Arama sonuçlarınız

1. Salturbone

Mucosoft Devleti'nde Sınıra Kadar Gelir miyim?

sınıra git en büyük harita olur :D
  2. Salturbone

[Yeni Konu] Bukkit Acil Yardım !!!

Ben anlatınca niye olmuyor yav :D
  3. Salturbone

[Yeni Konu] Bukkit Acil Yardım !!!

Baslat.bat ın kodundaki -o true yi sil.
  4. Salturbone

1 kuruş bile vermeden nasıl server açılır

Bazı siteler ddr1 1 gb ramli vds satıyor bedava. ama yine de kredi kartı istiyor
  5. Salturbone

{* [ÇÖZÜLDÜ] Maxon Cinema 4D MAXON-Start.exe sorunu *}

@DenizDemirhan , @Admicos belki yardım edebilirsiniz. Belki başka biri yardım edebilir. MAXON-Start.exe dosyası açılmıyor. Dil seçtikten sonra tepki 0 İşletim sistemim Windows 8.1
  6. Salturbone

Minecraft 1.8 ,de Neler Yeni ?

bildiklerimizi yazıyoruz...
  7. Salturbone

yapılması kolay. bundaki o bloklar nasıl oluyor yha ?
  8. Salturbone

ve blokları nasıl 3d görebildiğimizi bilmiyorum bende olmuyor ?
  9. Salturbone

Bariyer blok ! Hepsini paylaş merak ettim şimdi :D
  10. Salturbone

Şarteller aşağıya konulabiliyordu. Ve reosta direnç değiştiren bir şey. Bak ben bunu unutmuştum köpekler ister istemez skeletonlara saldırır...Ayrıca bazı bloklara 3d modelleme eklendi örneğin içi oyuldu kabartmalar yapıldı (3D)
  11. Salturbone

2 de bir aynı şeyleri paylaşıp durma post kasmayı bırak...
  12. Salturbone

reosta olarak yani misal eşya çerçevesine koyduğun eşyayı döndürdükçe bir redstone enerjisi veriyor ve bu enerji her döndürmende artıyor veya azalıyor... -12 derken de 12 yaş altındakiler reostanın ne olduğunu bilmezler ondan dedim...@Cheeos diğer söylediklerimi de ekle...
  13. Salturbone

Reostayı mı -12 lafımı mı ?
  14. Salturbone

bence kaldırılması doğru olur gereksiz bir özellik ve boşuna obsidyen kaybı... Aslında evet envantere büyük halini alamıyorduk... ve aklıma bir yenilik daha geldi ! Artık eşya çerçevelerini reosta gibi kullanabiliyoruz ! -12 ler bilmez...
  15. Salturbone

Minecartlar o kadar hızlandı ki eğer 10 blok güçlendirilmiş raya enerji verip onu birden sağa veya sola döndürmeye çalışırsan döneceği yerden uçup gidiyor !
  16. Salturbone

Evet bazen yer olmuyor koyamıyoruz falan güzel bir yenilik... Zaten yok muydu ?ve unutmadan söyliyeyim artık vagonlar çok daha hızlı. Eğer birden çok creeper size saldırıyorsa 1 creeper kendini patlatacakken diğerleri uzaklaşıyor...
  17. Salturbone

Sürekli senden alıntı yapıyorum k.b. Oyunda artık normal dünyamızı customize olarak şekillendirebiliyoruz ! Daha önceden düz dünyamızı yapabiliyorduk artık bu da olanaklı. Oyuna artık slime blokların yapabildiği yenilikler eklendi Slime bloklar her bloğu piston yardımı ile kolaylıkla hareket...
  18. Salturbone

Evet nedense sevmediğim bir yenilik. Demir kapılar zaten var gereksiz bir yenilik...
  19. Salturbone

[İstek]+[Soru] Trade-We-Time

eline herhangi bir item al ve şunu yaz /br komutu ayrıntılarıyla anlatacaktır sonra elinde o item varken sağ tıkla tıkladığın yerlerde birşeyler oluşacak. Orayı wand ile seç ve şunları sırasıyla yaz //expand vert //naturalize
  20. Salturbone

Oyuna /fill /clone /worldboader /execute /trigger gibi komutlar eklendi /fill seçtiğin alanı doldurmanı sağlar /clone seçtiğin alanı seçtiğin yere kopyalar /worldboader (/worldboarder da olabilir) Oyuna evren kavramının eklenebilmesini sağlayabilecek bir yenilik /execute bir entity`nin üzerinde...
  21. Salturbone

-Zincirleme Soru Tamlaması-

Şanslı doğmuşuz :D
  22. Salturbone

ciddiyim trakyada yaşıyorum ilçemiz lüleburgaz ve köftesiyle ünlü bir kasabayız ! Her yıl istanbuldan akına uğruyoruz...
  23. Salturbone

Ben kasabada yaşıyorum rahalıkla samanyolllarını görebiliyorum çok şanslıyım...
  24. Salturbone

çıplak gözle görebildiğimiz en parlak şey güneş ?