ImprudentAxe
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Bu içerik kaldırıldı.
Moderatör tarafından düzenlendi:
Öyle dendi bana profilimdeki uyarılara bakın. Boş yere sizde uyarı yemeyimÖyle bir şey Olsaydı İlk Ben Uyarı Alırdım![]()
Tesekkürler Güzel Savundunistediğini de bir emeğe saygı demeden konuyu çevirdiniz ban yediniz buna moderatör karar verir lütfen gidip işinize bakın
5 DK Lik Deil Ben icimden gelerek Yaptim Ve Oyuncular Eglensin Oynasin Die Urasiyorum V3 Daha harika oLCak onla urasiyorum Ne Terbiyessizzisiniz Full Elestirionuz Kendiniz Cok iyisiniz Sanki Ben yaptim mc türkteki userler oynasin dieEmege Saygı Demem Gereken bir şey Yok Çunku Emek Yok !. 5dakikada Yapılacak bir şey Bu !
''Çok İyisiniz Sanki'' https://forum.gamer.com.tr/konu/ebt-medieval-house-bu-yapıyı-görünce-gözleriniz-kamaşacak.200044/ İçin Cevap.[Çok İyi Olmasam Bile Emek Veriyorum Ve Senden 10 kat Daha İyi Olduguma Eminim !]Tesekkürler Güzel Savundun Saol V3 Beraber Yapalim istersen[DOUBLEPOST=1401120446,1401120366][/DOUBLEPOST]
5 DK Lik Deil Ben icimden gelerek Yaptim Ve Oyuncular Eglensin Oynasin Die Urasiyorum V3 Daha harika oLCak onla urasiyorum Ne Terbiyessizzisiniz Full Elestirionuz Kendiniz Cok iyisiniz Sanki Ben yaptim mc türkteki userler oynasin die
! Ağzımı açmayacam boş konuşan birine göre kötü olabilir ama sen bunun yarısını yapaman onu düşünmek o adadaki eşyaları gel de böyle ***sız insanlar varEmege Saygı Demem Gereken bir şey Yok Çunku Emek Yok !. 5dakikada Yapılacak bir şey Bu !
Ben yapi anlamida demedim Saygisizlik Olarak Dedim 1 Kere Güzel Olmus daha ii yapabilirdin Yassaniz Ölürsünüz Siz Bölesiniz iste''Çok İyisiniz Sanki'' https://forum.gamer.com.tr/konu/ebt-medieval-house-bu-yapıyı-görünce-gözleriniz-kamaşacak.200044/ İçin Cevap.[Çok İyi Olmasam Bile Emek Veriyorum Ve Senden 10 kat Daha İyi Olduguma Eminim !]
''Ne Terbiyessizzisiniz Full Elestirionuz'' Öncelikle Terbiyemi Asla Bozmadım Ve Burası Küp Sanatı Bölümü ! Eleştiriye Açık Olmazsanız Buraya Konu Açamazsınız !.
Yarısını yapamasam Builder Ekibi Kurmazdım. Almancı Olmama Ragmen Sizden Daha İyi Bir Turkçem Oldugu Kesin .! Ağzımı açmayacam boş konuşan birine göre kötü olabilir ama sen bunun yarısını yapaman onu düşünmek o adadaki eşyaları gel de böyle ***sız insanlar var
Nerde diyo ben görmedim ama hem gezegen lere benzememiş gök ada gibi bi yeradam dedi ya güneş felan yapacam üstündeki olan yerler gezegen
Solar Survival Tarzi DedimAğaç var da, oksijen mi? oksijen ne arar la uzayda?
V3 Cikacak Aksama sabredinNerde diyo ben görmedim ama hem gezegen lere benzememiş gök ada gibi bi yer
Uzayda Yasam V2 Cikti [+Resim][+Link] Solar Survivalin Bir Degisigi TürkçeSolar Survival Tarzi Dedimorasi dünya ama oksijen var
![]()
Ben birşeyi merak ettim bu v2 ise v1'in durumu vahim.Uzayda Yasam V2 Cikti [+Resim][+Link] Solar Survivalin Bir Degisigi Türkçe
Uzayda Yasam Demişsiniz Şimdede Dünya Orası Diyorsunuz ?!