Bende orayı beğenmedim.Sence nasıl yapayım.Bence fena degil ama daha fazla ayrinti ekleyip daha guzel bir ev yapabilirsin. Ve bence kapinin dibine cam koyma, pek hos durmuyor.
Discovery cihazimdan Tapatalk kullanilarak gonderildi. Yanlisim varsa kusuruma bakmayin.
Lafı ağzımdan aldınızBu ev iki dakikada yapılır. Malesef olmamış. Evin altina niye tas koyduğunu anlayamadım.
Evet.Bende şimdi anlamadım.Bu ev iki dakikada yapılır. Malesef olmamış. Evin altina niye tas koyduğunu anlayamadım.
Olgun birisin. Eleştirilere böyle tepkiler veriyorsan geleceğin parlak derim, güzel şeyler başarabilirsinÖnerileriniz benim için altın'dır!![]()
Önerin için teşekkürler dostum.Hevesini kırmak istemem ama iğrenç,daha iyi bir şey yapabilirdin.
Türkiye'de yaşıyorsan ve Minecraft'da map yapıyorsan, herşeye hazır olmalısın. Birisi iki dakikada map yapar koyar, insanlar bakmadan güzel der geçer. Birisi çok güzel aylarca uğraşarak bir map yapar. İndirirler oynarlar yorum atmazlar. (Kendi maplarını düşürmemek düşüncesi ile) Lakin bir kusur bulduklarında uzun uzun yazarlar. Mapın videosunu çekerler. Mapı kötü gösterecek şeyler yaparlar (Texture pack kurmazlar - Hile yaparlar) sonra mapı beğenmezler. Alışman lazım..Mesala birisi kötü yaptı diye,hakaret ediyorlar.Sizce buna ne gerek var?