MCTR / VIP Çekilişi / FactionPVP / Boss / Repair / Görev / HG-KitPvP / (Play.McTurkiyeCraft.Com)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kod_adı

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
sw ikide bir gidiyodu düzeltilir umarım
düzelttik baya bi yoğun çalışmalar sonucunda pluginlerle birleştim resmen çok çaba sarf ettim :)[DOUBLEPOST=1401528663,1401511923][/DOUBLEPOST]Survival Serverimizi Hazırlıyoruz Ve Hunger Games Serveri Açıyoruz Bilginize[DOUBLEPOST=1401551596][/DOUBLEPOST]Hunger Games [ Kitli - Kitsiz ] Açıyoruz :) Bilginize[DOUBLEPOST=1401564102][/DOUBLEPOST]Çok Az Kaldı Bu Arada

--------------------------------------------------

Son Oyuncu Kurucusu Yada Admini Tam Bilmiyorum :D Ama Yetkili Biri İşte

Adı DonduranAtes Sağolsun Serverimizi Beğenmiş. Bizcede Çok Güzel Oyuncular
Bilinçlendirilmeli Daha Iyisi Varken Neden Daha Kötüsünü Oynayasınız :D[DOUBLEPOST=1401602238][/DOUBLEPOST]Karne Hediyesi Olarak Oyuncularımıza VIP Fiyatları %50 Indirimli Olarak Satılacaktır ! Karne Günü !! :
sınırsız vip 25 tl sınırsız mega vip 32.5 tl sınırsız ultra 37 tl sınırsız platin 46 tl

1 Aylık Vıp : 5 TL
1 Aylık Mega VIP : 7.5 TL
1 Aylık Ultra VIP : 10 TL
1 Aylık Platin VIP : 17.5 TL

Şeklinde Karne Günü Satışa Sunulacaktır Almak Isteyenler Için Skypemiz : MrSlimeTR
[DOUBLEPOST=1401609557][/DOUBLEPOST]evet hepinizi bekliyoruz :)[DOUBLEPOST=1401612337][/DOUBLEPOST]up

likecraft

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Server sahibi krdeş bu bossun oto spawni nasil yapıyoruz özelden bi anlatirmisin yani oto spawnlanacak
? Istersen bi tane boss eklerim serverine kazma ve balta dusucek verim3.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Poyro

Super Smash Brothers for Nintendo Switch
En iyi cevaplar
0
bune biçim server minecraftı yeniden yazmışın kardeşim

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen kod_adı ile anlaşamazsın :D dün gitmiş sw ye 200tl yatırmış sw de herkes rekkama diye bağrıyo :D:D yani anlayacağın sw ye çok emek verdi ve hala dediğin dibi ilerliyor.Bu sw de moderatörüm ve hiç sıkılmadan giriyorum.İyi Forumlar...

._. I like trains ._.

kod_adı

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
iyimi kötü mü hangi yönde söyledin tahminimce kötü ? neden böyle bir şey dedin açıklayabilir misin[DOUBLEPOST=1401712392,1401709134][/DOUBLEPOST]+45 online serverimle gurur duyuyorum :)[DOUBLEPOST=1401717659][/DOUBLEPOST]+60 online :D farka boğduk tüm serverleri bizin seçtiğiniz için herpinize teşekkür ederiz serverimize bir kere bile girenlere de teşekkürler :)

likecraft

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
iyimi kötü mü hangi yönde söyledin tahminimce kötü ? neden böyle bir şey dedin açıklayabilir misin[DOUBLEPOST=1401712392,1401709134][/DOUBLEPOST]+45 online serverimle gurur duyuyorum :)[DOUBLEPOST=1401717659][/DOUBLEPOST]+60 online :D farka boğduk tüm serverleri bizin seçtiğiniz için herpinize teşekkür ederiz serverimize bir kere bile girenlere de teşekkürler :)
Server sahibi krdeş bu bossun oto spawni nasil yapıyoruz özelden bi anlatirmisin yani oto spawnlanacak
? Istersen bi tane boss eklerim serverine kazma ve balta dusucek verim3.

Tigerr_PL

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Factions Server olarrk açılan serverimize,
Hepinizi Bekliyoruz
24 Kişi Kapasite
3 GB Ram
İlgili 2 kurucu,1 builder var
Serverimiz'de tek sen Eksiksin
Rehber - Reklamcı Alımı var
"Rehberde"
Fly-Mute-Repair"
"Reklacmıda"
Repair
[Repair=Eşya - item Yenileme]

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Factions Server olarrk açılan serverimize,
Hepinizi Bekliyoruz
24 Kişi Kapasite
3 GB Ram
İlgili 2 kurucu,1 builder var
Serverimiz'de tek sen Eksiksin
Rehber - Reklamcı Alımı var
"Rehberde"
Fly-Mute-Repair"
"Reklacmıda"
Repair
[Repair=Eşya - item Yenileme]
Git konunu aç

._. I like trains ._.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...