Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yardımminecraft dünyamı dahili hafızadan telefonuma nasıl indirebilirim
Bedrock ise, telefonunuzu USB ile bilgisayarınıza bağlayın veya minecraftWorlds klasöründen dünya dosyalarını kopyalamak için bir dosya yöneticisi kullanın. Ardından bunları yeni cihazınızdaki uygun klasöre taşıyın. Bilgisayarınızda bu, Windows 10 için %localappdata%/Packages/Microsoft.MinecraftUWP/ olabilir.
Dahili Depolama -> games -> com.mojang -> minecraftWorlds yolunu takip edin
Burada görülecek olan her bir klasör, daha önce oluşturduğunuz bir Minecraft dünyasına aittir. Dünya adları, harf ve rakamlardan teşkil edilir genelde.
Bu şekilde ilgili klasörü bulduğunuzda, gerisi doğrudan herhangi bir kopyalama işlemi ile aynı oluyor. Onu kopyalayarak cihazdaki başka bir SD karta atabilirsiniz. Buluta da atabilirsiniz. Yahut ara kablo ile bilgisayara da gönderebilirsiniz. Hatta ben eskiden CD'ye çekerdim, demin denedim, yıllar öncenin dosyaları halen duruyor.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.