Yardım otomatik satma sandığı

PotenzaTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyun Sürümü
1.15.x
arkadaşlar otomatik satma sandığı hangi plugin bilen var mı? o sandığı koyduğunda o sandığıma gidenlerin otomatik satmasını istiyorum hangi plugin acaba o

PotenzaTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bunların hiçbiri değil benim demek istediğim mesela adamın kaktüs farmı var huniden geçince cheste gidiyor
mesela 10 tl karşılığında otochest sandığı alıcak onu koyucak o cheste giden itemler hiçbir şey yapmadan kendisi satıcak

byElysion

fara á brott með víkingum, standa upp í stafni
Emekli
En iyi cevaplar
59
bunların hiçbiri değil benim demek istediğim mesela adamın kaktüs farmı var huniden geçince cheste gidiyor
mesela 10 tl karşılığında otochest sandığı alıcak onu koyucak o cheste giden itemler hiçbir şey yapmadan kendisi satıcak

Sanırım bahsettiğin eklenti "Auto Chest Seller" eklentisi.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

PotenzaTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
iyide bunun önünde tabela var
sandığı koyunca tabela otomatik mi çıkıyor yoksa oyuncu mu yazmak zorunda?

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
iyide bunun önünde tabela var
sandığı koyunca tabela otomatik mi çıkıyor yoksa oyuncu mu yazmak zorunda?
Oyuncu kendisi koymak zorunda. Koyduğu zaman ilk satıra "<AutoSell>" yazması yetiyor. Tabelayı koymaz ise eklenti hangi sandıkta olacak olan eşyaları otomatik satışa çıkaracağını bilemez.

PotenzaTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bir tane sunucuda görmüştüm hatta bir kaç tane köylüden alıyorsun otomatik satış sandığını koyduğunda hologramla beraber üstünde oto sandık yazıyordu

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
bir tane sunucuda görmüştüm hatta bir kaç tane köylüden alıyorsun otomatik satış sandığını koyduğunda hologramla beraber üstünde oto sandık yazıyordu
Skript ile yapılmış olabilir. Sandığın adı envanterinde farklıdır. Bloğun ismi farklı olduğu için koyduğun zaman otomatikmen satış sandığı olarak ayarlanıyordur. Eklentisini bulamadım.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Böyle bir eklentiyi kendin yazman daha sağlıklı olur
ekonomi - market - chest entegre yapmak lazım