1.8.8

1. MrCanSo

RoesCraft NETWORK | Emek SkyBlock | 1.8 - 1.14 > SkyBlock Spawnımız Güncellenmiştir

SKYBLOCK SKYBLOCK SPAWNIMIZ GÜNCELLENMİŞTİR. İP: Play.RoesCraft.net Site: www.roescraft.net
  2. PassengeRTexX

Ortak Aranıyor

s
  3. ayaroyuncu

LPXNetwork | Adakit | Adafly | Vipol | Gibi Daha Çok Komutlar 1.8.8 - 1.12.2 | Skyblock Sunucusu

... Craft - Senin Tarzın, Senin Oyunun Merhaba, LPXNetwork adlı sunucumuzun tanıtımı konusuna hoş geldiniz. Sizlere özgürce eğlenip, ... türündeki en güzel deneyimleri yaşatmak için buradayız. Sizlere diğerlerinden farklı olarak bir sunucu sunuyoruz. opskyblock türündeki iddialı sunuculardan...
  4. E

SOBİ NETWORK | sobinetwork.batihost.com | Emek Skyblock| 1.8.8 | Özel Sistemler

İP ADRESİMİZ: SOBİNETWORK.BATİHOST.NET SİTEMİZ: SOBİNETWORK.PLAY.TC
  5. DarkStone11

Grief Prevention (Claim) Hatalı ACİL YARDIM!

Merhaba arkadaşlar oyuncular claim atıyor 5-6 blok derinliğe kadar claim geçerli fakat 7-8 bloktan sonra claim geçersiz oluyor herkes kırabiliyor. acil yardım eder misiniz?teşekkürler.
  6. tansel09

Hile Koruması|Rütbeler|Yeni Büyüler|Özel Setler|Bosslar|Edit|Ödül Sandığı|KoTH|Envoy|Görev|XPMarket...

bekliyoruz işte çok yakında aktif olur deniliyor
  7. ferdigedikoglu

2.AY! CubeBlock.Batihost.com Crack [Siteden Kayıt] - 1.8x 1.13 - Emek SkyBlock

Sunucu Adresi: CubeBlock.Batihost.com Sunucu sürümü: 1.8x - 1.13 Site: cubeblock.mc.tc Sunucu türü: Zor Emek Skyblock Sunucu kapasitesi: 100+ kişi Sunucu lokasyonu: Türkiye SlothMotion Kurucu YETKİ İSTEMEK KESİNLİKLE YASAK - Küfür Etmek YASAKTIR - Hile Kullanmak YASAKTIR - Reklam...
  8. neocraftnet

NEOCRAFT.net > neocraft Survival 1.8.x / Kalitenin tek adresi!

· Sunucu IP Adresi: play.neocraft.net · Web site: neocraft.net · Sunucu Türü: Survival · Sunucu Sürümü: 1.8.x *önerilen: 1.8.8 · Sunucu Kapasitesi: 64 kişi (yükseltilmesi planlanıyor) Sunucumuzun Amacı Oyuncularımıza eşsiz bir Survival deneyimi yaşatmak. Sunucumuzun Geçmişi neocraft yeni bir...
  9. E

Selamlar

Arkadaşlar ben adaları nasıl sıfırlarım?
  10. Caner07ant

EnderPearl Throw Eventini kapatma?

Enderpearlın throw sağ tıklama ile atma eventini nasıl kapatabilirim daha önce bi konumda bahsetmiştim fakat arşivlendiği için yazamadım oraya javadan anlasam plugin yapacağım craftrise bi şekilde kapatmış barrierlerede işlemiyor aynı işlemi kullanıyor gibiler bu skripte benzer bir şey...
  11. cCSeanPoulCc

PointCraft \/ 1.8.X \/ Faction \/ Repair Tabelaları \/ Boss \/ Parkur \/ Etkin Hile Çözüm Sistemi \/

Giriş Yapamayanlar Bu IP Adresinden Giriş Yapabilirler; 178.20.229.248 PointCraft.batihost.com Merhabalar, Arkadaşlar çok uzun süredir bu sektördeyim, kişisel Sunucular bir yana Resmi Sunucularlada ilgileniyordum ve biraz ara verdim, tekrar sahalara döndüm. Uzun lafın kısası 2011'den bu yana bu...
  12. BerkeAyyildiz

[ALSANCAK] |Survival |16 adet Rutbe |Özel Menuler | --Gerçek Survival Geri Döndü-- [/ALSANCAK] /=>

✧✧✧ ALSANCAK - Survival ✧✧✧ Sunucu Türü : Survival Sunucu Hosting : Hanibu.net Sunucu Ram : 4GB Sunucu Slot : 1923 Zorluk Derecesi : Zor Sürüm : 1.8.8 Sunucu İp : alsancak.mcsunucum.net veya 89.35.52.50:27038 Sadece Oyunlarda ve Sanal ortamda değil Gerçek Hayattada bu kuralları...
  13. T

MineCraft 1.8.8 Hayatta Kalma (SURVIVAL) Plugin paketi v1.0 Sadece JAR'lar!

!- Önsöz -! Merhaba arkadaşlar! Bugün size, sizlere kendi yapmış olduğum, plugin paketini oluşturan jar'ları paylaşacağım, tanıtacağım. Jar'lar herhangi bi yerden almadık, tek tek indirip koyduk. Bir kaç hatasını da düzelttik. Eksik bi plugin olduğunu göremiyorum ben kendi sunucumun paketinde...
  14. E

Kilit Network | Rutbe Hammadde! Oto Lapis Satış | Köylü Takas | Effektli Eşyalar ....

KİLİT NETWORK Faction / Survival Merhaba değerli sunucu arayan oyuncular, eğer kalitenin fark yarattığı, herkesin rekabet içinde olduğu, klan savaşlarının bitmediği bir sunucu arıyorsanız tam adresindesiniz. Profesyonel ekibimiz tarafından sizler için hazırlanmış bir sunucu! Hileleri engellemek...
  15. GranderOfficial

1.8.8\Meslekler\{}-=Macera=-{[MinePaxs]}-=HeroBrine=-{}/Görevler/1.8.8

Merhaba! Bugün sizlere kendisini çok yakından tanıdığım birisinin yıllar sonra bir isteği sonucu böyle bir Sunucu açmış bulunmaktayız. Sunucunun yapı taşı kesinlikle bana ait değildir. Sadece kendisini sizlere göstermek istemediği için benim üstümden bu sunucuyu açmış bulunmakta. Ama şunu ben...
  16. K

MekaSky Skyblock Sunucu

Arkadaşlar server nitradodan. Ekibimle çoğu şeyini hallettik. Serveri açmak için gereken parada eksik var. Eksiği tamamlayabilicek olan kişilerle detaylı görüşelim. Karşılığında adminlik,modluk,builderlik,mimarlık vb. yetkiler verebilirim. Tabi oyun bilgisine göre. Herkese iyi oyunlar. Skype...
  17. serhat111995

1.8.8 Skin gözüküyor,lapis yok,edit yok,emek server!

konu kapansın
  18. M

Minecraft Cute Puppy Mod 1.8.8

Merhaba Arkadaşlar Bugün Size 1.8.8 Cute Puppy Modunu Göstereceğim Asağidaki Videodan İzleyebilirsiniz Sanırım Bunu Şuanda Türkiyede Oynayarak Videosunu Çeken Ypk Bu Yüzden Yabancı Birisi Çekmiş .Mod Bende Çalışıyor Sizde Çalışmazsa Exe Dosyasını Yönetici Olarak Çalıştırın Yine Olmazsa...
  19. zepra4848

Minecraft son version eyer yapımı

Herşeyi denedim eyer yapamıyorum 1.8.8 son version oynuyorum eyer nasıl yapılıyor bu versionda yardımcı olursanız sevinirim.
  20. E

Yeni Serverime Pluginer Alımı

Selam arkadaşlar ben server aldım ve 3 tip seçebiliyorum vanilla,craftbukkit ve spigot var şu an spigot kullanımda ve hungergames skywars bedwars pluginlerini yükledim sunucuyu aldıgım yerden ekle diyince kendisi ekliyor otomatik sonra spawnı hungergames lobby ayarladım ve dünyadan aşşağı...
  21. Effonerix

NaNo Craft | 20 GB - 1.8.x/1.9.x/1.0.x | Boss / Rütbe / Coins / Kasa / Pets / Pazar / Daha Fazlası!

NaNo Craft Network Sunucu Durumu: AKTIF Sunucu Sürümü: 1.8.x / 1.9.x / 1.10.x Server IP: Play.NaNoCraftTR.Net Biz Kimiz? Öncelikle herkesi saygıyla selamlıyoruz. Bugüne kadar çok projeye imza attık, çok işte parmağımız oldu. Bu işte bayağı tecrübeliyiz ki anlarsınız bu sunucu sizin...