Yardım Message eventi uygulayan oyuncu dışında herkese gitsin

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
Skript Plugininin Sürümü
Son Sürüm
Oyun Sürümü
1.16.3
Başlıkta da yazdığı gibi. Bir türlü yapamadım. Adam eventi uygulayınca chate message gidecek ama eventi uygulayan oyuncu göremeyecek. Sadece o kısmı atarsanız iyi olabilir.

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
Loop ile yapabilirsin loop şartı loop value is not player's ise mesaj send olacak bu sayede event playeri atlayabilirsin.
loop olayını az çok öğrenmeye başladım. loopa oyuncuyu nasıl ekleyebilirim? {p} çalışmadı %player% de çalışmıyor. komutu giren adamı {asd::*} ekliyor. bir de off komudu var onda da "remove %player% on {asd::*}" yaptım fakat o player kısmı çalışmadığı için daha deneyemedim.

edit 1: "%player%" olarak yapmış biri. deneyeyim çalışmazsa edit atarım.
edit 2: sanırım add oluyor ama removeyi çözemedim.
edit 3: {add::*} loopundaki adamlara göndermesi gerek broadcast olayını. yapamadım onu. bir de removeyi yapamadım. sanırım sorun bu kadar.

Son düzenleme:

Risepixel

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
6
Düzeltme: add yapmana gerek bile yok sadece looplanan oyuncunun, eventi gerçekleştiren oyuncunun ismi ile aynı olmaması durumunda calıstıracaksın else koşulunada gerekyok kullanacagın tek kontrol **kod syntaxı yanlıs olabilir; if name of loop player's is not event player: bu if koşulu ile altına send "msg" to loop player kullandğında yalnızca 3 satır ile halletmiş olacaksın.

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
Sorunu sonunda çözebildim. Teşekkür ederim.

bir sorum daha var.

Kod:
        if arg-1 is "off":
            remove "%player%" from {asd::*}
            send "&cBaşarıyla kapatıldı!"

kapalıysa da başarıyla kapatıldı diyor. else de çalışmıyor.

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
remove çalışmadı. dün çalışıyordu bugün bir kaç kişi oyunda çalışmadı mesaj banada geldi.

Risepixel

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
6
Remove yada add yapmayacaksın ki zaten yukarıda yazdığım yöntemi denemelisin