3 gb sunucu rahatlıkla paketi kaldırabilir dediğim gibi işlemci düşük.Paketin 3gb sunucuya göre biraz ağır geliyor. Mümkün ise paketindeki eklentileri azaltabilirsin.
dediklerinizi yaptım değişen bir şey olmadı
- AntiJigSaw silin ve
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.yükleyin.- AntiTab ve UEAntiTab'ı silin ve Ekli dosyayı görüntüle 128393 tab-complete: -1 olarak ayarlayın.
- isim-bug-fixed'i silin zaten Authme artık bu pluginin yerini tutuyor.
- AutoPickUp kaldırın ve
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.pluginin kurun.- Fetherboard ve AAC leak ise bunları kaldırın, sunucunuzda leak pluginler bulundurmayın.
- DeathMessages kaldırın, zaten minecraftın ölüm mesajları var?
- Tüm pluginerinizin güncel olup olmadığını kontrol edin.
O da olabilir.3 gb sunucu rahatlıkla paketi kaldırabilir dediğim gibi işlemci düşük.
Sunucuyu içinde plugin olmadan başlatmayı dener misiniz?dediklerinizi yaptım değişen bir şey olmadı
plugin olmadan başlatamadım ama batihostun 2019 skyblock paketiyle başlattım herhangi bir sorun yok tps normalSunucuyu içinde plugin olmadan başlatmayı dener misiniz?
Plugin paketinizi en baştan ve yüklediğiniz pluginlerin en güncelini yükleyerek baştan yapın. Leak plugin kullanmayın sorun kalmayacaktır.plugin olmadan başlatamadım ama batihostun 2019 skyblock paketiyle başlattım herhangi bir sorun yok tps normal
çözüldüSorununuz çözüldümü?