minecraft %100 faction server 1.8

1. S1tep

Lesta Network Skyblock Server

Merhabalar Herkese. Biz Lesta Network olarak Yeni yetkililer arıyoruz sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız. Sunucumuzun Hostu Batihost Olup yarın Hub server olacaktır şu an skyblock Aradığımız Yetkililer : 2 Rehber Sınırsız Youtuber (30 abone) discord adresimiz https://**********/Tctb8EWdpG
  2. HasaNZondra

Yardım faction yardim

Merhaba Benim faction sunucum var ve bu sunucumda laips kirarken direk envantere gelmesini istiyorum yada herangi bi blogu fark etmez bunu nasil yapacam yani kisaca bir blogu kirinca env duscek direk
  3. B

Yardım Minecraft 4GB Ram ile kaç kişi kaldırır

Selamın Aleyküm Herkese ben bir Minecraft survival sunucusu açıcam bu sunucu kaç kişi kaldırır ----------------------------- Vds Özelikleri Amd ryzen 9 3900x 4Gb ram 3600mhz ----------------------------- Sizce kaç kişi kaldırır
  4. aliyilmaz1597

Play.ShbtCraft.Tk -1.8.x - Faction, Skyblock - Hemen Sunucuya Katıl

----------------------------------- Merhaba, Değerli Oyuncular----------------------------------------- Minecraft sunucumuz yakın bir zaman içerisinde açılmış durumunda ve maceraya en ön sıradan başlamak ve claimleri kapmak istersen veya siteden para yükleyerek gelişmek istersen kapılarımız her...
  5. K

İstek Server plugin

Arkadaşlar bundan 5 6 sene önce belki daha eski serverimiz vardı ama her şey elle yapılırdı şimdi bir kaç sebepten dolayı biz arkadaşlarla yine toplandık ve server kurduk batıhosttan dolayısıyla çoğu şey değişmiş bir şeyler araştırsakta bazı şeylerin cevabı gerçekten yok internette bazı...
  6. Electus

Yardım dragonslayer türkçe config

dragonslayer son version için türkçe config lazım
  7. A

Minecraft Server

BU sitede yeniyim mc server için tanıtım ile alakalı konuyu bulamadım =D Minecraft Severin En iyisi Olmayan Ama EN kötüsü'de Olmayan Minecraft sunucumuza Bekleriz IP = 13.77.140.174 Discord Link = https://discord . gg/ g2 F9 Ru
  8. mainstein

ViridianMC Faction-Emek Sunucusu 1.8-1.12 İlgili Yetkililer-Güzel Pluginler ve Güzel Mapler

9. M

mod ve rehber arıyorum realccraft.batihost.net

1.8 sv realccraft.batihost.net
  10. R

realccraft.batihost.net admin mod ve yt aranır

11. S

realccraft.batihost.net admin ve moderatör aranır

12. M

sağlam bilen admin mod ve rehber lazım

13. F

admin yt ve rehber aranır

14. A

admin rehber ve youtuber aranır

1.8 server fact seerver
  15. E

Faction rehber ve admin aranır

1.8 server
  16. E

desdere.batihost.net Minecraft 1.8 sürüm /rütbe /lapis/otosat/rütbehammade/hammade/ve acil builder aranıyor

desdere.batihost.net Minecraft 1.8 server Acil Builder Aranıyo Faction server rutbe kasılması kolay
  17. Electus

Yardım 4-5 adet sorun var

1 ) güc 2 iksiri içinde iksirin gücü gelmiyor 2 ) fener e elmas basılıp speedi falan kullanilmiyor 3 ) köylütakas (shopkepers) ilk itemden normal takas yapiliyor 2 ci yerden item takas yapinca ilk itemi veriyor LOG : [18:46:46] [Server thread/INFO]: Starting minecraft server version...
  18. X

TurkNetwork 1.8x Kapanma Riski Yok Hub Sunucu Hileli Survival Hileli Skyfight OpSkyblock

Evet TurkNetwork Hub Sunucumuzdan Görseller :):) Sunucumuzda Alımlar Var SkyBlockta Survival Ve Skyfighta Hile Serbest Skyblockta Yasak Kapanmamak Üzere Geldik Çoğunuz Bizi Tanir Foruma Önem Vermemişsin Diyenler Olucak Sunucuya Gelince Kalitesini Siz Zaten Anlicaksiniz Eski TurkNW Geri Geliyor...