Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SUNUCUMA GELİ NEDEN Mİ
HERKEZİ FİKRİNİ ALIYORUM OYUNA BAŞLAMA YERİ VAR Sürüm: v1.21.130.3
OYUNA PARKUR FELAN EKLENCEK BİR SÜRÜ MOD EKLENCEK
TOPLANTI YERİNDE GÖRÜSLERİNİZİ ALIYORU, EN ÜST SEVİYE HİLE KORUMALARI VAR
OLUMLU ÇEVRE VAR İSTEDİ,LERİNİZİ SÖYLEYİN YAPALIM OYÜNDA CEZA SİSTEMİ VE...
SUNUCUMA GELİ NEDEN Mİ
HERKEZİ FİKRİNİ ALIYORUM OYUNA BAŞLAMA YERİ VAR Sürüm: v1.21.130.3
OYUNA PARKUR FELAN EKLENCEK BİR SÜRÜ MOD EKLENCEK
TOPLANTI YERİNDE GÖRÜSLERİNİZİ ALIYORU, EN ÜST SEVİYE HİLE KORUMALARI VAR
OLUMLU ÇEVRE VAR İSTEDİ,LERİNİZİ SÖYLEYİN YAPALIM OYÜNDA CEZA SİSTEMİ VE BİR...
sunucumuz hile korumalı güvenli kayıt bilgi skin önleme ve harika toplantı alanımız vardır sizde kendi evinizi yaparak bizim güvenliğimizi oluşturabilirsiniz
UYARI: sunucumuzda bazı eklentilerimiz var onları kurmassanız sunucuya giremezsiniz ve kuralları uyun lütfen teşekkürler sevgiler ardakara1545
Ben Ivado minecraftta survival videoları çekecek smp manhunt gibi içeriklerin olacağı içerikler çekmek istiyorum ve ekip arkadaşı arıyorum.Gelmek isteyen bana katılabilir
ŞARTLAR;
-Orjinal Sürüm minecrafta Sahip olmalı
- +18 Yaş olmalı
Discord Adım: a1lewo
merhabalar bizim 3-6 kişi arası bi realmımız var ama sadece 3 kişi aktif sunucuya 4-7 kişi arıyoruz yaşlarımız 17-21 arası ilgilenenler varsa konunun altına yazabilirler
minecraft%100 skyblock server
minecraft%100survivalminecraft emek serverlar
minecraft emek skyblock server türk
minecraft emek survival sunucuları
minecraft türk server sunucu ip
Önemli Not:
Survival sunucumuz özel kaynak paketi içermekte sunucuya giriş yapmadan önce aşağıdaki yönergeleri uygulayınız.
+ Sunucu listesi kısmından Elegance network'e sağ tıklayın ve düzenleye tıklayın.Daha sonra alttan Sunucu kaynak paketleri: Açık yapın ve ardından giriş yapmayı deneyin...
Güncel ekibimiz aşağıdaki listede.
Tanıtımımız bu kadardı. Eğer, bu oluşumu beğendiyseniz sizi de aramızda görmekten zevk duyarız.
PvP nedir?
Minecraft evreninde PvP, oyunculara karşı savaşılmasına verilen isimdir. Son sürüm Minecraft PvP sunucumuzda oyuncularımız hem oyunun en güncel...
SakuraNW #ACILDIK
- En Gelişmiş Sistemlerle Birlikte Yakında Sizlerleyiz.
Sistemlerimiz
Survival Sistemleri! [1.16.5]
- Teslimat
- Çiftci Sistemi
- Süreli Claim
- Yetenek
- Meslekler
- Özel Büyüler
- Özel bosslar
- Özel Kılıc/Zırh
- Demirci ile + basma sistemi
+ Ve...
grief prevention chest ile claim atmasını nasıl kapata bilirim chest dailys 0 veya -1 gibi seyleri denedim olmadı bilen varmı
Discord: Menemen#5945 mümkünse discord üzerinden yardım ederseniz sevinirim
Bugüne kadar yaşadığınız bütün deneyimleri unutun. Yepyeni ve görülmemiş özellikler bulunduran, Reich serverimiz sizleri bekliyor !
Sunucumuzun kökenleri Orta Çağ Avrupa yapısına dayanmaktadır. Sıradan bir Derebeyinden Kral'a uzanan destansı bir maceraya hazır mısın?
İmparatorluğumuzda...
1.16.5 Survival sunucusu kurdum.Pluginle yeni bi dünya daha ekledim biri lobi biri survival dünyası oyuncuların survival dünyasındayken oyundan çıkması yada hub çekmesi gibi bi durumda son bulundukları bölge kayboluyor. Ben onlar geri girdiklerinde yada o dünyaya geri ışınlandıklarında o...
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.