AlperenSert43
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 2
Bir warp yaptım ismi maden oyuncuların sadece cevherleri yani oreları kırmasını istiyorum wg atarak çözemedim skript ile yapabilir miyim yapabilirsem nasıl yaparım bir skript verir misiniz ?
options:
blocks: (diamond ore), (emerald ore) or (iron ore)
regionismi: "wgisminiyaz"
on break:
if "%region at event-block%" is {@regionismi}:
if event-block is not {@blocks}:
cancel event
olmadı skript hata vermedi ama oplar dışında kırılmıyor wgde build deny yokTest etmedim büyük ihtimal çalışır, blocks kısmına kırılabilecek olan madenleri giriniz, regionismi kısmınada o bölgenin tamamına bir wg attıktan sonra attığınız wg nin ismini yazınKod:options: blocks: (diamond ore), (emerald ore) or (iron ore) regionismi: "wgisminiyaz" on break: if "%region at event-block%" is {@regionismi}: if event-block is not {@blocks}: cancel event
tekrar dedim hata yok ama madenleri veya başka bloğu kırmayı deneyince wgnin yazısı çıkıyor kıramazsın diyeolmadı skript hata vermedi ama oplar dışında kırılmıyor wgde build deny yok
blok kırmayı açtım ama şimdide madendeki diğer bloklarda kırılıyor ben sadece madenlerin kırılmasını istiyorumo zaman wg'de blok kırmayı etkinleştir. Skript otomatik ayarlayacak zaten. Sadece wg ismi olsa bile yeterli orada
evet yaptımo zaman wg'de blok kırmayı etkinleştir. Skript otomatik ayarlayacak zaten. Sadece wg ismi olsa bile yeterli orada
Çözdüm region kısmını kaldırınca sorun çözüldü zaten diğer yerlerde wg vardı ve oralarda bloklar kırılmıyordu maden kısmında etkisi oldu yardımın için teşekkürler olmasan yapamazdımoptions kısmını ayarladın mı skriptin
Skript le Fln Olmaz O Özelden Yaz Yardımcı Olayım Çok Uzun Bi İşÇözdüm region kısmını kaldırınca sorun çözüldü zaten diğer yerlerde wg vardı ve oralarda bloklar kırılmıyordu maden kısmında etkisi oldu yardımın için teşekkürler olmasan yapamazdım
options:
blocks: (diamond ore), (iron ore), (gold ore), (redstone ore), (coal ore), (lapis ore) or (emerald ore)
on break:
if event-block isn't {@blocks}:
cancel event
send "&c&lHey! &7Sorry, but you can't break that block here."
çözdüm yazdım nasıl olmaz oldu bir de gönderdim bir de çözdüm yazdığım yazıya cevap yazmışsın ama sorunu çözdüm teşekkürlerSkript le Fln Olmaz O Özelden Yaz Yardımcı Olayım Çok Uzun Bi İş