@minecraft

1. SerdarABI

OLYMPOS SURVIVAL 2020 aralık sezonu başladıı !

Hepinize Merhaba Dostlar Sizleri Fazla Sıkmadan Direk Konuya Gireceğim. Bin Bir Emekle Açtığımız Minecraft 2020 Survival Sunucusunu Açmış Bulunmaktayız. Her Ayın Sonunda En Çok Öldürmeye Sahip İlk 3 + En Çok Serverde Aktif Olan İlk 3 lere Çeşitli Ödüllerimiz Vardır. Sizleri Oyun İçi Görüntülerle...
  2. P

İstek çek skripti

merhaba ben bi skript isitiyorum da çek skripti her yerde gördüm ama herkes adminler için yapmış ben oyuncular için bi skript istiyorum şöyle olucak bi oyuncu /çek <istediğisayı> yazıp eline istediği miktarda bi çek alıcak sağ tıklayınca parayı vericek ben bunu shopkeeper de kullanıcam o yüzden...
  3. M

1.8.8 JudgeNW sunucusuna Alımlar Başladı Koş +15 admin mod rehber mimar aranıyor ip play.judgenw.tk.

1.8.8 JudgeNW sunucusuna Alımlar Başladı Koş +15 admin mod rehber mimar aranıyor. admin mod rehber aranıyor ip play.judgenw.tk
  4. M

TR judgeNW serverine yetkililer aranıyor = admin mod rehber ortak aranıyor +15 play.judgwnw.tk

TR judgeNW serverine yetkililer aranıyor = admin mod rehber ortak aranıyor +15 play.judgwnw.tk Admin Mod Rehber Aranıyor ve Ortak.
  5. H

Yardım Minecraft Serverimde Yere Kasa Anahtarıyla Tıkladığımda Kasa Açıyorum

Merhabalar başlıktada belirttiğim gibi serverimde yere kasa anahtarıyla tıkladığımda o anahtarın kasasını açıyorum bunu nasıl engelleyebilirim? Kullandığım Plugin CrazyCrates.
  6. M

Minecraft TR -JudgeNW-Admin-Mod-Rehber Alımı ip play.judgenw.tk

Minecraft TR -JudgeNW-Admin-Mod-Rehber Alımı severin rami 3 admin alımı mod alımı rehber alımı vardır ip play.judgenw.tk Dc SwanzyYT#2116
  7. Emirhan_YT34

Yardım Minecraft hexxit between hatası

Arkadaşımla hexxit oynamak için server açtık ama böyle bi hata veriyor eskiden rahat oynuyoduk şimdi böyle bi hata veriyor nasıl çözebilirim
  8. M

JudgeNW Admin-Mod-Rehber-youtuber Alımı | 1.8.8 OPSkyblock Sunucusu

JudgeNW Admin-Mod-Rehber-youtuber Alımı | 1.8.8 OPSkyblock Sunucusu öcelikle selamun aleyküm serverimizin rami 3 dür Admin Mod Rehber ALımı vardır ip = play.judgenw.tk discord SwanzyYT#2116 JudgeNW Admin-Mod-Rehber-youtuber Alımı | 1.8.8 OPSkyblock Sunucusu öcelikle selamun aleyküm...
  9. YapayZekaaTvEkip

Yardım Minecraft Öpsüz Claim Yapması + PowerRankta world yazısı

Hoşgeldiniz insanların fikirlerini açmak için bu hesabı açtım bir server açtım ve o servere arsa koruma gerekiyor ve herkeze öp veremeyiz öpsüz bir şekilde claim yapmayı istiyoruz ve powerrank kullanmalımıyım veya ne kullanabilirim söyleyebilirmisiniz emin değilim çünkü serverimiz 1.16.1 birçok...
  10. M

Minecraft Vatan Gaming -1.8.8-ADMİN ALIMI VAR ip play.vatangame.tk

Minecraft Vatan Gaming -1.8.8-ADMİN ALIMI VAR ram 3 öncelikle sa Admin mod rehber laımı var
  11. M

TR Vatan Gaming-Admin-Rehber-Mod-Mimar Alımı ip = play.vatangame.tk

ilk önce selamun aleyküm Sunucumuzun Rami 3 Dür sw miz +15 rekor Görmüştür Rehber Admin Mod Mimar Alınıcaktır ip = play.vatangame.tk ip = play.vatangame.tk ip = play.vatangame.tk ip = play.vatangame.tk ip = play.vatangame.tk ip = play.vatangame.tk discord SwanzyYT#2116 discord SwanzyYT#2116...
  12. alpoyiit3341

Yardım Beyler Acil Yardım Minecraft Serverimde Sarı Yazı Yani All intensive server activity is now allowed Sürekli Çıkıyor Nası Kaldırabilirim

Beyler Acil Yardım Minecraft Serverimde Sarı Yazı Yani All intensive server activity is now allowed Sürekli Çıkıyor Nası Kaldırabilirim
  13. M

TR Vatan Gaming Minecraft OP SKYBLOCK Sunucusuna YETKİLİ ALIMLARIMIZ VARDIR ip = play.vatangame.tk

ip miz play.vatangame.tk Öncelikle Selamun Aleyküm Sunucumuzun Rami 3 dür OPSKYBLOCK Yetkili Alımlarımız Vardır Mimar Admin Mod Rehber Aranmaktadır Dc SwanzyYT#2116 Dc SwanzyYT#2116 Dc SwanzyYT#2116 Dc SwanzyYT#2116 Dc SwanzyYT#2116 Dc SwanzyYT#2116 Dc SwanzyYT#2116 SwanzyYT#2116
  14. M

TR Vatan Gaming (Admin Rehber Mod Alımlarımız Vardır) AZURE ATERNOS GİBİ server değildir ip= play.vatangame.tk

Serverimizin İp si = play.vatangame.tk Ve Serverimizi Nitrado dan Açtık 7/24 Dür Öncelikle Selamun Aleyküm Nasılsınız İyisinizdir İnşallah Serverimiz 3GB RAM Vardır Serverimizde Mimar,Rehber,Oyuncu,Admin,Mod Aranmaktadir Discord : SwanzyYT#2116 Discord Sunucumuzda 37 kişi var ama yeni...
  15. Xariess

Sunucu IP: Çok Yakında.... Sürüm: 1.15.2 [Türkiyenin Yeni Gelişmekte Olan En Güzel Sunucularından Birisi Freak`s Craft !] Hepinize İyi Oyunlar Dileriz

Freaks`s Empire -------------------------------------------- Türkiyenin En Yeni Ve Kaliteli Survival Sunucularından Birisi ! -------------------------------------------- Sunucu IP Si: Çok Yakında... Sürüm: Kesin Değil Tür: Survival SUNUCUMUZ AÇIKTIR ANCAK BAKIMDADIR YAKIN BİR SÜREDE...
  16. Yezenn

Yardım ÇÖZÜLDÜ Minecraftpremium not blocked hatası

Bu hatayı alıyorssanız yapmanız gereken şeyler Sorry , but we couldn't connect to our servers. Please make sure that you are online and thats minecraft is not blocked. HATASI yapılacaklar ; İlk önce mcleaks authenticator uygulamasını indirip oradan MOJANG yazısına tıklayın Ondaan sonra...
  17. NCgamer

Yardım Minecraft Quickshop yetki

arkadaşlar /money komutunu oyunculara nasıl vericem yapamıyorumda
  18. XDGörkem

event skriptimiz sizlerle!

Öncelikle Bu Çalinti Skriptdir Siz Görün Diye Ben Buraya Koydum Neyse.... Uzatmiyim. Bende Bu Skripti Kullaniyorumm.......... Command /eventyap: permission: op permission message: &b&l Hata ! Bunu Yapmak için Yeterli Yetkiye Sahiğ Değilsin. trigger: execute console...
  19. XDGörkem

sohbeti silme skripti

Öncelikle Bu Çalinti Bir Skriptdir Çünkü Ben Yazamiyorum Neyse... Arkadaşlar Siz Göremezsiniz Bulamazsınız Diye Ben Buraya O Skripti Koydum Neyse İyi Kullanımlar Arkadaşlar! command /cc: permission: cc.admin permission message: &6Bunu yapmak için izniniz yok! trigger: loop...
  20. lolitsalexibald

Yardım Pixel art kolaylaştirma

iyi günler beyler dev bir pixel art yapmayı düşünüyorum bu pixel art ı kolaylaştıran yapımını gösteren gibi bi program yokmu ?
  21. R

LoLanJR - Recep Buğra Kanalı Breezly Crafrise Bütün Arsa

Merhabalar Kendi Kanalımda Craftrise Breezly Videosu Yayınladım Ve Üstelik Burdada biraz Gelişmek İçin Paylaşıyorum Kanalıma Abone Olup Videoyu Beğendiyseniz Like Atabilirsiniz Tüm Eleştirilere Açığım Belirtiyim <3
  22. H

İstek Minecraft plugin.

Minecraftta hileyi nasıl engelleyebilrim yani x-ray,fly vb. hileleri.
  23. BurakErenS

Mimar - Builder Aranıyor Girin

Venom faction builder arıyor ilgilenenler(ücretli veya ücretsiz) Discord : Burak Eren#9679 Discord :R.I.P Joker#1510
  24. AKBABA0618

[Play.FrigyaNetwork.Xyz OP Skyblock Açılış 7 Haziran 14.30 | Günlük Event | Kredi ve Coin | Günlük Event | Gelişmiş Otosat | Daha Fazlası... |

PLAY.FRİGYANETWORK.XYZ KALİTELİ 1.8.X 1.12.X OP SKYBLOCK SUNUCUSU HAYDİ NE DURUYORSUN? BİZE KATILSANA DİSCORD SUNUMUCUZA GELEREK GELİŞMELERİ ÖĞRENEBİLİRSİN TANITIM; SUNUCUYU HEP...
  25. eniyisunucum

eniyisunucum.com

Piyasada en düşük fiyatlarla üst düzey sunucu hizmet vermekteyiz. Hizmetlerimiz; - Oyun Sunucuları - Sanal Sunucu - Kiralık Sunucu - Reseller Hosting Hakkımızda ; Eniyisunucum İnternet Ve Bilişim Hizmetleri Firmamız, Bireysel ve Kurumsal Internet Hizmetleri sunabilmek amacıyla İstanbul'da...