Skype adını alayım ?2'miz derken Zafer abiyi QuestCraftTR'yi kastetmiştim arkadaşım. Forum linkinden bahsetmediğimi sen de iyi biliyorsun. Skype ekledim. Bekliyorum.
Crafted Haklı Konu Kapanmıştır!2'miz derken Zafer abiyi QuestCraftTR'yi kastetmiştim arkadaşım. Forum linkinden bahsetmediğimi sen de iyi biliyorsun. Skype ekledim. Bekliyorum.
Konu kapandı kardeşim. Grubuma gel istersen, O gruptan ayrılabilirsin .Crafted Haklı Konu Kapanmıştır!
Biz görüştük hallettik zaten. Senin ayrı yorum yapmana gerek yok. Burayı kirletme bir derdin varsa özel mesaj at yada ekle Skype:alper.ucal1Crafted Haklı Konu Kapanmıştır!
Evet, Dediklerine harfiyen katılıyorum.@Crafted Çok haklı konusmussun kardesim türkiyedeki sunuculara göz gezdirirsek hepsinde hammadde,lapis,redstone var Türk oyuncular Redstone,Lapis,Hammadde olmadan oynayamıyor onların isini kolaylastırıyor çünkü benden server kurucaklara tavsiye oyuncuların isini kolaylastırıcak özellikler bulundurmayın sunucuyu kolaylastırıyor bende böyle emek sunucu arıyorum ama bulamıyorum genellikle yabancı serverler öyle ama oyunun zevki olmuyor bende böyle zor emek bir server kurmayı planlıyorum.
bazı sunucular p4 veriyo ._.@Crafted Çok haklı konusmussun kardesim türkiyedeki sunuculara göz gezdirirsek hepsinde hammadde,lapis,redstone var Türk oyuncular Redstone,Lapis,Hammadde olmadan oynayamıyor onların isini kolaylastırıyor çünkü benden server kurucaklara tavsiye oyuncuların isini kolaylastırıcak özellikler bulundurmayın sunucuyu kolaylastırıyor bende böyle emek sunucu arıyorum ama bulamıyorum genellikle yabancı serverler öyle ama oyunun zevki olmuyor bende böyle zor emek bir server kurmayı planlıyorum.
Minecraft'ın eski tadı yok artıkbazı sunucular p4 veriyo ._.
Var YakamozCraft!Dediğin kurallara uyan tek bir server bile yok.