Bir Faction Sunucu Nasıl Olmalı?

davr0s

Doctor Who?
En iyi cevaplar
0
2'miz derken Zafer abiyi QuestCraftTR'yi kastetmiştim arkadaşım. Forum linkinden bahsetmediğimi sen de iyi biliyorsun. Skype ekledim. Bekliyorum.

NeveseRC

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Crafted Çok haklı konusmussun kardesim türkiyedeki sunuculara göz gezdirirsek hepsinde hammadde,lapis,redstone var Türk oyuncular Redstone,Lapis,Hammadde olmadan oynayamıyor onların isini kolaylastırıyor çünkü benden server kurucaklara tavsiye oyuncuların isini kolaylastırıcak özellikler bulundurmayın sunucuyu kolaylastırıyor bende böyle emek sunucu arıyorum ama bulamıyorum genellikle yabancı serverler öyle ama oyunun zevki olmuyor bende böyle zor emek bir server kurmayı planlıyorum.

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
@Crafted Çok haklı konusmussun kardesim türkiyedeki sunuculara göz gezdirirsek hepsinde hammadde,lapis,redstone var Türk oyuncular Redstone,Lapis,Hammadde olmadan oynayamıyor onların isini kolaylastırıyor çünkü benden server kurucaklara tavsiye oyuncuların isini kolaylastırıcak özellikler bulundurmayın sunucuyu kolaylastırıyor bende böyle emek sunucu arıyorum ama bulamıyorum genellikle yabancı serverler öyle ama oyunun zevki olmuyor bende böyle zor emek bir server kurmayı planlıyorum.
Evet, Dediklerine harfiyen katılıyorum.

HeroPlayz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
bazı sunucular p4 veriyo ._.

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Konu gayet özenle hazırlanmış, doğru bilgiler içeriyor ve yazarı da cesur. ^_^ Yazıdaki önerilere uyacak sunucu sahiplerinin gayet başarılı sunucular açacaklarından eminim. Yani anlayacağınız "+1" :sgül:

gogorec

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Türk Sunucuların Çoğu Dandik Lag Kaynıyor Son Oyuncununda Serveri Güzel ama bazı oyunları lagdan oynanmıyor:)