batuhan432
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
beyler viphammadde sadece vipler girme kodu gerek bana yardım edebilirmisiniz
Kardesim burasi minecraft forumu burada sorular sorulur cevaplar verilir zoruna gidiyorsa cevap verme ve bu konuya mesaj atma ogrenmek ayip degil ogrenmemek ayipAz önce lobi yönlendirme için konu açtın, şimdi de bu. Az araştır be araştır. İstersen sunucunu biz yapalım tamamen?
ahahahah güldürdünBununla ilgili forumda birçok konu var. Bu konuyu açmadan önce araştırabilirdin.
Ahahaha, sen de güldürdün. Sanırım bir bilginsin ki "herşeyi biliyorsun ehehehehehe" diye konuşuyorsun. Sanki sen öyle değilsin.ahahahah güldürdünSen her şeyi tam biliyorsun değil mi
Git kardeşim forumdan gelme bir daha.
Bu cümlede kendi seviyeni belli ettin.ahahahah güldürdünSen her şeyi tam biliyorsun değil mi
Git kardeşim forumdan gelme bir daha.
Burda seninle polemiğe girip bir tetikleme yaratamayacağım. Başlarsam başlarım öyle diyeyim her gün uğraşırım senle emin ol.Bu cümlede kendi seviyeni belli ettin.
Al bak forum kurllarından bir kısım
Çoğu soru daha önceden sorulmuştur. Sorununuza çözüm bulmak için önce arama yapın, eğer hala bulamadıysanız konu açmakta özgür hissedebilirsiniz. Forumu temiz tutmak için aynı konulardan tekrar tekrar açmamaya özen gösterin.
- Arama Yapın
ben sanki seninle uğraşmak için can atıyordumBurda seninle polemiğe girip bir tetikleme yaratamayacağım. Başlarsam başlarım öyle diyeyim her gün uğraşırım senle emin ol.
Uu arkadaş profesyonel çıktıben sanki seninle uğraşmak için can atıyordum![]()