Küçük Ev!

Sizce Nasıl?

• Berbat

Kullanılan: 1 33.3%
  • Orta

Kullanılan: 2 66.7%
  • Harika!

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    3

Liliven

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bence fena degil ama daha fazla ayrinti ekleyip daha guzel bir ev yapabilirsin. Ve bence kapinin dibine cam koyma, pek hos durmuyor.

Discovery cihazimdan Tapatalk kullanilarak gonderildi. Yanlisim varsa kusuruma bakmayin.

Hasantu77

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bence fena degil ama daha fazla ayrinti ekleyip daha guzel bir ev yapabilirsin. Ve bence kapinin dibine cam koyma, pek hos durmuyor.

Discovery cihazimdan Tapatalk kullanilarak gonderildi. Yanlisim varsa kusuruma bakmayin.
Bende orayı beğenmedim.Sence nasıl yapayım.

Liliven

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
2'li camlarin arasina kapi koymak yerine tekli cam yap ve kapiyla aralarinda 1 blok olsun. Pek anlatamamis olabilirim, bilgisayara gecersen daha ayrintili gosteririm.

Liliven

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Daha iyi gibi. Tabi bu benim dusuncem illaki benim soyledigim sekilde yapmak zorunda degilsin.

Liliven

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hakarete gerek yok tabii ki.

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Mesala birisi kötü yaptı diye,hakaret ediyorlar.Sizce buna ne gerek var?
Türkiye'de yaşıyorsan ve Minecraft'da map yapıyorsan, herşeye hazır olmalısın. Birisi iki dakikada map yapar koyar, insanlar bakmadan güzel der geçer. Birisi çok güzel aylarca uğraşarak bir map yapar. İndirirler oynarlar yorum atmazlar. (Kendi maplarını düşürmemek düşüncesi ile) Lakin bir kusur bulduklarında uzun uzun yazarlar. Mapın videosunu çekerler. Mapı kötü gösterecek şeyler yaparlar (Texture pack kurmazlar - Hile yaparlar) sonra mapı beğenmezler. Alışman lazım..