Geleyepehele
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Boy 1.82 Kilo öhm..şey..özele gelKilo ? 70 Kiloyum yine de sevenler oldu. Bir şansını dene derim B)
Boy 1.82 Kilo öhm..şey..özele gelKilo ? 70 Kiloyum yine de sevenler oldu. Bir şansını dene derim B)
Haline şükret. I have nothing.
75 kiloyum çünkü Dayı oğlunun dediğine göre hayvan gibiymişim aslın da benim üçgen vücudum var B) yani yapı olarak yapılı bir vücudum var özelliğim ise zeki ve duyarlı olmama kısaca ben bir süper insanım.Her erkeğin olamasa da çoğu erkeğin sahip olmak istediği şeylere sahibim.Harika bir vücut ve harika bir zeka.But now i have nothing.Kilo ? 70 Kiloyum yine de sevenler oldu. Bir şansını dene derim B)
Aynı fikirdeyim. Bir an önce liseye gidip abiimsi şeylerden kurtulmak istiyorumSenin de tek derdin O koca...Hıhımh.Benim doğal halim ciddi olmamdır çocukluğumdan beri bu budur bende.Hayatım da hiçbir zaman bu dediklerinizi yaşamadım hele ki benim Cehennem diye adlandırdığım ilk okul ve orta okul hayatım gençliğimi bitirdi kısaca beni bitirdi ve hala o zaman yaşadığım şeylerin sonucunu çekiyorum fakat bana bunu yapanlar benden çok daha rahatlar.
1.80 olmaya yakınım ^_ İnşallah 1.80'e ulaşırım ve bel ki de birazcık aşarımBen 55 kiloyum beyler. Lise 3 öğrencisinin 55 kilo olması pek de normal değil. Boy da biraz uzun olunca iyice zayıf gösteriyor.
Liseye gitmek abiimsi şeylerden kurtulmak anlamına gelmez ki.Aynı fikirdeyim. Bir an önce liseye gidip abiimsi şeylerden kurtulmak istiyorum![]()
Hayır . Daha doğrusu bizim sınıftakilerden kurtulmak istiyorum1.80 olmaya yakınım ^_ İnşallah 1.80'e ulaşırım ve bel ki de birazcık aşarımsaten spor salonuna gidiyorum vücudumu iyice geliştireceğim ve meyvesin den de 8 ay sonra yemeye başlayacağım. B)[DOUBLEPOST=1407444200,1407444162][/DOUBLEPOST]
Liseye gitmek abiimsi şeylerden kurtulmak anlamına gelmez ki.
Yine karşına çıka bilirler ama. Ve bu sefer seni eskisin den daha çok ezerler.Hayır . Daha doğrusu bizim sınıftakilerden kurtulmak istiyorum![]()
Derslerimde açık ara farkla öndeyim aynı lisede birbirimizi bulma olasılığımız %0.1 . Ama aynı üniversite %0.0001Yine karşına çıka bilirler ama. Ve bu sefer seni eskisin den daha çok ezerler.
Ben İmam Hatib'e gitmek istiyordum ve oraya gittim.Oraya gittiğimi söyleyince herkes dalga geçiyordu ezik bir lise diye fakat orasının hiç de ezik bir lise olmadığını farkettim.Ve şu an İnegölün en serseri lisesi haline geldiğini milletin ağzından duyuyorum.[DOUBLEPOST=1407444708,1407444617][/DOUBLEPOST]Ama şu an Açık Öğretim'de okuyorum.Derslerimde açık ara farkla öndeyim aynı lisede birbirimizi bulma olasılığımız %0.1 . Ama aynı üniversite %0.0001
Başından kaybetmişsin adamım :/ İyi bir liseye gidemezsen iyi bir gelecek elde edemezsin. Dinin fazla öğretildiği yerden iyi bir öğrenim elde edemeyebilirsin... (%99.9 (Hiçbirşey kesin değildir...))Ben İmam Hatib'e gitmek istiyordum ve oraya gittim.Oraya gittiğimi söyleyince herkes dalga geçiyordu ezik bir lise diye fakat orasının hiç de ezik bir lise olmadığını farkettim.Ve şu an İnegölün en serseri lisesi haline geldiğini milletin ağzından duyuyorum.
Ben İmam Hatib'e gitmek istiyordum ve oraya gittim.Oraya gittiğimi söyleyince herkes dalga geçiyordu ezik bir lise diye fakat orasının hiç de ezik bir lise olmadığını farkettim.Ve şu an İnegölün en serseri lisesi haline geldiğini milletin ağzından duyuyorum.[DOUBLEPOST=1407444708,1407444617][/DOUBLEPOST]Ama şu an Açık Öğretim'de okuyorum.
Bak işte sizin gbilerin kaybettiği yer burası. ''Dinin fazla öğretildiği yerden iyi bir öğrenim elde edemeye bilirsin.''Başından kaybetmişsin adamım :/ İyi bir liseye gidemezsen iyi bir gelecek elde edemezsin. Dinin fazla öğretildiği yerden iyi bir öğrenim elde edemeyebilirsin... (%99.9 (Hiçbirşey kesin değildir...))
Tamam açık öğretimse gelişme var :like:
Bak işte sizin gbilerin kaybettiği yer burası. ''Dinin fazla öğretildiği yerden iyi bir öğrenim elde edemeye bilirsin.''
Sen bunu neye dayanarak söylüyorsun? Hiç sen İmam Hatib'de okudun mu? Hayır. Peki orada ki eğitim hakkın da bir bilgin var mı? Hayır.
Sizi temin ederim şu hep en yüksekelr de olan Fen Lisesin de verilen derslerin aynısını İmam Hatib'de veriyoralr ayrıyaten Din dersleri de veriyorlar bu sayede en zor lise İmam Hatib'dir.
''Dinin fazla öğretildiği yerden iyi bir öğrenim elde edemeye bilirsin.'' işte bu cümleyin çok yanlış anlamışsınız. İhtimaller üzerine kurulu bir cümleyi yüklemsiz olarak kabul edip değerlendirmişsiniz...Bak işte sizin gbilerin kaybettiği yer burası. ''Dinin fazla öğretildiği yerden iyi bir öğrenim elde edemeye bilirsin.''
Sen bunu neye dayanarak söylüyorsun? Hiç sen İmam Hatib'de okudun mu? Hayır. Peki orada ki eğitim hakkın da bir bilgin var mı? Hayır.
Sizi temin ederim şu hep en yüksekelr de olan Fen Lisesin de verilen derslerin aynısını İmam Hatib'de veriyoralr ayrıyaten Din dersleri de veriyorlar bu sayede en zor lise İmam Hatib'dir.
Bu konu sohbet konusu olduğu için arşive gitmez.[DOUBLEPOST=1407445292,1407445199][/DOUBLEPOST]Katılıyorum. -Konu iyice yön değiştirdi, şimdi gereksizleşti diye arşive alınmadan bırakalım, konuşmak isterseniz PM açayım oradan da konuşabiliriz.-
İhtimal diye bir anlayış yoktur bu çok mantıksızdır çünkü bütün insanlar her cümleyi düz anlar.''Dinin fazla öğretildiği yerden iyi bir öğrenim elde edemeye bilirsin.'' işte bu cümleyin çok yanlış anlamışsınız. İhtimaller üzerine kurulu bir cümleyi yüklemsiz olarak kabul edip değerlendirmişsiniz...