[!] Bungeecord hakkındaki (soru)nlarınıza TAM DESTEK!

Gokhann

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
  1. Merhaba arkadaşlar, herkese iyi forumlar... Forumun birçok yerinde bungeecord hakkında destek istenildiğini görüyorum. Çakma lobi nasıl yapıcam, lobiye nasıl aktarılıcak gibi bir sürü soru, sorun.

Yardıma ihtiyacı olan arkadaşlarımızın yapması gereken çok basit, altta verdiğim küçük formu doldurup konuya cevap olarak yazmak.

Form;

Adınız: Cevap
Minecraft nick: Cevap
-
Sorununuzun başlığı: Cevap
Sorununuz: Cevap
Ne istiyorsunuz: Cevap

Yakında eğer istenilirse plugin paketlerimi paylaşabilirim;
Lobi ,Avatar, Faction, KitPVP, Hunger Games, Survival, Skyblock​

tayi62

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad: Baran/17
Nick : BaranArslan

Soru:
1- Pusula ile hangi servere gitmek istediklerini ayarlamak istiyorum pusuladan kitpvp sunucusuna tıkladınmı kitpvp sunucusuna gitmesini istiyorum

Gokhann

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ad: Baran/17
Nick : BaranArslan

Soru:
1- Pusula ile hangi servere gitmek istediklerini ayarlamak istiyorum pusuladan kitpvp sunucusuna tıkladınmı kitpvp sunucusuna gitmesini istiyorum

Merhaba, tayi62 istediğiniz işlem çok basit.

İlk olarak lobi sunucunuza chestcommands pluginini yüklemelisiniz kendi sunucunuza uygun sürümünü bukkit sayfasında bulabilirsiniz.

COMMAND: 'server: serverismi'

Sadece command bölümünü böyle yapman yeterli, chest commands hakkında detaylı yardım almak istiyorsan;

https://forum.gamer.com.tr/konu/chest-commands-plugin-rehberi.205861/
@Exoistic

RecepUygr

play.GameTurkMC.com
En iyi cevaplar
0
Ad: Emre/16
Nick: ByMN

Soru:
1- Bungeecod pluginse attıgım "1" plugin var, ping e dayalı oldugu için orada, plugin sadece birkaç satırdan olusuyor, bi eventhandler var komut v.s yok, bunu bungeecord un herhangi bir class ına gömsem bungee de bozulma olur mu?

2- 10 adet lobim var diyelim, oyuncu girdiğinde 10 lobiden en az oyuncunun bulundugu lobiye transfer edilmesini nasıl sağlayabilirim?

3- MultiBungee sistemi nasıl yapılır, ve kaç kişiden sonra gereklidir?
2. Sorduğun soruya yanıt veriyim dedim :)
Bildiğim kadarıyla RandomHub ile yapılıyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Chickenborg

Kömür Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Adim: Yaman/16
Nick: DutchJaimy
Merhaba Çakma lobi nasil yapabilirim? ( Çakma Lobi Map Paylasirmisin?)
Ve skyblock ve faction plugin paketi paylaşırmısın?
NOT: Skyblock Faction map atarmisin?
Şimdiden Teşekkür Ederim
DutcJaimy Sana direk adam server atsin hazir tam :Dd
herseyi istemissin :Ddd

Gokhann

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adim: Yaman/16
Nick: DutchJaimy
Merhaba Çakma lobi nasil yapabilirim? ( Çakma Lobi Map Paylasirmisin?)
Ve skyblock ve faction plugin paketi paylaşırmısın?
NOT: Skyblock Faction map atarmisin?
Şimdiden Teşekkür Ederim

Çakma lobi yapabilmek için öncelikle bungeecord'a bağlı sunucun olması gerekiyor, bu sunucu ana giriş bölgesi olduğundan dolayı authme kurmalısın authme kurduktan sonra config.yml dosyasına gir ve;

forceCommands:
- /lobi

Ve ayrıca mycommand kurman gerekiyor, mycommandı sunucuna kurup commands kısmının en altına şunu yapıştır;

'Lobi':
command: /lobi
type: BUNGEE_TP
server_name: lobi(server adı)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gokhann

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tesekkürler, plugini bi ara test ederim.
@Gokhann bumudur tam destek : D Tam destek diyince bende her konuda anlamıstım, sanırım en alt kategori için açılmıs sorulara yanıt veriliyormus.
Araştırıyoruz, çoğunlukla bungeecord işine yeni girmiş olan arkadaşlarımıza yardımda bulunuyoruz.

Gokhann

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Skript ile yapılacağını sanmam, mycommand da command cooldown var ise yapılabilir, login eventinden sonra cooldown ile komut bi süre bekletilir, on joine bir sekilde mesaj eklenir ve komut aktif olup islem gerçeklestirilir.
Skript ile mycommand ı dediğim sekilde bir denemek lazım olmaz ise mycommand ın kendi cooldown özelliği var ise onada bakmak lazım yaman bilgin olsun diye yazdım inceleleyip bunları test etmelisin.
Skript ile yapılabiliyor.

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herşeyi istemedim sadece paketi atarsa sevinirim
Peki Gökhan ben bunu yapinca lobiye aktariliyorsunuz mesaji nereye yazacagim?
Skript ile yapabilirsin
Kod:
on command "/lobi":
    message "Lobiye aktariliyor."
ama başka yöntemler kullanırsan skripte gerek kalmaz.[DOUBLEPOST=1423763113,1423762963][/DOUBLEPOST]
Ad: Emre/16
Nick: ByMN

Soru:
1- Bungeecod pluginse attıgım "1" plugin var, ping e dayalı oldugu için orada, plugin sadece birkaç satırdan olusuyor, bi eventhandler var komut v.s yok, bunu bungeecord un herhangi bir class ına gömsem bungee de bozulma olur mu?

2- 10 adet lobim var diyelim, oyuncu girdiğinde 10 lobiden en az oyuncunun bulundugu lobiye transfer edilmesini nasıl sağlayabilirim?

3- MultiBungee sistemi nasıl yapılır, ve kaç kişiden sonra gereklidir?
2-Randomhub veya başka pluginlerle yapabilirsin spigotta pluginler var.
3.Redisbungee filan gibi pluginler var başka pluginlerde var onlarıda spigottan bakabilirsin.

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Emrah şimdi tam ne yapacagim anlatabilirmisin??
Çakma lobi yapabilmek için öncelikle bungeecord'a bağlı sunucun olması gerekiyor, bu sunucu ana giriş bölgesi olduğundan dolayı authme kurmalısın authme kurduktan sonra config.yml dosyasına gir ve;

forceCommands:
- /lobi

Ve ayrıca mycommand kurman gerekiyor, mycommandı sunucuna kurup commands kısmının en altına şunu yapıştır;

'Lobi':
command: /lobi
type: BUNGEE_TP
server_name: lobi(server adı)

Buradaki gibi yap işte sadece skript ekle o üsteki kodlar ile script yap bu kadar.

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Adınız: Faruk
Minecraft nick: Secret_wither
-
Sorununuzun başlığı: Bungeecord ile server slotu arttırma
Sorununuz: Bungeecord ile 4 kişilik serveri nasıl 100 kişi yapabilririm? (nitrado fln) ve diğelim adam öbür swye gitti öbür swdede nasl 2000 kişi fln bedavaya yapabilirrim? arkadaşım nitradaıdan alıp yapmıştı
Ne istiyorsunuz: Bunun Nasıl Yapıldığını öğrenmek

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bungeecord kurdunmu zaten tab lar otomatik max 64 slot olarak ayarlıdır, max kişi sayısınıda config.yml den istediğin gibi değiştirebilirsin, verdiğim eklentide properties ayarındaki slotu bir nevi devre dışı bırakıyor sınırsız kişi girebiliyor.
biirde bungeecord nasıl kuruıcam?
nitradounun bungeecordunu kullanırsam tab list sınırsız olurmu?