ataberk1880

1. batuhan432

Bungeecord destekli pl adı yardım edin

bu arkadaşlar adı neydi
  2. batuhan432

animatedmotd universal hatası

oyunda yazan yer sorunu arkadaşlar bi yardımcı olsanız
  3. batuhan432

Sunucumda Cam Hatası

Sunucumda Boyalı Cam Kırılmıyor hata vermiyor kırmaya çalısıyoz kırılmıyor hatada vermiyor bi yardımcı olsanız
  4. batuhan432

Sunucuma Acık Arttırma Ve Rütbe Sistemi

Sunucuma Acık Arttırma Ve Rütbe Sistemi Nasıl Kuracam 1 haftadır Yapamadım Yardım Edin Arkadaslar
  5. K

(YARDIM) Oyun Parası Ile Vip Alma Skript ?

Merhaba Arkadaşlar Serverimde Oyun Parası İle Vip Alma Sistemi Yapmak Istiyorum.Bununla Ilgili Birsürü Skript Buldum Fakat Onlar /money Komutu İle Olan Oyun Parasından Değil Oyun İtemleri İle Alınıyor.Lütfen Yardım Edin Çok Makbule Geçer Hayır Duamı Alırsınız
  6. K

[YARDIM] Hayvanlara Vurmayı Engelleme?

Merhaba Arkadaşlar Serverimde Wgli Alanda Hayvanlara Vurmayı Nasıl Engellerim? veya Böyle bir Plugin Varmı? Yardım ederseniz Çok Minnettar Kalırım.
  7. K

Konsol Hata! Yardım Lütfen

Merhaba Arkadaşlar Şöyle Bir Hata Alıyorum Bunu Nasıl Düzeltebilirim? [18:46:47 ERROR]: Could not pass event PlayerCommandPreprocessEvent to WorldGuar d v6.1 org.bukkit.event.EventException at org.bukkit.plugin.java.JavaPluginLoader$1.execute(JavaPluginLoader.ja va:302)...
  8. AkasyaCraft

Sunucu Whitelist Alınca

Sunucu Whitelist Alınca Otomatik Restart Atmasını İstiyorum 1 Kere Yardım Edebilirmisiniz
  9. K

Belirli Alanda Plugin Kapatma?

Merhaba Arkadaşlar Ben PvP Server Kurdum 1vs1 Plugini ve Combatlog Plugini Yükledim.Sorum Şu: Şimdi 1vs1 arenada 2 kişi kapışıyor kaybeden direk spawna ışınlanıyor kazanan ise combatlog plugini yüzünden savaşdan kaçamazsın korkak! mesajıyla olduğu yerde kalıyor.Ben Bunu Nasıl Çözerim ve Wgli Bir...
  10. K

StarterKit Sorunu Acil Cevap !

Merhaba ARKADAŞLAR Serverimde Bütün Sorunlar Bitti Fakat Şu Lanet Olası Sorun Çıktı Spawn Lobisinde Pvp Kapalı (wgledim) Wglediğimden Dolayı Oyuncular StarterKit Pluginini Alamıyor Şöyle Hata Çıkıyor hey sorry but you can't use that here Bunu Nasıl Çözücem!! ACiLL YARDIM EDİN
  11. K

PvP Olmuyor?

Merhaba Arkadaşlar Yeni Bir PvP Server Kurdum Lobiyi vs. Wgledim Fakat Oyuncular Birbirine Vuramıyor,Çakmak Yakılmıyor(Bunun İçin /rg flag lighter allow yaptım çakmak Yanıyor Fakat Oyuncular Üstüne Geldiğinde Canları Gitmiyor)Yay Zaten Atılmıyor Vede StarterKit Pluginide Çalışmıyor Hatalar İse...