Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hepinize Merhaba Dostlar Sizleri Fazla Sıkmadan Direk Konuya Gireceğim. Bin Bir Emekle Açtığımız Minecraft 2020 Survival Sunucusunu Açmış Bulunmaktayız. Her Ayın Sonunda En Çok Öldürmeye Sahip İlk 3 + En Çok Serverde Aktif Olan İlk 3 lere Çeşitli Ödüllerimiz Vardır. Sizleri Oyun İçi Görüntülerle...
merhaba ben bi skript isitiyorum da çek skripti her yerde gördüm ama herkes adminler için yapmış ben oyuncular için bi skript istiyorum şöyle olucak bi oyuncu /çek <istediğisayı> yazıp eline istediği miktarda bi çek alıcak sağ tıklayınca parayı vericek ben bunu shopkeeper de kullanıcam o yüzden...
Merhabalar başlıktada belirttiğim gibi serverimde yere kasa anahtarıyla tıkladığımda o anahtarın kasasını açıyorum bunu nasıl engelleyebilirim?
Kullandığım Plugin CrazyCrates.
Hoşgeldiniz insanların fikirlerini açmak için bu hesabı açtım bir server açtım ve o servere arsa koruma gerekiyor ve herkeze öp veremeyiz öpsüz bir şekilde claim yapmayı istiyoruz ve powerrank kullanmalımıyım veya ne kullanabilirim söyleyebilirmisiniz emin değilim çünkü serverimiz 1.16.1 birçok...
ilk önce selamun aleyküm
Sunucumuzun Rami 3 Dür
sw miz +15 rekor Görmüştür
Rehber
Admin
Mod
Mimar
Alınıcaktır
ip = play.vatangame.tk
ip = play.vatangame.tk
ip = play.vatangame.tk
ip = play.vatangame.tk
ip = play.vatangame.tk
ip = play.vatangame.tk
discord SwanzyYT#2116
discord SwanzyYT#2116...
ip miz play.vatangame.tk
Öncelikle Selamun Aleyküm Sunucumuzun Rami 3 dür OPSKYBLOCK
Yetkili Alımlarımız Vardır
Mimar
Admin
Mod
Rehber
Aranmaktadır
Dc SwanzyYT#2116
Dc SwanzyYT#2116
Dc SwanzyYT#2116
Dc SwanzyYT#2116
Dc SwanzyYT#2116
Dc SwanzyYT#2116
Dc SwanzyYT#2116
SwanzyYT#2116
Serverimizin İp si = play.vatangame.tk Ve Serverimizi Nitrado dan Açtık 7/24 Dür
Öncelikle Selamun Aleyküm Nasılsınız İyisinizdir İnşallah
Serverimiz 3GB RAM Vardır
Serverimizde Mimar,Rehber,Oyuncu,Admin,Mod Aranmaktadir
Discord : SwanzyYT#2116
Discord Sunucumuzda 37 kişi var ama yeni...
Freaks`s Empire
--------------------------------------------
Türkiyenin En Yeni Ve Kaliteli Survival Sunucularından Birisi !
--------------------------------------------
Sunucu IP Si: Çok Yakında...
Sürüm: Kesin Değil
Tür: Survival
SUNUCUMUZ AÇIKTIR ANCAK BAKIMDADIR YAKIN BİR SÜREDE...
Bu hatayı alıyorssanız yapmanız gereken şeyler
Sorry , but we couldn't connect to our servers. Please make sure that you are online and thats minecraft is not blocked. HATASI
yapılacaklar ;
İlk önce mcleaks authenticator uygulamasını indirip oradan MOJANG yazısına tıklayın
Ondaan sonra...
Öncelikle Bu Çalinti Skriptdir Siz Görün Diye Ben Buraya Koydum Neyse.... Uzatmiyim.
Bende Bu Skripti Kullaniyorumm..........
Command /eventyap:
permission: op
permission message: &b&l Hata ! Bunu Yapmak için Yeterli Yetkiye Sahiğ Değilsin.
trigger:
execute console...
Öncelikle Bu Çalinti Bir Skriptdir Çünkü Ben Yazamiyorum Neyse... Arkadaşlar Siz Göremezsiniz Bulamazsınız Diye Ben Buraya O Skripti Koydum Neyse İyi Kullanımlar Arkadaşlar!
command /cc:
permission: cc.admin
permission message: &6Bunu yapmak için izniniz yok!
trigger:
loop...
Merhabalar Kendi Kanalımda Craftrise Breezly Videosu Yayınladım Ve Üstelik Burdada biraz Gelişmek İçin Paylaşıyorum Kanalıma Abone Olup Videoyu Beğendiyseniz Like Atabilirsiniz Tüm Eleştirilere Açığım Belirtiyim <3
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.