Bende Laptop Kullanıcısıyım Laptopun Sıcaklığı Klavy TUşlarını Bile Etkileyip Yakıyor Counter STrike 1.6 Oynarken Ctrl ye Basamıyom AYrıca Fandan Deli Gibi Ses Çıkmasına Rağmen Bilgisayar Yanıyorrr

Abimin 1998 Model PC si Bile Bu Kadar Isınmıyor

Ben Haftaiçi 3 Saat Haftasonu 10 Saat Açık Bırakıyom Pcyi O Haftaiçi 6 Haftasonu AmanAllahım Söyleyemem
[DOUBLEPOST=1401141967,1401141834][/DOUBLEPOST]
Öncelikle bunun sebebi İslemci (CPU) Fan bozulmasidir. Bilgisayari açtiginizda CPU Fan Error gibi yazilar çıkabilir. Öncelikle kasa kullaniyorsaniz bilgisayari söküp tamamen temizleyiniz sonra islemci faninin calisip calismadigina bakin bendede olmuştu yumruk attim düzeldi. Sizde bişeyler yaparsiniz artik hala çalismiyorsa yeni fan almak gerekebilir bilgisayarciya götürebilirsiniz.
Benimkisine Yumruk Atsam Bilgisayar Düzelmez Tam Tersi Hastanelik Olur

[DOUBLEPOST=1401142206][/DOUBLEPOST]
Ne demek, hakkın. Bu arada, AdvancedSystemCare sayesinde işlemciyi yoran gereksiz programları buldum sanırım. Bu arada bunu yazarken bir virüs daha algıladı Avira. 5 - 6 tane gereksiz program vardı. Hepsi başlangıçta açılıyordu. Onları sildim. Yani artık bilgisayar açılınca o gereksiz programlar etkin olmayacak. Bunu yazarken 2 virüs daha algılandı. Daha bi' sonuca varabilmiş değilim. Önceden böyle olmazdı. Şimdi neden oldu?
AdvancedSystemCare ile tarama yapıyorum şu an. Kötücül tehtidlerde bi'şey yok. Kayıt defterini temizledim. Disklerimi birleştirdim. C'de bulunan dosyaların yarısını D'ye aktardım. Bunu yazarken 3 virüs daha algılandı. 3 kez virüs taraması yaptım. Bunu yazarken 1 virüs daha algılandı. Her şeyi yaptım yani şu an hiçbir sorun yok.
Meşallah meşallah ayvaa ayvaaa 
Ben bu zamana kadar ne yapmışım lan 
Abim Yavaş Kırdın Geçtin Ortalığı