enescrafter
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
sw ikide bir gidiyodu düzeltilir umarım
düzelttik baya bi yoğun çalışmalar sonucunda pluginlerle birleştim resmen çok çaba sarf ettimsw ikide bir gidiyodu düzeltilir umarım
Ramazan sw ye adam topluyom ben bonivar : 5.62.106.181:25565
inş. ama daha fazla adam topla be senden +50 bekliyomRamazan sw ye adam topluyom ben boni
._. I like trains ._.
Sen kod_adı ile anlaşamazsınbune biçim server minecraftı yeniden yazmışın kardeşim
iyimi kötü mü hangi yönde söyledin tahminimce kötü ? neden böyle bir şey dedin açıklayabilir misin[DOUBLEPOST=1401712392,1401709134][/DOUBLEPOST]+45 online serverimle gurur duyuyorumbune biçim server minecraftı yeniden yazmışın kardeşim
Server sahibi krdeş bu bossun oto spawni nasil yapıyoruz özelden bi anlatirmisin yani oto spawnlanacakiyimi kötü mü hangi yönde söyledin tahminimce kötü ? neden böyle bir şey dedin açıklayabilir misin[DOUBLEPOST=1401712392,1401709134][/DOUBLEPOST]+45 online serverimle gurur duyuyorum[DOUBLEPOST=1401717659][/DOUBLEPOST]+60 online
farka boğduk tüm serverleri bizin seçtiğiniz için herpinize teşekkür ederiz serverimize bir kere bile girenlere de teşekkürler
![]()
Git konunu açFactions Server olarrk açılan serverimize,
Hepinizi Bekliyoruz
24 Kişi Kapasite
3 GB Ram
İlgili 2 kurucu,1 builder var
Serverimiz'de tek sen Eksiksin
Rehber - Reklamcı Alımı var
"Rehberde"
Fly-Mute-Repair"
"Reklacmıda"
Repair
[Repair=Eşya - item Yenileme]
saten var ?Server sahibi krdeş bu bossun oto spawni nasil yapıyoruz özelden bi anlatirmisin yani oto spawnlanacak
? Istersen bi tane boss eklerim serverine kazma ve balta dusucek verim3.