KONU KİLİT SORUN ÇÖZÜLDÜ

aqua_the_player

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
hub yapımında ban yardımcı olurmususnun zbastan sona anlatarak az cok bılıyorum tabı ilk yapısım yapanlar lutfen rıca etsam bana yardım edebılırmı

kaan184

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
MyCommand pluginini indirip alias türünde /lobi diye komut oluşturup /lobby komutunu çalıştır.

aqua_the_player

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
mrab beyler ben serverı kurdum tm bukadar ına geldım ama hubdan dıer servere gectıgımde /server lobby yazınca lobiye gecıyo ben sadece lobi yazmasını istiyorum lobiye gecişinde

Oswin

play.oswinnetwork.com
En iyi cevaplar
0
MyCommand in dosyalarından /lobby bul ve /lobi yap

C2105 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bunu lobi harici diğer sunuculara ekle ( bukkit/plugins ). /lobby yazan oyuncular config'te belirttiğin yere* teleportlanırlar.
*LobbyServer: lobby
Yalnız /lobby komutu değiştirilmiyor illa /lobi olsun diyorsan komut editleyip atarız.

Klasus

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
MyCommand Sana Yardımcı Olucaktır Kullanması O Kadarda Zor Deyil

aqua_the_player

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ayarlaya bılırmısısnız beyler hub acıcam dıer servere gecıcn ce /server lobby yazınca gerı donuyor sadece /lobi yazınca donulmesını ıstıyorum

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
ayarlaya bılırmısısnız beyler hub acıcam dıer servere gecıcn ce /server lobby yazınca gerı donuyor sadece /lobi yazınca donulmesını ıstıyorum
server permini bungeecord'tan oyunculardan silmelisin, verdiğim pluginide diğer sunuculara yüklemelisin.
Yalnız demedi deme birileri gelip su ayarı bile yapamıyosun neden direk sunucu acıyosun derse şaşır şaşırmak güzeldir.

mhakanki

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
şimdi sıkıntı şurda. dersenki abi şunu yapıyorum ama sorun yaşıyorum destek olalım ama en baştan anlatacak dersen en başı yokki bu işin. sen nerde takıldın ne yaptın bi söyle destek olalım sana

aqua_the_player

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
server lobiye geri donme
lobiye geri dönmek için /server lobby yazıyoruz ama bizim istediğimiz /lobi yazıp serverin lobisine dönmeleri

şimdi sıkıntı şurda. dersenki abi şunu yapıyorum ama sorun yaşıyorum destek olalım ama en baştan anlatacak dersen en başı yokki bu işin. sen nerde takıldın ne yaptın bi söyle destek olalım sana

server lobiye geri donme
lobiye geri dönmek için /server lobby yazıyoruz ama bizim istediğimiz /lobi yazıp serverin lobisine dönmeleri

KONU KİLİT SORUN ÇÖZÜLDÜ