Arama sonuçlarınız

1. Salturbone

Birkaç uzman bakabilirmi

söyledim yapmış olmamış... Olursa haber ver...
  2. Salturbone

{* 2+2=5 ? *}

Haklısın...
  3. Salturbone

Bu sorunu çözebilen?

Bir haritaya girmeye çalışmışsın belli ki. Harita çökmüş ... :DAncak forge u kaldırırsan sorun düzelecek gibi....
  4. Salturbone

Birkaç uzman bakabilirmi

o zaman alanı we ile seç. şu kodları sırası ile yaz //expand vert /rg define build /rg flag build build deny
  5. Salturbone

Birkaç uzman bakabilirmi

Group manager configinden owner grubu dışındaki her grubun build yetkisini false yap. Burası pvp; WE ile bir alan seç ve şunu yaz /rg define pvp Sonra şunu yaz /rg flag pvp pvp allow Sonra server.properties den pvp false yap...
  6. Salturbone

Birkaç uzman bakabilirmi

group manager ve world guard ile yapabilirsin...
  7. Salturbone

{* 2+2=5 ? *}

https://forum.gamer.com.tr/konu/2-2-5-veya-2x2-5.198815/ bu konuda yazdım...
  8. Salturbone

{*Şu Çılgın Türkler-Bir Forum Oyunu*}

Türklerin kendilerine has garip özelliklerini yazıyoruz.. Doluşun. Başlıyorum: 155 (Polis)`i arayıp açtığımızda "Alo Polis mi ?" diyebilmek...
  9. Salturbone

{* 2+2=5 ? *}

Sen varsın diye burada açtım yardımcı olabilirsin belk diye ama aynen şöyle oldu. Konu=[ ] Kısacası boş !x=y kabul edelim eşitliğin her iki tarafını x ile çarpalım x^2= xy eşitliğin herili...
  10. Salturbone

{* Tüm Sayıları Eşit Hale Getirmek-2+2=5 Örneği İle ! *}

Söz konusu denklemi aslında matematiksel bir denklem bozukluğudur. Buna göre ve adlı iki adet notasyonun birbirleri ile çarpılıp, bu sayı; iki notasyondan çıkarılıp, parantezealınıp, sadeleştirilip, leri toplayıp, her iki tarafa 3 sayısını ilave edince ifadesi çıkar. x = y...
  11. Salturbone

1.5.2 Modlu Sunucu

Mümkünse bu konuda anlat fazla bu bölümü takip edemiyorum.
  12. Salturbone

1.5.2 Modlu Sunucu

hayır... Anlatabilir misin ?
  13. Salturbone

1.5.2 Modlu Sunucu

Ben dediğinden pek bir şey anlamadım. normal server jardan mods dosyası gelmiyor ki ?
  14. Salturbone

GTA 5 [Modlari Bir Arada + Map] [Alinti Deildir Kendim Topladim Modlari]

Ama belki hiç sevmediğimiz bir mod var nerden bileceğiz ?
  15. Salturbone

1.5.2 Modlu Sunucu

Ama sunucu dosyalarını yüklemyior... o sorun...
  16. Salturbone

1.5.2 Modlu Sunucu

1.5.2 modlu sunucu dosyaları gerekiyor...
  17. Salturbone

{* 2+2=5 ? *}

Lütfen biraz ciddi olun. Burda benim alacağım not söz konusu !...
  18. Salturbone

{* 2+2=5 ? *}

Daha önce okudum ! Performans ödevi verdiler ve matematik gazetesi çıkartmam gerekiyor.Aklıma bu soru geldi ve neden olduğu merak ettim ve maşallah kimsede tık yok ! (Alıntılardan başka :D)
  19. Salturbone

{* 2+2=5 ? *}

O kadarını da vikipediden alıntı yapacak kadar tembel bir milletiz. ve buraya konuyu açmadan önce orayı okudum ve pek bir şey anladığımı itiraf ediyorum...
  20. Salturbone

{* 2+2=5 ? *}

Onun matematiksel bir açıklaması var üniversitede de soruyorlar. sen bilmezsin...
  21. Salturbone

GTA 5 Franklin Evi Haritası [Serverlerinizde Kullanabileceginiz] [Ev] Girin +Resim

Kendisinin yaptığını sööylememiş ki ? (Alıntı olduğuna da söylelememiş...)
  22. Salturbone

{* 2+2=5 ? *}

Oradakini anlayamadım anlayabileceğim bir dil ile sen anlatamaz mısın ? ._.