emrah4434

1. AkasyaCraft

skyblock ada sorunu

arkadaşlar adamlar ölünce benim adada doguyor o sadece lav da oluyor niye böle bu serverim açılcak tam o sıra bu hata çıktı yazarsanız sevinirim. acilen.
  2. holigancraft35

Bungeecord hakkında yardım

Sunucum Bungeecod ama arada zaman aşımına uğradı diye hata geliyor ne yapmam lazım sunucularım centOS 6.7 Bütün sunucuların bukkit ymlsi ; # This is the main configuration file for Bukkit. # As you can see, there's actually not that much to configure without any plugins. # For a reference for...
  3. holigancraft35

Bungeecord hub server kurma hakkında tavsiye alıyorum yardım edermisiniz

Selamın aleykum minecraft turk ailesi Sunucumun özellikleri ; LokasyonTR Sistem DestekleriWindows,Linux,FreeBSD,Solaris CPU Marka, ModelIntel Xeon E5 2620 CPU Bilgi6 Çekirdek x 2.50 Ghz (64 Bit) Ram Bellek16 GB HDD (Sabit Disk)1 TB Raid0/1/5/10 (6Gb/s) Ethernet Kartı1 Gbit/s Network...
  4. aqua_the_player

KONU KİLİT SORUN ÇÖZÜLDÜ

hub yapımında ban yardımcı olurmususnun zbastan sona anlatarak az cok bılıyorum tabı ilk yapısım yapanlar lutfen rıca etsam bana yardım edebılırmı
  5. batuhan432

PayPal kart için yaş sınırı var mı ?

Arkadaşlar ben PayPal kart alacağım, paypal.com/nakit sitesinden yaş sınırı var mıdır? yaşım 15 bide kaç tlye geliyor
  6. batuhan432

skyblock ada sorunu

skyblock ada alırken an internal error cocurred while attempting to perform this command hatası sorun çözümü gösterin arkadaşlar
  7. batuhan432

Bungeecord destekli pl adı yardım edin

bu arkadaşlar adı neydi
  8. batuhan432

Sunucu Kapandı Konu Kapansın

kapatın konuyu
  9. batuhan432

animatedmotd universal hatası

oyunda yazan yer sorunu arkadaşlar bi yardımcı olsanız
  10. batuhan432

Sunucumda Cam Hatası

Sunucumda Boyalı Cam Kırılmıyor hata vermiyor kırmaya çalısıyoz kırılmıyor hatada vermiyor bi yardımcı olsanız
  11. batuhan432

Sunucuma Acık Arttırma Ve Rütbe Sistemi

Sunucuma Acık Arttırma Ve Rütbe Sistemi Nasıl Kuracam 1 haftadır Yapamadım Yardım Edin Arkadaslar
  12. S

RaiderNetwork.nitrado.net 16 GB Ram +20 2 Adet Vip Çekilişi !

RaiderNetwork.nitrado.net 400...
  13. AkasyaCraft

Sunucu Whitelist Alınca

Sunucu Whitelist Alınca Otomatik Restart Atmasını İstiyorum 1 Kere Yardım Edebilirmisiniz
  14. EmreAwesome

Bukkit Games Plugini (Serverinfo.py hangi mapın ismini yazacaz?)

Arkadaşlar ben bukkitgames pluginini kurdum @emrah4434 abinin 1.7.9 plugin paketi // Mapları hem serverin içine hemde thebukkit gamesin içine attım ve world.yml yi düzenledim // peki serverinfo.py nin içindeki world kısmına ne yazacağız ?@emrah4434 abi serveri nitradodan aldım sürem geçiyor acil...
  15. batuhan432

bungeecord server icon

bungecord server icon nasıl ayarlaya bilirim arkadaşlar
  16. ElfonseReyiz

[Yardım] Essentials Kit

Selam arkadaşlar, Yazın açıcağımız server için hazırlıklar yapıyoruz.Bir sorunumuz oldu.Kitleri para ile almayı ayarlamak istiyoruz.Kit tools değilde kit yemek gibi şeyleri paralı olsun istiyoruz.Nasıl ayarlayabiliriz? Şimdiden teşekkürler :)
  17. batuhan432

lobby aktarılıyorsunuz

lobby aktarılıyorsunuz skript verebilecek var mı
  18. batuhan432

viphammadde

beyler viphammadde sadece vipler girme kodu gerek bana yardım edebilirmisiniz