Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar Herkese. Biz Lesta Network olarak Yeni yetkililer arıyoruz sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Sunucumuzun Hostu Batihost Olup yarın Hub server olacaktır şu an skyblock
Aradığımız Yetkililer :
2 Rehber
Sınırsız Youtuber (30 abone)
discord adresimiz
https://**********/Tctb8EWdpG
Merhaba Benim faction sunucum var ve bu sunucumda laips kirarken direk envantere gelmesini istiyorum yada herangi bi blogu fark etmez bunu nasil yapacam yani kisaca bir blogu kirinca env duscek direk
Selamın Aleyküm Herkese ben bir Minecraft survival sunucusu açıcam bu sunucu kaç kişi kaldırır
-----------------------------
Vds Özelikleri
Amd ryzen 9 3900x
4Gb ram 3600mhz
-----------------------------
Sizce kaç kişi kaldırır
----------------------------------- Merhaba, Değerli Oyuncular-----------------------------------------
Minecraft sunucumuz yakın bir zaman içerisinde açılmış durumunda ve maceraya en ön sıradan başlamak ve claimleri kapmak istersen veya siteden para yükleyerek gelişmek istersen kapılarımız her...
Arkadaşlar bundan 5 6 sene önce belki daha eski serverimiz vardı ama her şey elle yapılırdı şimdi bir kaç sebepten dolayı biz arkadaşlarla yine toplandık ve server kurduk batıhosttan dolayısıyla çoğu şey değişmiş bir şeyler araştırsakta bazı şeylerin cevabı gerçekten yok internette bazı...
BU sitede yeniyim mc server için tanıtım ile alakalı konuyu bulamadım =D
Minecraft Severin En iyisi Olmayan Ama EN kötüsü'de Olmayan Minecraft sunucumuza Bekleriz
IP = 13.77.140.174
Discord Link = https://discord . gg/ g2 F9 Ru
1 ) güc 2 iksiri içinde iksirin gücü gelmiyor
2 ) fener e elmas basılıp speedi falan kullanilmiyor
3 ) köylütakas (shopkepers) ilk itemden normal takas yapiliyor 2 ci yerden item takas yapinca ilk itemi veriyor
LOG :
[18:46:46] [Server thread/INFO]: Starting minecraft server version...
Evet TurkNetwork Hub Sunucumuzdan Görseller :):) Sunucumuzda Alımlar Var SkyBlockta Survival Ve Skyfighta Hile Serbest Skyblockta Yasak Kapanmamak Üzere Geldik Çoğunuz Bizi Tanir Foruma Önem Vermemişsin Diyenler Olucak Sunucuya Gelince Kalitesini Siz Zaten Anlicaksiniz Eski TurkNW Geri Geliyor...
Siz de bize katılın!
333 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.