Yardım Bilgisayarımındaki Donanımları Değiştirmek İstiyorum Lolden Yüksek Fps İstiyorum

megemen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sistemin eski olduğunu biliyorum.
anakart GA-MA785GT-UD3H
işlemci amd athlon(tm) x3 435 processor 2.90ghz
ekran kartı amd radeon hd 5670
Sistem içeriklerim yukarıdaki gibi.
Bu parçalardan hangilerini hangileri ile değiştirirsem league of legends gibi oyunlarda yüksek fps alabilirim.
Lütfen 2. el parçalar önermeyin ve fiyat/performans ürünleri içersin.
Şimdiden teşekkürler

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
Parçaların uyumluluğu da önemli bu konuda, uzmanı değilsem yeni bilgisayar almak daha garanti, aksiyon denemiş olursun böyle, paran boşa gidebilir.

Zulu

Hurra, Die Welt Geht Unter.
En iyi cevaplar
1
Anakartın Eski bu yüzden yeni donanımlarla uyuşmuyor. Örneğin işlemci olarak sadece AMD AM3 Phenom™ II/ Athlon™ II işlemcileri kullanabilirsin. Ram olarak DDR3 desteği var. öncelikle anakarttan değiştirmeye başlamalısın. Anakart değişince diğer hiçbir parça neredeyse uyuşmayacak ve sana sıfır bir bilgisayardan daha fazla masraf çıkacak. Üstteki arkadaşın dediği gibi sıfır bilgisayarlara yönelmeni tavsiye ederim.

megemen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Anakartın Eski bu yüzden yeni donanımlarla uyuşmuyor. Örneğin işlemci olarak sadece AMD AM3 Phenom™ II/ Athlon™ II işlemcileri kullanabilirsin. Ram olarak DDR3 desteği var. öncelikle anakarttan değiştirmeye başlamalısın. Anakart değişince diğer hiçbir parça neredeyse uyuşmayacak ve sana sıfır bir bilgisayardan daha fazla masraf çıkacak. Üstteki arkadaşın dediği gibi sıfır bilgisayarlara yönelmeni tavsiye ederim.
çok teşekkür ederim