MassiveMine | Portallar [#6]

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
MassiveMine
Merhabalar, uzun zamandır paylaşımda bulunmamıştık, şimdi paylaşıyoruz. Öncelikle birkaç yeniliğimiz var. minecraftforum.net'te yetkili başvurularımız açılmıştır, oradan yetkili olmak için mesaj gönderebilirsiniz. Ikincisi resmi Twitter hesabımız açılmıştır, yenilikleri oradan da aktaracağız. Bunun haricinde bağış kanallarımız açılmıştır, lütfen bağış yapmadan önce bizimle irtibata geçin ki karşılığını verebilelim :) Bağışları ise şuanlık Nitrado ve Paypal aracılığıyla kabul etmekteyiz. Teşekkürler...

Twitter:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Paypal Bağış Adresi: [email protected]
Nitrado Bağış Linki:

Minecraftforum.net Linki:

Özellikle emeğim geçen @Droshe ve @Gozdecikk 'e teşekkürler.

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yazılar pek okunaklı değil ama mesela skyblockta üst kısma sky block teması eklemen çok güzel olmuş.

Droshe

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bakın gerçekten bu sefer bu portallar kötü olmuş hem de gerçekten berbat nasıl desem bakın kapıları desenli bir şekilde ayrıntılı yazıp. Üstüne pixel geçebilirsiniz. Böyle çok nasıl desem güzel fakat boğuk duruyor.

ve son cümle "Özellikle emeğim geçen @Droshe ve @Gozdecikk 'e teşekkürler." emeğim kısmı emeği olması gerekmiyor mu?
sen medieval evlerini geliştir ilk önce -_-

Droshe

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bekle sana bir resim atayım ve normal bir üyeden mesaj aldığınızı sayarsak galiba hiç insanlık öğrenmemişsiniz :) Madem çok iyisiniz;

Böyle portallar yapmak varken neden onlar :)

Bak canım benim.. Bu aralar aşırı ego yapıyorsun. Kusura bakma ama kendini birsey sanma. İlla her portal öyle mi olcak ? Ronin BT olarak bizde öyle portallar yapıyoruz :). Massivemine da tema farklı :)

Droshe

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim ben bunu yazarken sana egolukmu tasladım. Gelipte "Hahahhaha! Şunlara bak ezikler bune lan ben daha iyisini yaparım :D" mı dedim abilerle uğraşmak istemiyorum. Adabımı bozma.[DOUBLEPOST=1401369752,1401369713][/DOUBLEPOST]
Eee işte keşke böyle yapsalarmış diyorum. Böyle çok boğuk durmuş.

Emirhan tartışmayı buradan yapmayalım. Konuyu yeterince kirlettin. Türkiye'ye de daha önce rezil oldun.. Ne diyeyim artık :) Bay Ego.. Cevabını skypetan bildir. Konu kirlenmesin lütfen.

Droshe

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Namepaxs takıl kafana göre. Ronin BT 'ye de meydan okuduğun zamanları hatılrıyorum. Sonra gruba girmek için özür diledin.

Droshe

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gruba girmek mi :D Ahahaha, en iyisi sus. Kendi konunu, kendin mahfetme. Dediğin her kelimenin arkasında dur tamam mı? Hadi canım konuna ve ben Ronin'e meydan okumadım. Artık yazdıklarımı iyi anla. O mesajı birkaç kere daha oku anlarsın. Anlamazsan doktora bir görün.

Konuşmadaki resimlerini atarsam rezil olursun. Büyüklük bende kalsın . Artık küfür etsen cevap yazmayacağım.. Seni seviyene düşmek istemem :)