#minecraft

1. PhotosDark

Scheland Roleplay Açılıyor! Minecraft Türk Roleplay | Türk Roleplay | Minecraft Roleplay Sunucusu

Scheland Roleplay Scheland Roleplay, Türkiye’de uzun süredir geliştirilen ve gerçekçi sistemlere odaklanan bir Minecraft roleplay sunucusudur. 4 yıllık geliştirme sürecinin ardından daha geniş bir kitleye açılıyoruz. Açılış: Temmuz başı / ortası TEMEL SİSTEMLER Kimlik & E-Devlet...
  2. mRLex

8 Mart! play.wiolent.com >1.21.4 > Fabrika&Araştırma Sistemi | Virüs Etkinliği | Balon Avı | Seviyeli Zindan | 43 FARKLI BÜYÜ | Minyon |

Trailer Açılış 08.03.2026 - 13.00 Ana Sürüm: 1.21.4 play.wiolent.com
  3. C

Minecraft Dünyam İçin Birilerini Arıyorum

Bir kasabamız var kasaba için daha pek bir şey inşaat etmedik inşaatcıya ve birçok mesleğe ihtiyacımız olacak. Dünyada birçok mod var. Bir ekibim ve bir ortağım var. Ortak ile kasabayı yönetiyoruz. Ekip ise kendine ev yapıp gecelerde falan hayatta kalmaya çalışacak. Belediye binası bitti...
  4. H

Yeni pvp mekaniği için en iyi Minecraft sürümü

Merhaba 1.20 pvpsine geçtim en iyi sürüm hangisi acaba
  5. PsyNox

Astranw 1.21.4 Yenileniyor! Minyon Sistemi ve Yeni Özellikler Eklendi! (Discordumuzda 500Tl Çekiliş Mevcut)

6. A

Survival sunucumuzdur 7/24 açık SurvivalsvMCC.aternos.me

SurvivalsvMCC.aternos.me
  7. XenoNative

Puanlayın

Minecraft için gerçekçi Bir Ender Pearl yaptım. ?/10. Bu konsept tasarımı.
  8. XenoNative

Garip bir seed.

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere en garip seedleeden birini söyliyecem. Çok garip Bir seed gerçekten. Sürüm:1.21.3+ Versiyon:Bedrockta bulundu.Javadada bulunabilir. Seed:Direk "WALKER" yazın. Dünyaya girin. Arkanızda bir uçan bir şey var bir bulutmu?Hayır bir toprak parçası.eğer oraya nether...
  9. AlperTheMiner

Yardım Minecraft Sunucumda herkesin ip adresi aynı

Selamlar, Bi kaç gün önce aternosdan tick hostinge geçtim fakat bi sorun var sunucuda birisine ban-ip atarken herkesin banlandığını farkettim hatta sunucuya girişte auth me bir kişi oyuna girdiğinde sen şu hesaplara sahipsin vesaire diyor bu herkes için geçerli yardımcı olursanız sevinirim.
  10. Cubenative

Skin Sıralama

minecraft-skins.kral.games/user/iSrean. 5/10 minecraft-skins.kral.games/user/realistic 7/10 minecraft- "I am not Steve. skins.kral.games/user/oPig. 8/10 minecraft. Flash Domuz skins.kral.games/user/Beef. 4/10 Biftek Değil...
  11. K

play.lunarismc.com.tr sunucumuz 3 gün sonra açılıyor discord 360 kişi seni bekliyor ne duruyorsun sende bize katılmak istermisin

LUNARISMC , Yeni nesil Minecraft deneyimi, LunarisMC, oyuncularına sıradan bir sunucudan fazlasını sunmayı hedefleyen, özel olarak tasarlanmış bir Minecraft dünyasıdır. Burada yalnızca oyun oynamayacak, aynı zamanda dostluklar kuracak, rekabetin ve eğlencenin en güzel halini yaşayacaksınız...
  12. Cubenative

SunucuM

Minecraft Sunucuma Ne Modu Ekleyebilirim
  13. kuzeyblg

MİNECRAFT oyun arkadaşları arıyorum 1.1919-1.20 dc:DexpanMC

towny oynarız kendi krallıgımızı kurup eğleniriz 14 15 16 yaş aralığında olabilir 1.20.6 oynuyorum ve oynarsakta towny oynayacagız dcden istek atıp yazabilirsiniz
  14. S

Yardım Boxpvp - skyblock - bedwars - towny gibi plugin paketlerini nasıl vds olmadan ücretsiz kurabiliriz yardım edin nolur

Aternos magmanode gibi ücretsiz açan sunucular var ama plugin paketi kurup büyük bir sunucu olsun da demiyorum arkadaşlarımla girip eğlencebilecegim bir şeyde arıyorum lütfen yardım edin rar içinde dosya içinde plugin paketi nasıl kurulur hiçbir yerde kurulum bulamadım
  15. box3006

Yardım Arkadaşlar Lütfen Yardım Edermisiniz ?

Arkadaşlar Ben Sunucumun Nasıl Bukkit Mi Falan Filan Oduğunu Nasıl Öğrenebilirim :hmm1: :hmm1: :hmm1:
  16. ozi_xqfan

Yeni Efsane CreepyPaste Türkiye - Gizemli Minecraft

Ozi_xq'nun Fısıltıları: 0.14.3'ün Saklı Efsanesi Minecraft Pocket Edition'ın eski, tozlu 0.14.3 sürümünün gölgelerinde, adından çok anılmayan, ancak belirli oyuncular arasında derin bir ürperti uyandıran bir efsane fısıldanır: Ozi_xq. O, başlangıçta diğerleri gibi sıradan bir oyuncuydu...
  17. B

minecraft sunucusuna tasarımcı,yetkili,kodlamacı,mod arıyoruz

discord linkimiz: https://**********/Dp5BmFN3 buradan bize ulaşabilir görüşebiliriz
  18. A

Benimle Minecraft dungeons oynıyacak varmı

Oyun adım Herojett1
  19. B

minecraft yer çatlama efekti nasıl yapılır?

minecraft yer çatlama efekti nasıl yapılır?
  20. L

canavarlar vuramıyor?

mobilden minecraft oynuyorum bir sürü dünya kurdum ayarları da kontrol ettim hardcoreda bile canavarlar yaklaşıyor ancak vuramıyorlar bunun sebebi nedir? komut vermek falan mı gerekiyor?
  21. B

Yardım minecraft dünyamı dahili hafızadan telefonuma nasıl indirebilirim

merhaba arkadaslar.telefonda minecraft dahili hafızadaki dünyayı nasıl indirebilirim bilen varsa yardımcı olabilir mi aktarma yapmaya calışıyorum
  22. onurtasdemirr

Modlu Minecraft oynayacak arıyorum

Selamlar, Minecraft 1.20.1 Java modlu Survival için dost arıyorum. Boş zamanlarımda yalnız hissediyorum ve bunun için bir modpack hazırladım. Toplamda 144 mod içeriyor ve optimizasyonu gayet iyi. Her alanda mod mevcut ve iyi bir FPS performansı sunuyor. Oyun, Essentials üzerinden oynanacak; ben...
  23. W

Yardım Minecraft sunucumda Yetkili Alım Başlamıştır Sizide Aramızda Görmekten Memluniyet Duyarız

ip=144.76.8.18:32409 | 1.20x Minecraft Towny Oyun Modu Sunucusu! DISCORD > https://**********/d2EkcfY2KV ŞARTLAR: >14 yaş ve üstü. >plugin bilgisi iyi olucak. >towny komutlarına hakim olması gerek. >oyuncular ile arasının iyi olması gerek. >mikrofon şart. NOT:AKTİFLİĞİ AZ OLAN YETKİLİLER...
  24. umyt1

|Yeni Sezon 05.07.2024| Oyna.UranosMC.Com | Emek Skyblock | 1.16.5-1.20x | ÇİFTÇİ-BOSS-EDİT-KAZIKAZAN-MİNYON VE DAHASI|HEM JAVA HEM BEDROCK DESTEKLİ!|

HAKKIMIZDA: 19.01.2024 kuruluşlu bir sunucuyuz ama piyasada yeni değiliz sistemlerimizin güzel olduğunu düşünüyoruz , sende sunucuya girip güzel bir oyun keyfine ulaşabilirsin.
  25. F

FoorNetwork BoxPvP Yetkili Alımı

Merhaba Sende Bir BoxPvP Sunucusunda Yetkili mi Olmak İstiyorsun Tam Adresine Geldin! - Gelişmiş Sistemler - Özel Taglar , Özel Tablar , Özel Eşyalar - Yetkili Ekibi İle Anında Destek - Hile Sorunu Olmayan Bir BoxPvP Sunucusuna Denk Geldin! NOT: Server Yeni Açılmılmıştır! DC ...