Arama sonuçlarınız

1. Hsbas

Yeni "Son Konular/Mesajlar" Bölümü Hakkında

Merhaba arkadaşlar, Talepleriniz doğrultusunda Son Konular/Mesajlar bölümü yer değiştirdi ancak bu talebe karşı gelen kullanıcılar da mevcut. Lütfen oyunuzu kullanın ve hangisinin kullanılmasını istediğinizi belirtin. Yorum yapmayı da unutmayın! İyi forumlar! Kullanıcı istekleri doğrultusunda...
  2. Hsbas

Hsbas'a Önemli bilgi!

Neden burayı tercih ettin ki, daha uygun bir mekan yok muydu? :teselli:
  3. Hsbas

Minecraft:PE & Windows 10 Beta Versiyonu Çıkıyor!

Merhaba Küp Kafalılar! :) Umarız ki siz de bizler kadar heyecanlısınızdır çünkü bizim aradığımız şey gerçekten buydu! İşte karşınız da heyecanlandırıcı güncellemelerimizin bir listesi. 0.14.0 versiyonunda daha çok Kızıltaş'a önem verdik fakat tabi ki farklı şeyler de var: Kızıltaş tekrarlayıcı...
  4. Hsbas

Etkinlik Minecraft GIFT CODE Ödüllü Mimari Yarışması! YETERSİZ KATILIMDAN İPTAL EDİLDİ

Minecraft Türkiye'den herkese merhaba! Bildiğiniz gibi 13 Ocak 2016 Tarihi'nde Yaratıcı Minecraft Sunucusu'nu açtık. Bu sunucuda amacımız sizlerin emeklerini başka kullanıcılar ile aktif olarak paylaşmanızı sağlamak ve bu yarışma ile emeklerinizin karşılığını tam anlamıyla alabilirsiniz! Bu...
  5. Hsbas

Duyuru Çekilişlerle Hoşgeldin 2016!

Merhaba MinecraftTürk ailesi! Bir yılı daha arkamızda bıraktık. Yeni bir yıla girerken tüm sevdikleriniz ile birlikte sizlere sevgi, barış, mutluluk diliyoruz. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden kocabir yıl gibi geride kalması umuduyla. Nice Yıllara! 2016 yılına gireceğimiz şu...
  6. Hsbas

34. İstanbul Kitap Fuarı - TÜYAP

Merhaba arkadaşlar, Forum yönetim grubunda fuar hakkında konuşurken bu fuar hakkında sizin de fikirlerinizi almak için konuyu açma gereği duyduk. Forumda birçok arkadaş ile fuar alanında karşılaştım ve anladığım kadarıyla beni takip eden arkadaşlar nerede ne yaptığımı anlamışlar. :hmm...
  7. Hsbas

Beklenen Minecraft Gift Code Çekilişi! - www.ayakkabi.al [Sonlandı]

Merhaba arkadaşlar, ayakkabi.al sponsorluğunda düzenlenen Minecraft Gift Code çekilişiyle sizde kolay bir şekilde istediğiniz kullanıcı adı ve skin ile Minecraft Premium üyeliğe sahip olabilirsiniz! Bu şansı elde etmek çok kolay, nasıl mı? Facebook sayfamızı beğen...
  8. Hsbas

Ön Gösterim Minecraft Hikaye Modu Neredeyse Hazır!

Minecraft'ın hikaye modunun ilk sezonu neredeyse hazır ve 13 Ekim 2015 tarihinden itibaren indirmeye sunulacak. Birçok bölümden oluşması planlanmış olan Minecraft: Story Mode, oyun serisi olaran Talltale Games tarafından oluşturulmuştur. Oyuna başladığınızda Jesse karakterini...
  9. Hsbas

Bilgilendirme Forum Raporu: 8 Eylül 2015

Kısa bir aranın ardından tekrar merhaba arkadaşlar! Taşınıyoruz, taşındık, taşınacağız! Forumda 3-4 gündür çeşitli yoğunluklar ve erişim sıkıntıları yaşadınız, yaşadık. Bu "En iyisini bulma" arzumuzdan kaynaklanmaktadır. Elimizde olan sunucunun hız açısından yetersizliğini oturduk, tartıştık...
  10. Hsbas

Bilgilendirme Forum Raporu : 31 Ağustos 2015

Merhaba arkadaşlar! Forumda yaşanan olaylar ve yenilikler ile ilgili raporları artık zaman buldukça yayınlamaya çalışacağız. Konu altından dilediğiniz gibi yorum yapabilir, bize destek olabilirsiniz. Geçtiğimiz günlerde yaşanan yeniliklerden bahsederek konuya başlayalım: Yenilikler Destek...
  11. Hsbas

Duyuru 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun!

MinecraftTürk Ekibi olarak başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını, ülkemizin milletiyle bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm...
  12. Hsbas

Bilgilendirme Forum Kuralları ve İhlali Durumunda Yaptırımları

Forumda kural ihlali yapmanız durumunda mesaj göndermeniz engellenecektir. 1 Puan 1 gün susturma 2 Puan 2 gün susturma 3 Puan 3 gün susturma 4 Puan 4 gün susturma 5 Puan 5 gün susturma 6 Puan 6 gün susturma 7 Puan 7 gün susturma 8 Puan 8 gün susturma 9 Puan 9 gün susturma 10 Puan 10 gün...
  13. Hsbas

Sunucunuzun aktiflik durumunu Android cihazınızdan kontrol edin

Merhaba arkadaşlar. Videoda tanıtılan bu uygulama sayesinde uygulama içerisinde eklediğiniz sunucu adreslerinin aktif olup olmadığını, kullanıcı sayısını, uptime oranını kolaylık ile görebilrisiniz. Evde, işte, okulda "Sunucum açık mı ?" sorusunun cevabını bilgisayarınız ile değilde internet...
  14. Hsbas

Adım Adım Mimarlık - 6 / Modern Mimari / Hastanemsi

Hastanemsi: Bu yapı videolardan da anlaşılacağı gibi, neredeyse tamamlanana kadar amacının ne olduğu bilinmemekteydi. şu an için NAVACity'nin ilk ve tek hastanesi olma ünvanını taşıyor. Görseller: Videolar: Devamı gelecek.. Bu yapının yapılma amacı olan NAVACity hakkında...
  15. Hsbas

NAVACity - Modern Şehir [ YAPIMDA ] / Hsbas

Merhaba arkadaşlar. Bir süredir Küp Sanatı bölümünde NAVACity için yaptığım yapıları paylaşmaktayım. Henüz yapımına yeni ( 2 Ekim 2013 ) başlamış olmama rağmen indirme linkini isteyen birçok arkadaş oldu. -Tabi bunlardan çok teksçure flek ve shaders isteyen arkadaşlar var.. - Bu yüzden hem...
  16. Hsbas

/istatistik.php sayfası eklenmeli

Merhaba, Örnek olarak, forumun önceki halinde uyarı puanını görmek için temayı değiştirmemiz gerekiyordu. Veya şuanda açtığımız konu sayısını öğrenmek için profilimizden arama yapmamız gerekiyor. Bu şekilde uğraşlar vermek yerine hem yöneticiler hemde biz kullanıcılar için uygulaması oldukça...
  17. Hsbas

Skin Statue Builder - Heykel PixelArtcılarına son ! - Tamamen Türkçe, Kurulum ve Anlatım

Skin heykelcilerinin en büyük düşmanı (!) Bu plugin sayesinde, tek bir komut ile oyun içerisinde nick yazarak oyuncuların skinlerini 1 pixele 1 blok şeklinde dönüştürüp, haritanızda kullanabilirsiniz. Pluginin işlevini ve kurulumunu öğrenmek için videoyu izlemelisiniz.
  18. Hsbas

ImageOnMap - Haritalara resim ekleyin - Tamamen Türkçe, Kurulum ve Anlatım

Haritanın işe yarar işlevi.. Bu plugin sayesinde, tek bir komut ile internette bulunan herhangi bir logo veya resmi harita adlı aracın üstüne yansıtabilir, çerçeve ile destekleyerek duvarlarda sergileyebilirsiniz. Pluginin işlevini ve kurulumunu öğrenmek için videoyu izlemelisiniz.
  19. Hsbas

Adım Adım Mimarlık - 5 / Modern Mimari / NAVACity - Villa # 2

Modern mimari hakkında daha önce yaptığım çalışmalar : Adım Adım Mimarlık - 4 / Modern Mimari / NAVACity - Villa # 1 Adım Adım Mimarlık - 5 / Modern Mimari / NAVACity - Villa # 2 Ve ilerleyen zamanlarda açılacak olan konuları takip etmek için Hsbas tarafından açılan tüm konuları arattır...
  20. Hsbas

Adım Adım Mimarlık - 4 / Modern Mimari / NAVACity - Villa # 1

Modern mimari hakkında daha önce yaptığım çalışmalar : Adım Adım Mimarlık - 4 / Modern Mimari / NAVACity - Villa # 1 Adım Adım Mimarlık - 5 / Modern Mimari / NAVACity - Villa # 2 Ve ilerleyen zamanlarda açılacak olan konuları takip etmek için Hsbas tarafından açılan tüm konuları arattır...
  21. Hsbas

Click Edit - Yanlış tabelalara son - Tamamen Türkçe, Kurulum ve Anlatım

Bu plugin sayesinde, shift+sağ click ikilisini kullanarak, daha önceden koyduğunuz tabelanın üzerindeki yazıyı, tabela çerçevesi üzerinde tekrardan düzenleyebilirsiniz. Pluginin işlevini ve kurulumunu öğrenmek için videoyu izlemelisiniz.
  22. Hsbas

TÜRK SERVER'ı Nasıl Açılır ?

Merhaba arkadaşlar, Bu yazımda server sahibi olmak isteyenler için nasıl Türk Server'ı açmaları gerektiğini anlatacağım, umarım klon olma konusunda size bir katkım olur.. Başlangıç: --Kendinize en uygun, diğerlerinin bire bir aynısı olan bir plugin paketi bulup, gerekli ayarlamaları yapın...
  23. Hsbas

Custom Crafting - Yeni craftlar.. - Tamamen Türkçe, Kurulum ve Anlatım

Yeni craftingler için.. Bu plugin sayesinde, eşyaların craft sistemini değiştirebilir, ekleme çıkartma yapabilirsiniz. Pluginin işlevini ve kurulumunu öğrenmek için videoyu izlemelisiniz.
  24. Hsbas

DropsToInventory - Lava düşen elmasa son - Tamamen Türkçe, Kurulum ve Anlatım

Lava düşen elmasa son Bu plugin sayesinde, lava düşecek olan eşyaları direk olarak envantere gönderebilirsiniz. Pluginin işlevini ve kurulumunu öğrenmek için videoyu izlemelisiniz.
  25. Hsbas

OtherDrops - Kırılan bloktan düşenle yetinmeyenler için.. - Tamamen Türkçe, Kurulum ve Anlatım

Yere düşen eşyaları ayarlar Bu plugin sayesinde, özellikle moblar ve kırılan bloklardan düşen itemları ayarlayarak birçok özellik sayesinde oyuna renk katabilirsiniz. Pluginin işlevini ve kurulumunu öğrenmek için videoyu izlemelisiniz.