeden edemiyorum. Çok kız hakkında düşündüm. Hiçbiri tipim değildi. Sadece gelip bana teklif eden üzerinde yoğunlaşıp hakkında daha çok düşünüyorum ve takıntı haline geliyor. Zaten daha ergenliğe yeni...
  10. Salturbone

Yeni Glowstone ile ilgili şeyler! Parlayan Glowstone 1.7.2!

Beğenmedim :/ Eclipse ile haşır neşir olun. Mcreator ile hiç ders bile almadan mod yapabilirsiniz. Önemli olan emek vermek... Bu modu eclipse ile yapmaya çalışsanız emeğinizin gururuyla işin eğlencesine kapılırsınız. Başarılar...
  11. Salturbone

Zaten parlıyor :) Ama böyle bir modu eclipse ile yapmak çok daha eğlenceli :) (Denenmiştir...)
  12. Salturbone

Blitz Brigade | Version 1.5 | BlitzPlus Özelliği Yakında!

Güzel ve üzerinde uğraşmaya değmiş görünüyor.Renkler için colorme kullanmak yerine şunu kullan § (Alt + 21). Başarılar...
  13. Salturbone

Şimdi paylaşmakla çok yanlış yapmışsınız. Modunuzu da Mcreator değil de Eclipse ile yaparsanız daha çok rağbet göreceğine inanıyorum. Konuya birkaç resim ekleyiniz... Başarılar...
  14. Salturbone

Arena Sistemi

Dur render yarıda kesildi (Elektric pert detected)
  15. Salturbone

İbretlik Caps Paylaşım Platformu

Şaçıma jöle sürdüğümde hissettiğim:
  16. Salturbone

İbretlik Caps Paylaşım Platformu

Şarkısnıa edit çektim loo :)
  17. Salturbone

Elvada

(Sesli Güler) Muhahoaho ! :)
  18. Salturbone

Arena Sistemi

Son halini görmediniz... Çok daha güzel oldu :)
  19. Salturbone

bir plugin soracaktım.

Multiverse Core