Arama sonuçlarınız

1. Salturbone

MoreTools 1.1- Yepyeni Aletler Bu Modda ! - 1.7.2/1.7.10 - Made In KadirBerk

Armours olcaktı :) Burda daha çok rağbet görüyor. Ordakilerin hepsi böyle bir şey yapabilirdi :)
  2. Salturbone

şu an planladıklarımdan sonra belki :)
  3. Salturbone

é işaretinin a şekli nasıl yapılıyor[çözüldà]

e harfi yerine a olcak diyor off ne anlayışsız insanlar :) à bu şekilde , kısaca bir defa kesme içareti tuş takımı (altgr+virgül) sonra da a harfine basmak yeterli olacaktır. hiç yapamazsan yandakini kopyala :)
  4. Salturbone

Yaptığım, daha doğrusu yazdığım ilk mod (Eclipse kullanarak.). @AlichosTR ye ayrıca teşekkürler. Modu diğer modlar gibi mods klasörüne koymanız yeterli olacaktır. Tavsiyem forge 10.12.2.1133 Texturelar bana aittir, pixel pixel detaylıca çizilip boyanmıştır... Fazla uzatmadan önce craftingler ...
  5. Salturbone

(Çözüldü)MineCraft böyle olsaydı oynar mıydınız ?

Pen diğoum hi. Bunu siz yapmayı düşündüniz :)
  6. Salturbone

PLOTME Millet Birbirinin Arsasını Kırıyor Yardım ACİL !

Önce plotme`yi kökten sil (dünya-plugin) ardından worldGuard ve Plotme Yükle tekrar dene ...
  7. Salturbone

[ÇÖZÜLDÜ] Bir Komutu Yasaklamak ve O Komuta Uygun Bir Yasak Cümlesi Yazmak.

Ben açıkça anlattım. Birkaç kaynaktan daha detaylı bulabilirsin...
  8. Salturbone

[ÇÖZÜLDÜ] Bir Komutu Yasaklamak ve O Komuta Uygun Bir Yasak Cümlesi Yazmak.

Skript ile yapabilirsin. Bir not defteri aç ve içine şun yaz : on command /tpa: cancel event send "TPA komutunu kullanamazsiniz !" to player on command /warp: cancel event send "TPA komutunu kullanamazsiniz !" to player sonra o dosyayı kod.sk olarak kaydet (Kısaca sk dosyası...
  9. Salturbone

PvP Mapımdan bir görüntü!

Sağ ve soldaki komut bloklarını yakınlaştır. yine hepsine repeater bağla. sonra repeaterların enerji alacağı yerden redstone döşe. yada daha küçük hali hiç repeater kullanma komut bloklarını birleştirip üstünden redstone uzat.
  10. Salturbone

PvP Mapımdan bir görüntü!

Sistemi daha da küçültebilirsin biliyorsun değil mi ?
  11. Salturbone

Minecraft Minecraftlıktan Çıktı :D

This is Minecraft ne bekliyosun ki :) Adamlar herşeyi yapmış :)
  12. Salturbone

Mine-İmator 1.0.0 İlk Animasyon Resmim

Sana demedim kardeşim...
  13. Salturbone

Mine-İmator 1.0.0 İlk Animasyon Resmim

Bana etket veğ bna etket veğ :)
  14. Salturbone

Atum Mod - Çok Çok Zor

Yorum. Tamam kötü bir espriydi :) bu modları biri daha çekiyor isim vermeyeyim şimdi... Eline sağlık. birdahakine kılıcını 500 damage al :)
  15. Salturbone

HEXXİT'TE KULLANILAN MODLAR NELERDİR?

%appdata%\.technic\modpacks\hexxit\mods bu dizinde tüm modlar var. Tabi en az 1 defa bilgisayarında hexxit oynadıysan :)
  16. Salturbone

Testfor komutu!

snapshot 14w27a da dene en son sürüm :)şu video
  17. Salturbone

Zehir - Kendini Zehirlemeye Hazır Ol ! - Made In KadirBerk !

yapmaya çalışacağım. This is zaman.
  18. Salturbone

Testfor komutu!

clear kullanılarak yapılabiliyor. dragnoz`un kanalındaki arama yerine "clear" yaz gösteriyor orada.
  19. Salturbone

Belki adam sihirle ölmek istiyor :)Neyse zaten mod yazıyorum plugine pek ilgim yok...
  20. Salturbone

bişeyler yaptık işte (Beğenmezsem ölücem (Artık okudun beğen :) (This is paradox qeyf :))))