Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konu başlıklarını resmin üstüne koy ve yazıları ortalayıp boyutunu 5 yap.Daha güzel bir görünüm olacaktır.Ve o sahil biomunu bilmiyordum yararlı konu +1 :D
o öyle değil.
Öğretmen sormuş ;
Şu cümleyi ingilizceye çevir bakalım "çocuk koştu koştu denize düştü boğuldu".
Çocuk ;
The boy dıkıdık dıgıdıkdıgıdık club glu glu ..
Arkadaşlar öncelikle konu yanlış yerdeyse özür dilerim. @JusticeWhip
Photoshop`ile çok eski zamanlarda yaptığım bir duvar kağıdını sizlerle paylaşmak istiyorum.
Sizce nasıl ?
Zombiler ile savaşması için zombilere düşman bir mob bulman gerekir. Aynı zamanda giydirilebilmesi de gerekiyor. Kısacası şimdilik vanilla minecraft`da imkansız.Ancak Boss Yapımı var benim açtığım bir konu. Arayarak bulabilirsin bu bölümde.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.