Bilgisayarım CPU'yu %100 Kullanıyor?

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Sorunu çözdüm gibi. Görev yöneticisinden birkaç işlemi kapattım ve CPU kullanım yüzdesi %30'lara indi. Hatta;

@CodeDragonn arkadaşımın sayesinde bilgisayarımın açılma süresini 26.3 saniyeye indirdim. Sağol ya :D

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim ki de sürekli donmaya başladı.Formatladım,fanını temizledim ama hala aynı.Multiplayer oyun oynamaya korkar oldum.Sürekli tarama yapıyorum bir şey bulmuyor delirmek üzereyim :(

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Benim ki de sürekli donmaya başladı.Formatladım,fanını temizledim ama hala aynı.Multiplayer oyun oynamaya korkar oldum.Sürekli tarama yapıyorum bir şey bulmuyor delirmek üzereyim :(
Avira sayesinde virüsü anında algılayabiliyorum. Avira kullanmalısın bence. Hah, bunu yazarken 3 tane virüs daha algıladı :D

enescrafter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Formatlayıp ekran kartı sürücüsünü kurduysan fan da temizse ve yine donuyosa donanım ın yetersizdir

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Oyunlarda bakabilirmisin birde CPUya
Şu ana kadar bilgisayarımı en çok zorlayan oyun Minecraft idi. Crysis 3'ten bile daha fazla zorluyor. Şu anda S4League'deyim. CPU kullanım yüzdesi şu an %40. RAM'ı çok az kullanıyor çünkü arkadaki programların hepsini Game Booster ile kapattım. Bi'de Blender 3d indirmesi yapıyorum. şu an iyiyim yani. Driver Booster ile güncel olmayan sürücülerimi güncelliyorum. 2 tane güncellenmemiş sürücüm varmış. Onlarda bunu yazarken bitti. Tekrar tarama yaptım virüs falan yok.

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Formatlayıp ekran kartı sürücüsünü kurduysan fan da temizse ve yine donuyosa donanım ın yetersizdir
Eskiden bir şey yoktu.Bir gün babama verdim.Hatta 1 gün bile değil 2 saat geldiğimde aşırı yavaşlamıştı donmalar felan.Ekran kartını felan tüm driverleri kurdum :( Ama anlamış değilim.

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Win 8.1 crack oneririm gorev yöneticisi çok daha gelişmiş
Win 8.1'i pek sevmedim aslında. Win 8.1 çalışmak için yazılmış bir işletim sistemi. Ben Mac OS veya ZorinOS tercih ediyorum. Windows'u kullanmaktan zevk alıyorum değil yani. En favori işletim sistemim ZorinOS.[DOUBLEPOST=1401119220,1401119171][/DOUBLEPOST]
Avira canavar oldu herşeyi yakalıyor. ama Esetten vazgeçmem beyler :)
Avira gerçekten de çok iyi. Hem bilgisayarı kastırmıyor, hem de tehtidleri anında tespit ediyor. IOBIT'ın yazılımları ile kullanınca bilgisayarımın gerçekten de güvende olduğunu anlayabiliyorum.