lightkerem
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Hocam o halde şöyle bir sistem ile iyi bir fps kesin alırım.8GB Ram
GTX 1050 veya RX 580 üstü
AMD Ryzen 5 veya i5 (nesilleri ve k ları önemli)
bu rahatlatacaktır. önerim bu.
bunu bir de @Daaydreamer e soralım. ama bence kasmadan oynanır bunla.Hocam o halde şöyle bir sistem ile iyi bir fps kesin alırım.
Çok teşekkür ederim.Peki ilk olarak 8 gb almamda bir sorun olmaz değil mi? Yada 315 tl ek para vererek direk 8+8 16gb lık alabilirim?8GB Yerine 16GB almanızı öneririm çünkü CS:GO Haricindede oyun oynayacağınızı hesaba katarsak Yeni Nesil Oyunlar artık 16GB Göz önünde tutularak yapılıyor. 8GB'ninde nesli geçiyor.
- MİNİMUM:
- İşletim Sistemi: Windows® 7/Vista/XP
- İşlemci: Intel® Core™ 2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 processor or better
- Bellek: 2 GB RAM
- Ekran Kartı: Video card must be 256 MB or more and should be a DirectX 9-compatible with support for Pixel Shader 3.0
- DirectX: Sürüm 9.0c
- Depolama: 15 GB kullanılabilir alan
Bu sistemi yakın zamanda alacağım fakat elimde eski tip bir monitör var 60 Hz 1280 1024 çözünürlükte kare
Counter-Strike: Global Offensive çok fazla sistem isteyen bir oyun değil ancak sisteminiz fazlasıyla eski ve yeni bir bilgisayar almayı düşünerek çok iyi yapıyorsunuz.
Şu an sıfıra toplayacağınız bir masaüstü bilgisayar, alacağınız sıfır bir dizüstü CS:GO'nun hakkından fazlasıyla gelecektir. Ancak elbette en üst performansa ulaşmak hedefimiz.
Attığınız sistemlere bakınca elbetteki 2. sistem daha öne çıkıyor. Her bakımdan sizi rahat ettirecek bir sistem. RX 5600XT, RDR2 gibi inanılmaz derecede sistem isteyen oyunlarda bile en yüksek ayarlarda 60FPS'i bulabiliyor. Ryzen 5 3600 piyasadaki en kullanıcı dostu işlemcilerden ve sizi uzun süre götürür. 16GB Ram artık herkes için standart haline gelmek üzere ve 8GB'ın modası geçmeden 16GB'lık sistem alın çünkü çoğu oyun arkada başka bir program açık değilken bile 5-6GB Ram tüketiyor.
Bu sistemi yakın zamanda alacağım fakat elimde eski tip bir monitör var 60 Hz 1280 1024 çözünürlükte kareonu ilerleyen zamanda alacağım büyük sorun olur mu?
Peki ben düşük ayarlarda oynamayı düşünüyordum max fps için teşekkürlerAyarlar en düşükte olunca işlemciyi zorlar. En yüksekte olunca ekran kartını zorlar. Yani %100'lük bir kullanım meydana gelir. (normalde %50-%70 arası). Bu da işletim sistemine zarar verebilir. İyi bir bilgisayar alırsanız ayarları orta yapın. İşlemciye ve Ekran Kartına eşit bir yük bindirir.
Orta ayarlarda düşük fps varsa denemeyin. ama 100 200FPS olur ise tercih ederim.Peki ben düşük ayarlarda oynamayı düşünüyordum max fps için teşekkürler