1.15.2

1. FurkannSB

Yardım Timings

Timingsimi inceleyebilir misiniz TPS' e bir türlü çözüm bulamadım. Attığım timings 16 ortalamadayken çekildi. Ve avg. kısmı doğru sonuç gösteriyor diğer kısım pek doğru sayılmaz oraya bakmanızzı rica ediyorum Aikar's Timings Viewer
  2. reisben55

[1.15.2] V-Craft Survival --> Yerel Bilgisayar / Hayatta Kalma Sunucusu

:vız: V-Craft Survival :vız: Ip: V-Craft.ddns.net Sunucu Türü: Hayatta Kalma Oyuncu Limiti: 25 Sunucu 1.15 Vanilla - Hayatta Kalma tabanı üzerine kurulmuştur. Bazı eklentiler ile kolaylık sağlamış olsakta, mümkün olduğunca temele bağlı kalmaya çalıştık. Amacımız oyuncuların herhangi bir...
  3. FurkannSB

Yardım Eşyaların silinmesi

Sunucuda belli bir eşya sonrası spawn olduğunda daha fazla düşen eşyaları (1 ile atılan, farmlardan düşen vs.) kabul etmeyip direkt siliyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Clerlagg ı unload edip denemiştik ev düzelmemişti de.
  4. PoiNeeT

Yardım Sunucuda bir anda Ram kullanım artışı

Arkadaşlar merhabalar. 1.15.2 versiyon olan sunucum da bir anda RAM tavan yapıyor. Normalde ortalama 2.5gb ram kullanırken bir anda ne oluyorsa anlamıyorum 5GB'a kadar artıyor. Pluginlerde hata veren vs. yok. Bunun sebepleri ne olabilir ?
  5. B

Yardım EnderChest

Merhaba oyuncular ender sandığı end de açabiliyor fakat skyblock dünyasına gelince (bentobox) dünya korunuyor: ender sandığı korunuyor bu dünyada kullanıma kapalı diyor
  6. Makaron

Yardım Çift Konsol Sorunu. 1.15.2

Merhabalar sunucuyu kendi bilgisayarım üzerinden açıyorum arkadaşla 2-3 kişiyle oynamak için öyle hub falan değil ancak açıldığında 2. konsol olarak karşıma çıkıyor bu 2. konsolu nasıl engelleyebilirim? -Başlatma kodum zaten varsayılandır - Buda açılan ikinci konsol
  7. Nianara

[ NianaraMC.keyubu.com ] - [1.8-1.15] - [0 Lag] - [0 Hile] - %100 Emek Survival - /rütbe /market /iddia /huni /spawner-Çeteler-Envoy-Candy Crush YENİ

KOPYALANABİLİR IP: Nianaramc.keyubu.com
  8. Makaron

İstek Oyuncuya değilde bir yazıya sayı eklemek

Örnek olarak on join: add 1 to {serveroyuncu} böyle bir kod denedim ancak çalışmadı bu rakamı bir oyuncuya eklemek istemiyorum bu sayıyı sunucuya eklemek istiyorum.
  9. Kerem019

1.15.2 survival plugin paketi arıyorum

1.15.2 survival server için plugin paketi ve pluginler arıyorum
  10. Makaron

İstek Spawner bildirim skripti

Spider Skeleton Cave_Spider Zombie Spawnerlerini kırınca sadece "spbildirim" yetkisi olanlara alttan şu şu oyuncu şu spawneri kırdı diye bildirim gitmesini istiyorum. cevaplarınızı bekliyorum.
  11. Makaron

İstek Spawner Bildirimi. Plugin olarak

Merhabalar,Ben Onur Yılmaz Diğer bir deyişle güzel bir hile kontrolcüsü Makaron. Şöyle bir plugin yazmanızı istiyiceğim. Bir spawner kırınca "dungeondaki" bana bildirim gelmesini istiyorum chatten dungeondaki olmak zorunda değil her sp kırınca bana bildirim gelmesini istiyorum. zombi iskelet...
  12. B

Yardım Skyblock serverimde 1 chunck içinde block koyulup kırılmıyor

Çoğu adada olan adanın sadece 1 chunck içinde block koyulup kırılmıyor oyuncular aşırı şikayetçi sizce ne yapmam gerek
  13. Faberds

Oyna.FabFaction.Net > 1.7 - 1.15.2 > Faction > Kasa > Rütbe > Crazy Enchantments > Tarım Sistemi

Discord Sunucusu Katılmak İçin Katıl Kısmına Bu Kodu Yaz: b92DAX5
  14. B

1.15 İçin item spawner skripti veya plugini olan varmı

1.15 de çoğu spawner çalışmıyor
  15. B

Yardım Pasif Yaratık Yumurtasından mob çıkmıyor

Merahabar serverimde aktif yani zombi gibi yaratıklar yumurta ile çıkıyor fakat pasif yaratıklar koyun arı gibi çıkmıyor
  16. B

Yardım Kasa pluginleri hatası

Hangi kasa plugini olursa olsun cratereload crateplus crazycrates hepsinde consolda böyle hata alıyorum [01:18:40] [Server thread/ERROR]: Could not pass event PlayerInteractEvent to CratesPlus v4.5.2 org.bukkit.event.EventException: null at...
  17. B

Yardım Chestcommands ile sayfadan sayfaya geçmiyor

Merhaba arkadaşlar /bilgi ekleyip içine spawnerbilgi vipbilgi rütbebilgi komutbilgisi diye ekledim spawner bilgiye tıklayınca spawner sayfası açsın diyorum fakat bilgi sayfasını kapatıyor spawner sayfası açılmıyor chatta ise bilgi menüsünü açtın spawnere tıklayınca spawner menüsünü açtın diyor...
  18. ShadowSlayer0

Grief Prevention 1.15.2 plugini Türkçe hali var mı ?

Grief Prevention 1.15.2 plugini Türkçe hali var mı acaba ? Yoksa ben messages.yml kısmını bırakayım. Türkçeleştirmek isteyen arkadaşlar varsa Türkçeleştirebilirse çok memnun olurum. # Use a YAML editor like NotepadPlusPlus to edit this file. # After editing, back up your changes before...
  19. Mucosoft

Herkese Bedava VIP Veriyorum!

Mucosoft olarak kapitalist olmadığımızı bir kez daha gösteriyoruz ve sunucumuzda tüm üyeler için artık VIP sistemleri bedava yaptık. Aslında yapalı çok oldu ama bir sohbet konusu açacağım. Diyeceksiniz bu sunucu nasıl geçiniyor diye. Belki demediniz ama yinede cevaplayalım. Gelir elde ederek...
  20. B

PowerliftingSkyblock.batihost.net | Türkiyede Tek 1.15.2 Emek Skyblock Server |

SUNUCUMUZ TÜRKİYEDE 1.15.2 SÜRÜMDE OLUP TEK SKYBLOCK SERVERDİR. TAMAMEN KENDİ EMEĞİM OLUP TEK KİŞİ TARAFINDAN YAPILMIŞTIR. 12 GB RAM VE SINIRSIZ SLOT İLE KESİNTİSİZ BİR OYUN İÇİN SİZLER İÇİN TASARLADIM. SERVERİ KURMA AMACIM TAMAMEN TÜRKİYENİN 1.8 SÜRÜMÜNDE KALMASI İLE SİNİRLENİP GAZA GELMEM...
  21. juntos

Yardım Oyuncu Klonları Kalıyor

Merhaba oyuncular serverdan çıksa bile klonları kalıyor anlamadığım şekilde. Bu sorun nerden kaynaklı olabilir ? 1.15.2 conconcraft
  22. T

Yardım a

a
  23. juntos

Yardım 1.15.2 Server Creeper Doğmuyor

Merhaba 1.15.2 server kurdum ama creeper doğmuyor. Bunun nedeni ne olabilir ?
  24. A

1.15.2 Vanilla Survival

Arkadaşlar uzun süredir tek başıma , çevrimdışı survival oynuyordum fakat geliştikten sonra sıkılmaya başladım. Bu yüzden 1.15.2 sürümünde aternostan sade vanilla sunucu kurdum , her şey hazır , tek eksik olan şey ise sizlersiniz ツ Gerekirse sistemden anlayan uzun soluklu oynayabileceğim , ve...
  25. JoyEggeY

Yardım Minecraft combatlogx sorunu

1.15.2 combatlogx adam yukardan atladığında kendiyle pvp ye girmiş sayıyor. onu nasıl düzelticem.