Yardım Essentials Chat Sorunu

OrkunÇkÇk

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
  "chatSetFormat": true,
  "chatSetFormatAt": "LOWEST",
  "chatSetFormatTo": "<{factions_relcolor}§l{factions_roleprefix}§r{factions_relcolor}{factions_name|rp}§f%1$s> %2$s",
  "chatParseTags": true,
Bunlar yazıyor ne yapabilirim?

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Kod:
  "chatSetFormat": true,
  "chatSetFormatAt": "LOWEST",
  "chatSetFormatTo": "<{factions_relcolor}§l{factions_roleprefix}§r{factions_relcolor}{factions_name|rp}§f%1$s> %2$s",
  "chatParseTags": true,
Bunlar yazıyor ne yapabilirim?

3. satırı aşağıdaki gibi değiştirin.
Kod:
"chatSetFormatTo": "§8{factions_roleprefix}{factions_name|rp}§8%1$s> %2$s",

OrkunÇkÇk

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
3. satırı aşağıdaki gibi değiştirin.
Kod:
"chatSetFormatTo": "§8{factions_roleprefix}{factions_name|rp}§8%1$s> %2$s",
Maalesef yine aynı offf delircem nedir bu ya neyden oluyor sabahtan beri bakıyorum...
Şöyle bir ek bilgi verim bilmiyorum alakası varmıdır ama kullandığım plugin paketinde bir plugin şu [AFK] olayını yapıyor onla alakası olabilir mi ?çakışma vb. . Örnek resim:
122886

AdexTR

Emekli
En iyi cevaplar
112
Sunucuyu tekrar başlatmıştınız değil mi?

AdexTR

Emekli
En iyi cevaplar
112
Kod:
"chatSetFormat": false,
şeklinde ayarlayın ve Essentials config için aşağıdaki gibi # eklemelerini yapın.

Kod:
chat:
  radius: 0
  #format: '&8[&6[LEVEL]&8] &8[{factions_roleprefix}{factions_name}&8] {DISPLAYNAME}&b {MESSAGE}'
  #group-formats:
     #format: '{DISPLAYNAME}&7: &f{MESSAGE}'

group-formats:
    oyuncu: '&8[&6[LEVEL]&8] &8[{factions_roleprefix}{factions_name}&8] {DISPLAYNAME}&b {MESSAGE}'
    vip: '&8[&6[LEVEL]&8] &8[{factions_roleprefix}{factions_name}&8] {DISPLAYNAME}&f:&7 {MESSAGE}'
    elite: '&8[&6[LEVEL]&8] &8[{factions_roleprefix}{factions_name}&8] {DISPLAYNAME}&f:&7 {MESSAGE}'
    ultra: '&8[&6[LEVEL]&8] &8[{factions_roleprefix}{factions_name}&8] {DISPLAYNAME}&f:&7 {MESSAGE}'
    phoenix: '&8[&6[LEVEL]&8] &8[{factions_roleprefix}{factions_name}&8] {DISPLAYNAME}&f:&7 {MESSAGE}'
    rehber: '&8[&6[LEVEL]&8] &8[{factions_roleprefix}{factions_name}&8] {DISPLAYNAME}&f:&7 {MESSAGE}'
    mimar: '&8[&6[LEVEL]&8] &8[{factions_roleprefix}{factions_name}&8] {DISPLAYNAME}&f:&7 {MESSAGE}'
    moderator: '&8[&6[LEVEL]&8] &8[{factions_roleprefix}{factions_name}&8] {DISPLAYNAME}&f:&7 {MESSAGE}'
    admin: '&8[&6[LEVEL]&8] &8[{factions_roleprefix}{factions_name}&8] {DISPLAYNAME}&7:&7 {MESSAGE}'
    kurucu: '&8[&6[LEVEL]&8] &8[{factions_roleprefix}{factions_name}&8] {DISPLAYNAME}&7:&4&l {MESSAGE}'

OrkunÇkÇk

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
"chatSetFormat": false,
şeklinde ayarlayın ve Essentials config için aşağıdaki gibi # eklemelerini yapın.

Kod:
chat:
  radius: 0
  #format: '&8[&6[LEVEL]&8] &8[{factions_roleprefix}{factions_name}&8] {DISPLAYNAME}&b {MESSAGE}'
  #group-formats:
     #format: '{DISPLAYNAME}&7: &f{MESSAGE}'

group-formats:
    oyuncu: '&8[&6[LEVEL]&8] &8[{factions_roleprefix}{factions_name}&8] {DISPLAYNAME}&b {MESSAGE}'
    vip: '&8[&6[LEVEL]&8] &8[{factions_roleprefix}{factions_name}&8] {DISPLAYNAME}&f:&7 {MESSAGE}'
    elite: '&8[&6[LEVEL]&8] &8[{factions_roleprefix}{factions_name}&8] {DISPLAYNAME}&f:&7 {MESSAGE}'
    ultra: '&8[&6[LEVEL]&8] &8[{factions_roleprefix}{factions_name}&8] {DISPLAYNAME}&f:&7 {MESSAGE}'
    phoenix: '&8[&6[LEVEL]&8] &8[{factions_roleprefix}{factions_name}&8] {DISPLAYNAME}&f:&7 {MESSAGE}'
    rehber: '&8[&6[LEVEL]&8] &8[{factions_roleprefix}{factions_name}&8] {DISPLAYNAME}&f:&7 {MESSAGE}'
    mimar: '&8[&6[LEVEL]&8] &8[{factions_roleprefix}{factions_name}&8] {DISPLAYNAME}&f:&7 {MESSAGE}'
    moderator: '&8[&6[LEVEL]&8] &8[{factions_roleprefix}{factions_name}&8] {DISPLAYNAME}&f:&7 {MESSAGE}'
    admin: '&8[&6[LEVEL]&8] &8[{factions_roleprefix}{factions_name}&8] {DISPLAYNAME}&7:&7 {MESSAGE}'
    kurucu: '&8[&6[LEVEL]&8] &8[{factions_roleprefix}{factions_name}&8] {DISPLAYNAME}&7:&4&l {MESSAGE}'
Sorun düzeldi sonsuz teşekkür dileklerimi iletiyorum. Fakat ikisini de aynı anda yaptım o yüzden tek tek yapıp hangisi sorun yaratıyormuş diye bakıcam.Tekrardan çok teşekkürler ^_^

OrkunÇkÇk

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
122889

Bu [] işaretleri nasıl kaldırabilirim level yazısı da gitti bunları yapınca . Chat düzeldi fakat bunlar geldi tam da sorun ortadan kalktı demişken :(

ErenSB

Elmas Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
26
Ekli dosyayı görüntüle 122889

Bu [] işaretleri nasıl kaldırabilirim level yazısı da gitti bunları yapınca . Chat düzeldi fakat bunlar geldi tam da sorun ortadan kalktı demişken :(

Bu kısımda ki factions_roleprefix factions_name kısmı çalışmıyorsa, ondan kaynaklıdır. Eğer çalışmıyorsa onları kaldır.

OrkunÇkÇk

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu arada sorun:
"chatSetFormat": false, yapınca düzeldi ama şimdi de dediğim sorun başladı :( .

OrkunÇkÇk

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

Bu kısımda ki factions_roleprefix factions_name kısmı çalışmıyorsa, ondan kaynaklıdır. Eğer çalışmıyorsa onları kaldır.
Dediğiniz gibi yaptım fakat şimdi de klan açtığımda klan ismi gözükmeyecek ve gözükmüyor da ve de rolleri...

ErenSB

Elmas Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
26
Dediğiniz gibi yaptım fakat şimdi de klan açtığımda klan ismi gözükmeyecek ve gözükmüyor da ve de rolleri...

Hocam eğer çalışmıyorsa kaldırın dedim, çalışıyorsa zaten klan açtığınızda [] bu işaretler gider ve klan rolleri gözükür. O yüzden sıkıntıya gerek yok bence.

OrkunÇkÇk

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam eğer çalışmıyorsa kaldırın dedim, çalışıyorsa zaten klan açtığınızda [] bu işaretler gider ve klan rolleri gözükür. O yüzden sıkıntıya gerek yok bence.
Eğer adamın klanı yoksa [] diye gözüküyor. Adam klan açtığında [klanismi] diye gözüküyor