Yorumun Icin Teşekkür Ederim.Böyle bir özellik varsa eger ben bilmiyorum ama GriefPreventi diye bi arsa koruma plugini mevcut arsaya koruma atınca koruma içerisindeki zararlı moblar hariç diger moblara vurulmuyor ayrıca arsayı kontrol etmede başkasının izni olmuyor aynı wg işlevini görüyor ama oyuncuya özel
Evet Tüm Serverde Olabilir Yaparsanız Çok Teşekkür EderimTüm serverda olacaksa skriptle yapabilirim.
ne gerek var skriptte damage verildiğinde damage verilenin mob olduğu algılanıp event iptal edilebilir 3 4 satır bir şeyNasıl yapılacağını veya olup olmadığını cahilliğimden bilmiyorum ama yakın zamanda Java'yı öğreneceğim
Mantığı;
Hayvanın WG'li alanda olup olmadığını tespit edip eğer WG'li alanda ise hayvanın olduğu yere görünmez bir ArmorStand spawnlıyor veadam vurmaya çalıştığında armorstand'e vuruyor yani hayvanın canı gitmiyor.Ve WG'li alandan çıkar çıkmaz ArmorStand'i siliyor.
Java bilen arkadaşlar bu mantığa göre kodlayabilirler.
Ağladımne gerek var skriptte damage verildiğinde damage verilenin mob olduğu algılanıp event iptal edilebilir 3 4 satır bir şey
senin dediğin hayvan gibi kastırır ayrıca :/
Senin o dedigin mobların playerlara zarar vermesini önlüyorAraştırdım,Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.bulabildim. Anladığım kadarı ile bu plugin aracılığında /region flag city mob-damage-deny <vurmayı engelleyeceğin mob adı> komutu ile istediğini yapabilirsin.
Öğren öğren bi gün Türkiyede de mineplex gibi sunucular açılır belki bi umutAğladım.
Neden bilmiyorum şu lanet Java'yı.
Merak etmeyin ama bugün "Java Beginners" adlı kitabım kargodan geliyor ondan sonra yaklaşık 1-2 ay sonra bende plugin yazacağım !
*Mutluluk
*plugin satçam bara qzanaçamÖğren öğren bi gün Türkiyede de mineplex gibi sunucular açılır belki bi umut
İyi kitap parası çıkar hiç değilse*plugin satçam bara qzanaçam
Plugin Çalışmıyor ERROR Veriyor Skript İle Yapılamazmı?Araştırdım,Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.bulabildim. Anladığım kadarı ile bu plugin aracılığında /region flag city mob-damage-deny <vurmayı engelleyeceğin mob adı> komutu ile istediğini yapabilirsin.
Yeter ki sen istePlugin Çalışmıyor ERROR Veriyor Skript İle Yapılamazmı?