Bunlar yazıyor ne yapabilirim?Kod:"chatSetFormat": true, "chatSetFormatAt": "LOWEST", "chatSetFormatTo": "<{factions_relcolor}§l{factions_roleprefix}§r{factions_relcolor}{factions_name|rp}§f%1$s> %2$s", "chatParseTags": true,
"chatSetFormatTo": "§8{factions_roleprefix}{factions_name|rp}§8%1$s> %2$s",
Maalesef yine aynı offf delircem nedir bu ya neyden oluyor sabahtan beri bakıyorum...3. satırı aşağıdaki gibi değiştirin.
Kod:"chatSetFormatTo": "§8{factions_roleprefix}{factions_name|rp}§8%1$s> %2$s",
"chatSetFormat": false,
chat:
radius: 0
#format: '&8[&6[LEVEL]&8] &8[{factions_roleprefix}{factions_name}&8] {DISPLAYNAME}&b {MESSAGE}'
#group-formats:
#format: '{DISPLAYNAME}&7: &f{MESSAGE}'
group-formats:
oyuncu: '&8[&6[LEVEL]&8] &8[{factions_roleprefix}{factions_name}&8] {DISPLAYNAME}&b {MESSAGE}'
vip: '&8[&6[LEVEL]&8] &8[{factions_roleprefix}{factions_name}&8] {DISPLAYNAME}&f:&7 {MESSAGE}'
elite: '&8[&6[LEVEL]&8] &8[{factions_roleprefix}{factions_name}&8] {DISPLAYNAME}&f:&7 {MESSAGE}'
ultra: '&8[&6[LEVEL]&8] &8[{factions_roleprefix}{factions_name}&8] {DISPLAYNAME}&f:&7 {MESSAGE}'
phoenix: '&8[&6[LEVEL]&8] &8[{factions_roleprefix}{factions_name}&8] {DISPLAYNAME}&f:&7 {MESSAGE}'
rehber: '&8[&6[LEVEL]&8] &8[{factions_roleprefix}{factions_name}&8] {DISPLAYNAME}&f:&7 {MESSAGE}'
mimar: '&8[&6[LEVEL]&8] &8[{factions_roleprefix}{factions_name}&8] {DISPLAYNAME}&f:&7 {MESSAGE}'
moderator: '&8[&6[LEVEL]&8] &8[{factions_roleprefix}{factions_name}&8] {DISPLAYNAME}&f:&7 {MESSAGE}'
admin: '&8[&6[LEVEL]&8] &8[{factions_roleprefix}{factions_name}&8] {DISPLAYNAME}&7:&7 {MESSAGE}'
kurucu: '&8[&6[LEVEL]&8] &8[{factions_roleprefix}{factions_name}&8] {DISPLAYNAME}&7:&4&l {MESSAGE}'
Sorun düzeldi sonsuz teşekkür dileklerimi iletiyorum. Fakat ikisini de aynı anda yaptım o yüzden tek tek yapıp hangisi sorun yaratıyormuş diye bakıcam.Tekrardan çok teşekkürlerşeklinde ayarlayın ve Essentials config için aşağıdaki gibi # eklemelerini yapın.Kod:"chatSetFormat": false,
Kod:chat: radius: 0 #format: '&8[&6[LEVEL]&8] &8[{factions_roleprefix}{factions_name}&8] {DISPLAYNAME}&b {MESSAGE}' #group-formats: #format: '{DISPLAYNAME}&7: &f{MESSAGE}' group-formats: oyuncu: '&8[&6[LEVEL]&8] &8[{factions_roleprefix}{factions_name}&8] {DISPLAYNAME}&b {MESSAGE}' vip: '&8[&6[LEVEL]&8] &8[{factions_roleprefix}{factions_name}&8] {DISPLAYNAME}&f:&7 {MESSAGE}' elite: '&8[&6[LEVEL]&8] &8[{factions_roleprefix}{factions_name}&8] {DISPLAYNAME}&f:&7 {MESSAGE}' ultra: '&8[&6[LEVEL]&8] &8[{factions_roleprefix}{factions_name}&8] {DISPLAYNAME}&f:&7 {MESSAGE}' phoenix: '&8[&6[LEVEL]&8] &8[{factions_roleprefix}{factions_name}&8] {DISPLAYNAME}&f:&7 {MESSAGE}' rehber: '&8[&6[LEVEL]&8] &8[{factions_roleprefix}{factions_name}&8] {DISPLAYNAME}&f:&7 {MESSAGE}' mimar: '&8[&6[LEVEL]&8] &8[{factions_roleprefix}{factions_name}&8] {DISPLAYNAME}&f:&7 {MESSAGE}' moderator: '&8[&6[LEVEL]&8] &8[{factions_roleprefix}{factions_name}&8] {DISPLAYNAME}&f:&7 {MESSAGE}' admin: '&8[&6[LEVEL]&8] &8[{factions_roleprefix}{factions_name}&8] {DISPLAYNAME}&7:&7 {MESSAGE}' kurucu: '&8[&6[LEVEL]&8] &8[{factions_roleprefix}{factions_name}&8] {DISPLAYNAME}&7:&4&l {MESSAGE}'
Ekli dosyayı görüntüle 122889
Bu [] işaretleri nasıl kaldırabilirim level yazısı da gitti bunları yapınca . Chat düzeldi fakat bunlar geldi tam da sorun ortadan kalktı demişken![]()
Dediğiniz gibi yaptım fakat şimdi de klan açtığımda klan ismi gözükmeyecek ve gözükmüyor da ve de rolleri...kurucu: '&8[&6[LEVEL]&8] &8[{factions_roleprefix}{factions_name}&8] {DISPLAYNAME}&7:&4&l {MESSAGE}'
Bu kısımda ki factions_roleprefix factions_name kısmı çalışmıyorsa, ondan kaynaklıdır. Eğer çalışmıyorsa onları kaldır.
Dediğiniz gibi yaptım fakat şimdi de klan açtığımda klan ismi gözükmeyecek ve gözükmüyor da ve de rolleri...
Eğer adamın klanı yoksa [] diye gözüküyor. Adam klan açtığında [klanismi] diye gözüküyorHocam eğer çalışmıyorsa kaldırın dedim, çalışıyorsa zaten klan açtığınızda [] bu işaretler gider ve klan rolleri gözükür. O yüzden sıkıntıya gerek yok bence.