Arama sonuçlarınız

1. Salturbone

Minecraft Mod Yapımı | Kendi Madenini , Kendi Ingotlarını ve Kendi İtemlerini Yap!

Şimdi de item texture`i mor-siyah gözüküyor...
  2. Salturbone

Minecraft Mod Yapımı | Kendi Madenini , Kendi Ingotlarını ve Kendi İtemlerini Yap!

Programı Mcreator.bat ile açın... @Nelerath Item texture seçince program kapanıyor ve girdiğimde item texture`i bulamıyorum ?
  3. Salturbone

Google amcaya sor ben öyle yaptım. PC`ni yeniden başlatmayı dene...
  4. Salturbone

Minecraft Serverim Ne Tür Olsun ?

ikisini de açma. Her zaman Vanilla tercihim. Sadece authme essentials ve groupmanager koyarsın ve sadece oyuna giriş yetkisini verirsin... (Essentials kayıtları tutmak için) Emin ol yaş ortalaması yüksek, ortalamanın üstünde oyuncuya sahip bir sunucu olacaktır...
  5. Salturbone

http://www.pcblog.info/wp-content/uploads/msvcp110.zip http://www.microsoft.com/en-us/download/confirmation.aspx?id=5555 msvcp110 dosyasını şu dizine koymalısın "c:/windows/system32"
  6. Salturbone

Birkaç video ile eclipse`i de çözebilirsin (Yaz youtube`a "How To Make Minecraft Mod" diye önüne yaklaşık 30 videodan oluşan bir seri çıkar yani :D). Eclipse anlatımı bekliyorum senden ona göre :D Bu arada Mcreator`un sendeki dosyalarını upload eder misin ? Bende yüklerken hata veriyor da...
  7. Salturbone

En iyisi eclipse. Herşeyiyle ayarlayabiliyorsun. Bunun o kadar çok özelliği yok :D
  8. Salturbone

Türkkit Mod Paketi ! V.1 "Hexxitte Neymiş ?"

Bak şimdi sen o mod sayesinde bir kadın köylüyle şeapıyosun (anla işte...) sonra o kadın köylünün eline bir bebek Item`i geliyor.Yaklaşık 20 dk içinde de o bebek item bir canlı oluyor...
  9. Salturbone

ComesAlive ile evet. Ama öyle küçük bir mob gelmiyor ortaya. Bir Item geliyor ve belli bir süre sonra O büyümüş olarak annenin bulunduğu yerden çıkıyor...
  10. Salturbone

Battlefield JET Uçurma Kursu

Oyun artık bedava değil 6$. Güzel Paylaşım +1...
  11. Salturbone

karşılaştırma

Çok ısı iyi değildir. Sana önerdiğimin Grafik olarak ayarları daha kaliteli. İstersen bir istatistiklere bak ?
  12. Salturbone

karşılaştırma

Sadece model. Tabi sanal boyutu da gerekli ama 1 GB yeter de artar bile.alacaksan en iyisi Nvidia GForce 670M öneririm... Ama AMD(ATI) çok kararsız. Alabileceğim en ufak şekilde bile kazıklanabilirim. En iyisi Nvidia`dan almak... Hazır işin sırrını çözmüşken :D
  13. Salturbone

karşılaştırma

Öyle değil mesela GTX 420 nin fiyatı 150 (mesela :P) GTX 490 Fiyatı 900 (Ciddiyim...) sondan 2. rakamın önemi var. Ama sadece Nvidia`da. ADM de böyle düşünürsen hiç ekran kartı alma yani :D
  14. Salturbone

Minecraft hangi bileşene yüklenir?Ekran Kartı,İşlemci,Ram?

CPU,Disk,Ram,Internet (Çaktırma ASC :P) bende hepsi tavan yapıyor. Yani internet düşüyor diğerleri yükseliyor kısaca. Donanım da çok kötü aslında 60-80 arası bir şey alıyorum :D Oyun açıkken hiç biryere girmiyor :D
  15. Salturbone

karşılaştırma

İkisinin de ekran kartı aynı ?
  16. Salturbone

Muhroom Parkour Map [Minecraft 1.8,snapshot 14w03a__] 1632+ Download

242 indirme oldu kendimi tebrik ederim 1 günümü harcamama deymiş :D++++++++++
  17. Salturbone

İstersen photoshop istersen Cinema4D
  18. Salturbone

Modların isimlerini de yazabilir misin ? Resimler süper olmuş :D
  19. Salturbone

>Glyphl Hunger Games Map<|> %3 <|> 16 Kişilik <

Devamını Bekliyor(uz)um :D
  20. Salturbone

Zombiden başka mob doğamasın istiyorum

"/gamerule doMobSpawning false" yapıp komut blokları ile zombi spawnlayabilirdin de...
  21. Salturbone

Mucosoft Devleti Serisi - 8

Hepsine tek tek...
  22. Salturbone

Zombiden başka mob doğamasın istiyorum

Epicboss kullan en yararlısı... Herşeyini değiştirebiliyorsun...
  23. Salturbone

Minecraftla ilgili büyük ihtimalle bilmediğiniz 10 şey (M.İ.B.İ.B.10Ş) GERİ DÖNDÜ:D

En az 3 resim ve virüstotal... Aksi halde arşiv.
  24. Salturbone

Mucosoft Devleti Serisi - 8

Güzel. Ama evlerin hepsi neden kare ? (Hep deyesim vardı :D)
  25. Salturbone

karşılaştırma

İnsan beni çağırmaz mı ya :D neyse... Kesinlikle 2. herşeyi yeterli boyutta. birde pc`ne turbo booster kurdun mu tamamdır. işlemci 3.4 ile çalışır çok rahat bir bilgisayar. her şey için...