1.8.3

1. MertXDDX

Spigot için Chest Commands GUI

Merhaba. Biliyorsunuz ki son zamanda konularım destek bölümünde baya arttı. Kusura bakmayın, yapamayınca soruyorum :) [SORUNUM] : Minecraft Spigot 1.8.3 serverim var. Bu server daha önceden Bukkit olduğu için sorun yoktu. ancak Spigot'a ve 1.8.3'e geçince birtakım sorunlar çıktı...
  2. MertXDDX

EchoPet Human ve Essentials sorunu

Merhaba Gençler. İşim acele olduğu için özet geçmem gerek. Server'da hayvan ve canavarları kapattım ancak bunu ne ile yaptım hatırlayamıyorum. Sonra EchoPet'i kurdum. EchoPet kurulmadı. ne klasör, ne de komutları çalıştı. /plugins de bile pluginden eser yok. Hayvan ve canavar doğma sorunundan...
  3. B

OsmanliMc 1.8.x Faction Server |*Köylü Takas*|*PremiumHesapÇekilişleri*|*1v1*|*Güçlü Bosslar*|

Serverimiz Açılmıştır İlk Gelen 15 Kişi Arasında Premium Ve Vip Çekilişleri Olucaktır Server İp Adresimiz : 167.114.102.208:25602 Alımlar için bilen_taha ekleyiniz
  4. erikvanduyn1

[YARDIM EDIN!] NPC Plugini 1.8.3

Citizens plugini 1.8.3 günlerdir uğraşıyorum ama bir gram ilerleyemedim. Her yere bakıyorum ama yok. Builds vs. bir el uzatsanız hayra geçersiniz..