minecraft 1.7.2

1. BurakDaVayne

Minecraft'ın ciddi ciddi gözümün önünde batmaya başlaması

Kendi bakış açımdan,Minecraft 1.8 yamasından beri çok farklı ve nasıl desem,biraz batık bir hale gelmeye başladığını düşünüyorum.Eskiden Single Player modunda çok zevk alırdım habire internet olmayan her yerde oynardım.Hele Multi Player girmesi daha eğlenceliydi.Artık multi player modu bile çok...
  2. KensGMR

Sizi Laneydliyorumm!! | Minecraft Hunger Games | Bölüm 3

çok eğlenceli bir Hunger Games videosu arkadaşlar kesinllikle izlemenizi tavsiye ediyorum.Ben çekerken çok eğlendim umarım sizde izlerken eğlenirsiniz .iyi seyirler :D
  3. S

RollerCraft.duckdns.org / Rütbeli Faction / 1.7.2 / VIP Çekilişleri / Eventler /Alımlar GELL!!

RollerCraft.duckdns.org • Serverimiz Factiondur.Rütbe Sistemi Mevcuttur. • Serverimizde X r a y Koruması Mevcuttur. • Serverimizde Oto Arsa Sistemi Mevcuttur. • Serverimizde Kafa Düşürme Sistemi Mevcuttur. • Serverimiz Full Pvp Faction'dur.Clansızda ws atabilirsiniz. • Server şu an Sıfırlanmış...
  4. DjDrakula

Youtuber Kanalı - ParlayanKarpuz.nitrado.net - [7/24] - Faction Sunucu - 1.7.X - 1.8.X

Sunucu Bilgileri Server İp: ParlayanKarpuz.nitrado.net Server Kapasitesi: 26 Sunucu Türü: Faction Sürüm: 1.7.X Ram: 4 GB ram Sunucu Özellikleri Tabela Ench + Tabela Repair+ Lapis Ve Parçacık Paralar+ İlgili Adminler+ Köylü Takas+ Resimler -/Warp Döviz -/Spawn -/warp Lapis -/Warp Editci...
  5. KilllerDragons

Sandık açamama sorunu server

Benim skywars serverimde kendim deneyemiyeceğimden benim laptop deniyim didim ben admin olduğumdan açabiliyorum ama admin olmayanlar açamıyor ve ıtemleri alamadan ölüyo bu sorunu nasıl çözebilirim
  6. UmutYılmaz26

Minecraft 1.7.2 Link

Arkadaslar Bana Düzgün Virüs Olmayan bir Minecraft 1.7.2 64 bit Lazım Link Atarsanız Sevinirim Acil Lazım
  7. Tolga_28_1903

Minecraft 1.7.2 de ölme sayacı nasıl yapabilirim??

Arkadaşlar konu başlığında gördüğünüz gibi minecraft 1.7.2 sürümünde öldüğümüzde sağ tarafta tabloda ölüm sayımızı sayacak bir sayaç nasıl yapabilirim komut bloğu ile .Serverlarda da çalışabiilirse iyi olur. Şimdiden TEŞEKKÜRLER.
  8. BraveOyuncu

Mod Tanıtımları Bölüm 2 Craftable Spawn Eggs Modu

Mod Tanıtımları Bölüm 2 İzleyip Like Atarsanız Sevinirim <3 Yorumlarınız Bizim İçin Çok Önemli <3
  9. M

Pluginlerimde Çakışma <--- Yardım.

Merhaba Arkadaşlar Ben ZenaCraft'tta Yetkiliyim Serverimiz Daha Açılmadı İnşaattayız. Ancak Plugin Paketimizde Bir Hata Var. 3 Plugin Paketini Birleştirdim. Ve Hataları Onardım Ama Sanırım Çakışma Var. AuthMe Plugini Op'lara Şu Mesajı Gösteriyor. Biri Giriş Yaptıysa Ve Başka Hesabı Varsa...
  10. Gokhann

[!] Bungeecord hakkındaki (soru)nlarınıza TAM DESTEK!

Merhaba arkadaşlar, herkese iyi forumlar... Forumun birçok yerinde bungeecord hakkında destek istenildiğini görüyorum. Çakma lobi nasıl yapıcam, lobiye nasıl aktarılıcak gibi bir sürü soru, sorun. Yardıma ihtiyacı olan arkadaşlarımızın yapması gereken çok basit, altta verdiğim küçük formu...