Yardım Websend çalışmıyor

Sorcha0747

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
ben serverime site açtım ve websend lazım vebsend 2.5.6 sürümünü indiriyorum plugins klasörüne atıyorum sv yi başlatıyom ama websend klasörü gelmiyor plugin çalışmıyor
sunucu sürümü 1.8
spigot

ankaly

rise above it'
Emektar Üye
En iyi cevaplar
24
Selam, kullandığınız Websend 2.5.6 sürümü Minecraft'ın 1.9 sürümünü destekliyor. Aşağıdaki linkten Websend 2.5.5 sürümünü indirin ve sonucu bizimle paylaşın lütfen.

dev.bukkit.org/projects/websend/files

Sorcha0747

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Selam, kullandığınız Websend 2.5.6 sürümü Minecraft'ın 1.9 sürümünü destekliyor. Aşağıdaki linkten Websend 2.5.5 sürümünü indirin ve sonucu bizimle paylaşın lütfen.

dev.bukkit.org/projects/websend/files
Malesef çalışmadı peki sorun şu olabilirmi ben localhost kullanıyorum yakında serveri açıcagım için hazırlık yapıyorum localhosttan dolayı olabilirimi ?

LordOfTürk

Bööö!
Site İK Yöneticisi
En iyi cevaplar
83
Merhabalar, websend pluginini doğru ayarladığınızdan emin olunuz eğer olmazsa ve site websender destekliyorsa websender deneyebilirsiniz o da gayet iyi bir plugindir.

Sorcha0747

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Merhabalar, websend pluginini doğru ayarladığınızdan emin olunuz eğer olmazsa ve site websender destekliyorsa websender deneyebilirsiniz o da gayet iyi bir plugindir.
site ikisinide kaldırıyor websender i de denedim ama olmuyor çalışmıyor
serverin spigot olmasındanmı localhost olmasındanmı çalışmıyor bilmiyorum :(

ankaly

rise above it'
Emektar Üye
En iyi cevaplar
24
Sunucunuzu CraftBukkit olarak ayarlayabilirseniz bir de öyle deneyin, geri dönüşte bulunun lütfen.

ErhanERT

www.Rabisu.com
Emektar Üye
En iyi cevaplar
57
Sunucuyu craftbukkit olarak ayarlaması birçok pluginin çalışmamasına sebep olabilir. Websend configinizi atabilir misiniz?

Sorcha0747

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Sunucuyu craftbukkit olarak ayarlaması birçok pluginin çalışmamasına sebep olabilir. Websend configinizi atabilir misiniz?
şimdi sorun şu websender nasıl çalışmıyor plugini indiriyorsun plugins klasörüne atıyorsun başlatıyorsun plugin çalışmıyor sunucu plugini görmüyor websender klasörü oluşmuyor sorun bu çalışsa öbürleri kolay