Yardım minecraft dünyamı dahili hafızadan telefonuma nasıl indirebilirim

babaproeren

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaslar.telefonda minecraft dahili hafızadaki dünyayı nasıl indirebilirim bilen varsa yardımcı olabilir mi aktarma yapmaya calışıyorum

KennethEdgell

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bedrock ise, telefonunuzu USB ile bilgisayarınıza bağlayın veya minecraftWorlds klasöründen dünya dosyalarını kopyalamak için bir dosya yöneticisi kullanın. Ardından bunları yeni cihazınızdaki uygun klasöre taşıyın. Bilgisayarınızda bu, Windows 10 için %localappdata%/Packages/Microsoft.MinecraftUWP/ olabilir.

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Merhaba. Telefon demişsiniz. Android olduğunu varsayıyorum.

Minecraft dünyaları, Android telefonun dahili deposundaki games/com.mojang/minecraftWorlds klasöründe saklanır.

1. Dosyaları barındıran ana klasöre girin
  2. Dahili Depolama -> games -> com.mojang -> minecraftWorlds yolunu takip edin
  3. Burada görülecek olan her bir klasör, daha önce oluşturduğunuz bir Minecraft dünyasına aittir. Dünya adları, harf ve rakamlardan teşkil edilir genelde.

Bu şekilde ilgili klasörü bulduğunuzda, gerisi doğrudan herhangi bir kopyalama işlemi ile aynı oluyor. Onu kopyalayarak cihazdaki başka bir SD karta atabilirsiniz. Buluta da atabilirsiniz. Yahut ara kablo ile bilgisayara da gönderebilirsiniz. Hatta ben eskiden CD'ye çekerdim, demin denedim, yıllar öncenin dosyaları halen duruyor. :D

İyi oyunlar.