Arama sonuçlarınız

1. Salturbone

MoreTools 1.1- Yepyeni Aletler Bu Modda ! - 1.7.2/1.7.10 - Made In KadirBerk

Işte onlar da büyük java bilgisi gerektiriyor. Normal mod yapım anlatımlarından böyle bir şey öğrenemezsiniz. Zaten şuanda ben de java öğreniyorum belki başka bir zaman :)Ayrıca 2 adet modum var şuanda. abartmaya hiç gerek yok yani :)
  2. Salturbone

Bunu yapacak kadar java bilgim yok. Eğer alichosTr ye söylerseniz belki yapar . ama onun da çok işi var magical wands ile uğraşıyor.
  3. Salturbone

İngilizce = 91 (100 değil o yüzden türkçe ver :))
  4. Salturbone

[HTML5 OYUN] Elması Kurtar (SaveTheDiamond) Alpha 0.1

Kendinden yükseğe zıplaması gereksiz :)
  5. Salturbone

[HTML5 OYUN] Elması Kurtar (SaveTheDiamond) Alpha 0.1

Adam çok hızlı koşuyor. Texture üzerinde biraz çalış. Adam çok yükseğe zıplıyor mümkün se kendi boyunu aşmasın diyeceğim bu kadar. :) Kolay Gelsin.
  6. Salturbone

Elimde kaynak kodları mevcut. Ayrıca tamamını kendim kodladığıma dair şahidim de var.
  7. Salturbone

Sadece gösterebilirim. Kodlarını veremem...Skype a gel...
  8. Salturbone

Evet. Kodlar şu an bende bulunmakta. Hatta AlichosTR de de kodlar bulunuyor ...
  9. Salturbone

Eclipse ile kodladım. Teker teker yazdım herşeyini. Ayrıca mesajı editledim :)
  10. Salturbone

Hayır hepsini el ile çizdim. Ayrıca galiba Mcreator demeye çalışıyorsun :) eclipse ile yaptım :)
  11. Salturbone

Far Cry 3 almaya deyermi ?

Oyunu oynadımda böyle yorumlar yapıyorum :)
  12. Salturbone

Bu İmkansız... Kilden OLuşan Çöl (küçük)

Size her şey imkansız kardeşim. Ne zaman dünya oluştursam görüyorum :)
  13. Salturbone

Steam bedava oyun almak

Söyledim off banlıcaklar :)
  14. Salturbone

Far Cry 3 almaya deyermi ?

Bence sıkıcı ama bir de @DenizDemirhan a sor.
  15. Salturbone

é işaretinin a şekli nasıl yapılıyor[çözüldà]

Sende beğen :) Bi yararın dokunsun :)
  16. Salturbone

Steam bedava oyun almak

I do Cracked Steam !
  17. Salturbone

Steam bedava oyun almak

Ama çalıştığının kanıtı var :) Ben cracked steam tercih ederim :)
  18. Salturbone

é işaretinin a şekli nasıl yapılıyor[çözüldà]

Beceriksiz ! Pardon :) önce AltGr ve virgül tuşuna birlikte basıp bırak. Ondan sonra a tuşuna bas.
  19. Salturbone

Evet... Yeni malzeme kılıçla +44 emerald +12