Yardım Minecraft Internal Exception Hatası lütfen yardım edin !!!

AxilTR

Kömür Madencisi
Mesajlar
106
En iyi cevaplar
1
Beğeniler
26
Puanları
210
Ruh hali
Oyun Sürümü
1.8.9
1588855905487.png


Sunucu fark etmiyor giriyorum 5-10 dk sonra atıor.Son 1-2 Hafta içinde oldu.Ms 40-60 bazen 8 vb. O kadar yüksek degil.

Yaptıklarım

-Java güncel
-Minecraft Silip Yükledim
-Gelen Kurallardan Java izin verdim nolur yardım edin
 


ankaly

rise above it'
Emektar Üye
Mesajlar
195
En iyi cevaplar
24
Beğeniler
238
Puanları
550
Ruh hali
Öncelikle bu sorun yüksek ihtimalle internetinden kaynaklı. Güvenlik duvarından Minecraft'a izin vermelisin. İzlemen gereken adımlar;

Eğer Minecraft güvenlik duvarında onaylı değilse, bazen bu hata karşına çıkabilir, bu sadece Minecraft için geçerli değil bazı oyunlarda da karşılaşabileceğin türden bir hata. Güvenlik Duvarı Ayarları üzerinden“javaw.exe” adlı Minecraft dosyasına izin verilip verilmediğine bak. Minecraft ve Java ile ilgili olan şeyleri onayla. Aşağıdaki adımları izleyerek bu işlemi yapabilirsin;

İlk olarak, Denetim Masası -> Windows Defender Güvenlik Duvarı -> Bir uygulamanın ve özelliğin Windows Defender Güvenlik Duvarını geçmesine izin ver butonuna tıkla.

Sonra “javaw.exe” öğesinin işaretli olup olmadığına bir bak. İşaretli değilse Ayarları değiştir düğmesini tıklayın, ardından “javaw.exe” nin yanındaki kutuyu işaretle. Birden fazla “javaw.exe” girişi görürsen hepsini onayla. Ayrıca bu seçtiklerin bütün özel, ortak gibi internet türleri için geçerli olmalı.

Ek olarak antivirüs programı varsa devre dışı bırak, güvenli internet gibi internetini doğrudan etkileyen yazılım benzeri şeyleri devre dışı bırak. Umarım sorunun çözülür.
 

Üst