Maden Sadece Cevherleri kırma

AlperenSert43

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
2
Bir warp yaptım ismi maden oyuncuların sadece cevherleri yani oreları kırmasını istiyorum wg atarak çözemedim skript ile yapabilir miyim yapabilirsem nasıl yaparım bir skript verir misiniz ?

blueybighat

Marangoz
En iyi cevaplar
3
Kod:
options:
    blocks: (diamond ore), (emerald ore) or (iron ore)
    regionismi: "wgisminiyaz"

on break:
    if "%region at event-block%" is {@regionismi}:
        if event-block is not {@blocks}:
            cancel event
Test etmedim büyük ihtimal çalışır, blocks kısmına kırılabilecek olan madenleri giriniz, regionismi kısmınada o bölgenin tamamına bir wg attıktan sonra attığınız wg nin ismini yazın

AlperenSert43

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
2
Kod:
options:
    blocks: (diamond ore), (emerald ore) or (iron ore)
    regionismi: "wgisminiyaz"

on break:
            cancel event
Test etmedim büyük ihtimal çalışır, blocks kısmına kırılabilecek olan madenleri giriniz, regionismi kısmınada o bölgenin tamamına bir wg attıktan sonra attığınız wg nin ismini yazın
olmadı skript hata vermedi ama oplar dışında kırılmıyor wgde build deny yok

blueybighat

Marangoz
En iyi cevaplar
3
o zaman wg'de blok kırmayı etkinleştir. Skript otomatik ayarlayacak zaten. Sadece wg ismi olsa bile yeterli orada

AlperenSert43

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
2
o zaman wg'de blok kırmayı etkinleştir. Skript otomatik ayarlayacak zaten. Sadece wg ismi olsa bile yeterli orada
evet yaptım

options:
blocks: (diamond ore), (iron ore), (gold ore), (redstone ore), (coal ore), (lapis ore) or (emerald ore)
regionismi: "maden"

on break:
cancel event

AlperenSert43

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
2
skripti düzenledim attım yanlışlık yaptıysam lütfen söyle wgde blok kırmayı etkinleştirdim o zaman bütün bloklar kırılmaya başladı

AlperenSert43

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
2
options kısmını ayarladın mı skriptin
Çözdüm region kısmını kaldırınca sorun çözüldü zaten diğer yerlerde wg vardı ve oralarda bloklar kırılmıyordu maden kısmında etkisi oldu yardımın için teşekkürler olmasan yapamazdım

options:
blocks: (diamond ore), (iron ore), (gold ore), (redstone ore), (coal ore), (lapis ore) or (emerald ore)

on break:
if event-block isn't {@blocks}:
cancel event
send "&c&lHey! &7Sorry, but you can't break that block here."

SametGuven7

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Çözdüm region kısmını kaldırınca sorun çözüldü zaten diğer yerlerde wg vardı ve oralarda bloklar kırılmıyordu maden kısmında etkisi oldu yardımın için teşekkürler olmasan yapamazdım

options:

on break:
if event-block isn't {@blocks}:
cancel event
send "&c&lHey! &7Sorry, but you can't break that block here."
Skript le Fln Olmaz O Özelden Yaz Yardımcı Olayım Çok Uzun Bi İş