Uzaylılara inanırmısınız?

Uzaylılara inanıyormusunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    52

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Uzayın dünyanın dışı olduğunu biliyormuydunuz? O zaman biz uzaylı değil evrenliyiz. Bu da neüy!?!??@
"Evren," uzayın dışıdır. Uzay, gözlemleyebildiğimiz alan içidir. Evren ise devamı olduğunu düşündüğümüz ve kurguladığımız kısmıdır.
Superman'in gezegeni Krypton gibi. Uzayımızda yok fakat evrende olabilir. Evren küresel ise Pi ve ta Tau sayısına göre içinde o isimde bir gezegen olabilir. O ırkta biri olma şansı %'yi aşabilir. Uzaylıların ise bu şekilde var olduğu kanıtlanabilir. Sonsuz döngü paradoksu olsa bile bir açıdan, mümkünatı var. Binary kodu mesela. Pi'yi içerir. Pi ise binary'i. İçinde o türden bir yazı çıkabilir.

Açıklayamamış olabilirim, özür dilerim.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hadi ama,
öyle bir yer dediğin yere onların girme izni bile yok. tabii ki montaj... -,-[DOUBLEPOST=1401554691,1401554611][/DOUBLEPOST]
Arkadaşım,
Galaxy 11, Samsung'un telefonu Galaxy serisi için çıkarttığı "albüm"ün adıdır. Albüm derken bütün seriyi kastediyorum. O uzaylı reklamı ise ilgi çekmek ve ileride yapılacak olan"cosplay" maça adam toplamak, bileklik saatlerinden satmaktır.
Galaxy 11 diye bir şey yok.

onun dışında da kaynaklarım var. Ufolar habire kameralarda. Adamlar arka arkaya kaçırılıyor. Artı tüm bilim adamları hemfikir bu konuda. Uzaylılar inecek diyorlar. Geçenlerde seyrettik.

(her lafım da olay oluyor :S )

Vretil

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ankaradamısın? Evde otururken şimşek gibi parıltı oldu bendede ama sesini duymadım.[DOUBLEPOST=1402610040,1402609230][/DOUBLEPOST]
Blki İnanmaya Bilirsin Çok Saçma Olduğunu Düşünebilirsin Ama Yaşadığım Olay Korkunçsa Asla Yalan Sölemem
Beni Korkutacak bir şey Çıkarsa 1-2 ay şakadan heyecandan yalandan artislikten laf atmaktan birine yardım etmekten uzaklaşırım
Çünkü Bütün Düşündüklerim Şeylerin Tersi Çıkıyor
Dejavu Yaşayan Vardır Umarım
Bnm Yaşadığım Dejavu Rüyasında Okulda Korku Hikayeleri Anlatılacak Bn Korkucam Ve 1 ay hiçbir şey aklıma getirmemem i gördüm ve yaşadım [adı üstünde dejavu][DOUBLEPOST=1373822738,1373822654][/DOUBLEPOST]

:D Düşünsene Gördüğüm Şey in küp tarafı plastik mi karton mu kağıtmı ne öle bir şey
hem gerçek olduğuna inanıyorum hemde çok saçma olurmu öle şey diyorum
[aklım karıştı :S :gerçektensinirli:]

Rüya görmüş olmayasın?

Reix

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
o ışıklar düzensiz ise işaret fişeği fb. olabilir veya havai fişek buna benzer bir olay var Phoenix Işıkları*** ama ışıklar düzenliydi ve ışıkları turuncuydu ve aynen L şeklindeydi.