Yardım Bitmeyen saldırılar, 100+ onlineli factions sunucusu oynanamaz halde.

Ahmetakaya

Taş Madencisi
Mesajlar
72
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
56
Puanları
290
Sunucumda 2 adet korumalı bungeecord kurulu, birisinde Aegis diğerinde AntiBotDeluxe var. Ana sunucuda SpigotGuard var, her türlü packet koruması yapıldı hosting ile görüşüldü sunuculardan, başka yerlere saldıranlardan bile yardım istedik ancak çözüm yok.

Saldırı yapıldıktan sonra konsolda ana sunucuda hiçbir sorun yok. Sorun Bungeecordlara yapılan saldırı sonucu oyuncuların laga girmesi, Timed Out sebebiyle kicklenmeleri.

Fikir veya çözüm varsa bekliyorum. Akozz#9576
 


LordOfTürk

Bööö!
Site İK Yöneticisi
Mesajlar
1,214
En iyi cevaplar
83
Beğeniler
973
Puanları
4,290
Ruh hali
Eğer DDos saldırısı falan yiyorsan bunu sen çözemezsin bunu hosting çözer ancak bot falan saldırısı ise zaten o kadar bir etkisi olmaz diye düşünüyorum yani dediğim gibi bu konuyu hosting ile görüşeceksin ddos eklenti vb ile engellenecek bir şey değil en fazla senin yapabileceğin linux kurup iptables ayarlamak belki bir nebze etki eder. Tekrar söylüyorum ddos u eklenti ile engelleyemezsin bunu söyleyenlere itibar etme! Eğer hosting çözemiyoruz diyosa öyle hosting olmaz bence :) bir an önce daha iyi koruma sağlayacak veya daha iyi destek sağlayacak host bul derim.
 

Ahmetakaya

Taş Madencisi
Mesajlar
72
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
56
Puanları
290
Dediğim gibi BungeeCord makinelerime geliyor saldırı ve oyuncular kick yiyor, bot saldırısı ve packet crashlarını tamamen engelledim. Ddos problemi %100, başka hostinglere başvuracağım.
 

LeBlach

Taş Madencisi
Mesajlar
87
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
31
Puanları
240
.
 
Son düzenleme:

BlondeCow

!2^4%
Mesajlar
176
En iyi cevaplar
3
Beğeniler
210
Puanları
360
Eğer sunucun hilelere yasaklıysa istemci tarafında sıkıntılar yaşanmaz ise 21.03.2020 tarihinde paylaşılacak olan Piccadilly istemcisine bi' göz at derim. Crash korumaları, bot korumaları ve diğer korumaları kullanmak zorunda kalmazsın. Saldırı konusunda sadece dos taraflı sorun yaşarsın oyun içi tüm saldırılar engellenmiş olur.
Ve sorununun çözümü büyük ihtimal bu eklentilerde saklı;
 

Üst