Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar öncelikle 2014 den bu yana sunucu açtığımı belitmek isterim o zamandan 2021 tarihine kadar güzel işler başardım deneyimliyim optimize bir sunucum var lag kasma vb problemleri olmayan kendi çevremizde oynayabiliceğimiz hempremium hem premium olmayan kişiler ile birlikte oynaya...
Merhaba. Ben Selçuk.
Uzun soluklu, oyunun her anından keyif aldığımız bir maceraya başlamak istiyorum.
Başlayacağımız macerada, eğlencenin yanı sıra, güzel mimari eserler bırakmak ve bol bol gelişimin tadını çıkarmak, oyundan alacağımız zevk için önceliğimiz olmalıdır.
15 yaş ve üzeri kişiler...
Yeni Açılacak Sunucumuz İçin Günümüz Türkçesini İyi Konuşan Destek,Rehber,Tasarımcı,Moderatör Alınacaktır. İletişim İçin Discord Hesabına Yazınız; ぃもぉゖ゜#1111 İyi Oyunlar.
Kraken İçin Build 260&264&265 Özelleştirmeleri
Merhabalar! Bu konu altında Projects Minecraft'ın 1.16.1 sunucusu olan Kraken'a yeni eklenen birkaç öne çıkan özelliği sizlere tanıtmak istedik.
Korku Takasçısı>
Kanlı Ay için yapılan ilk Kraken eklentisi. Sonbahar mevsiminde Korku Takasçısı'nın...
- Ram : 6 GB
- Kapasite : 100
- Lag : 0-2%
- IP : mc.WinnerGamers.net
- Rutbe Sistemi
- Can Bari Gostergesi
- JackPot
- Sanal Market
- Yeni Claim Ozelligi
- Ve Bir Sürü Yeni Özellikler
- Not: Sunucumuz Emektir.Edit vb Gibi Satışlar Yapılmamaktadır.
Sunucumuz Spawnı
Online Market Alış...
ARKADAŞLAR BU 2 HATA VAR NEDENİ NE OLABİLİR BİRDE FARKLI KAYDET YAPARKEN 1250MB DEN FAZLA RAM VERİLMİYO VERİLİRSE BAT HATA VERİYOR AÇILMIYOR.
BU DURUMDA SW ÇALIŞIYOR AMA 4 KİŞİ GİRMEYİ DENEDİK GEÇEN LAG OYUNA GİRMEDİLER ARAZİ YÜKLENİYOR DİYOR BEKLİYORLAR ATIYOR GERİ JAVA HATASI FELAN SAOLUN
Server Özellikleri
> Claimde Arsana Senden Başka Kimse Sethome Çekemez
> Çıktığın Yerden Devam ET!
> Claimde Pvp Açık (İlk Hafta Kapalı)
> ATM
> Kasa Sistemi
> Köylü Ticaret
> Sanal Market (/Market,/Ah)
> Takas Sistemi (/Trade)
> XP Saklama (/Sakla)
> Meslekler (/Jobs)
> Rütbeler (/Rütbe)
>...
06/07/2018 Aktif
Ip ADRESİ:reigncraft.batihost.com
Kurucu:Johnykey11
Admin:KNLgaming
06/07/2018 3 Vip Çekilişi var.
Rehber alımı var
3GB Ram
Sürüm:1.8.x Rehber alımı var.
Biz süslü, püslü adamlar değiliz ^_^ Cümleten selamün aleyküm,
Kardaşlarım;
"TeKKaNTR" Namını birçok survival oynayan kişi bilir, Bir çoğumuz "TeKKaNTR" Sunucusu ile çok güzel kardaşlıklar kazandık. En azından ben öyle düşünüyorum ^_^ . Skypeden , İnstagramdan V.b. Yerlerden bana ulaştınız...
merhaba arkadaşlar .. yeni Minecraft animasyon dizisi için yaptığım ilk bölüm .. yorumlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum
lütfen yorumlarınızı esirgemeyin arkadaşlar.. teşekkürler
animasyon
animasyon vs minecraft
animasyonlu tabela skript
hayatta kalma
mine imator
minecraft%100survivalminecraft animasyon türkçe
minecraft müzik
sandık animasyonu
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.