kod_adı
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
biliyorum değiştiriyoruz serveri takip edinmapı değiştirmenizi öneririm.
biliyorum değiştiriyoruz serveri takip edinmapı değiştirmenizi öneririm.
nasıl ışınlandınsu ve lavları kaldır kasma azalır bendede çok kasıyo bide swye girdim bi yere ışınlandı adamlar öldüürüyodu kaçmaya çalıştım sulu bi yer vardı düştüm öldüm birileri swyi hack lemiş galiba çoğunluğu bebe zaten adam yok bi tane
Adam zengin oldu gittinasıl ışınlandınve ayrıca server hacklenmedi kim derse desin yalandır inanmayın[DOUBLEPOST=1402226462,1402143525][/DOUBLEPOST]servere aldığıdım ortak paraları çaldı hunger games serverini çaldı ve haneler craft la ortak oldu varmı böyle özür dilerimlik ? adalet nerede ?
Merhaba ben sunucunun moderatörüyüm.Acaba sizi çeken kişi TITAN VIP ya da PLATIN VIP olabilirmi ?giulitus adında bire galiba hile yapıyor. Swye girdim hiç bi yere ışınlanmadım daha öncede ışınlanmamıştım durduk yere o adamın yerinde doğdum ve anında kesti
adı giulitus viplimi bilmiyorumMerhaba ben sunucunun moderatörüyüm.Acaba sizi çeken kişi TITAN VIP ya da PLATIN VIP olabilirmi ?
Bu konuyla ilgileneceğim.adı giulitus viplimi bilmiyorum
tmm bide vıpler abartı deilmi birazbiliyorum değiştiriyoruz serveri takip edingirşte yazıyor spawnı değişiyoruz diye[DOUBLEPOST=1402000642,1401970296][/DOUBLEPOST]yeni spawnı yaptık umarım beğenirsiniz sizce spawn nasıl olmuş buradan bildiriniz ona göre değişelim[DOUBLEPOST=1402048654][/DOUBLEPOST]up+ umarım 24 saat kuralına uymuşumdur[DOUBLEPOST=1402052570][/DOUBLEPOST]VIP Alımları Için Skype : MrSlimeTR Başka Yetkililerden Veya Kişlerden Almayınız Aksi Takdirde Paranız Boşa Gitmiş Olur ![DOUBLEPOST=1402063978][/DOUBLEPOST]Görevler Eklendi[DOUBLEPOST=1402131071][/DOUBLEPOST]SkyBlock ve HG Serveri Açıldı Kitli Kitsiz HG Aynı Swde Bir İlk
![]()
sanmıyorum ? Bosslardan Düşen Şeyleri VIP lere veriyoruz ?[DOUBLEPOST=1402311848,1402306532][/DOUBLEPOST]Sky Block Server Açıldı IP 'yi Buradan Paylaşayım Dedim : SkyBlock.Minecraft.Com.Trtmm bide vıpler abartı deilmi biraz
Dur la senin sw lerinin reklamını,yapmaya yetişemiyomsanmıyorum ? Bosslardan Düşen Şeyleri VIP lere veriyoruz ?[DOUBLEPOST=1402311848,1402306532][/DOUBLEPOST]Sky Block Server Açıldı IP 'yi Buradan Paylaşayım Dedim : SkyBlock.Minecraft.Com.Tr
dsdasDur la senin sw lerinin reklamını,yapmaya yetişemiyom![]()
kusura bakma bir hata olmuş tüm herkes ban yemiş özür dileriz. artık tek başıma çalışıyorum.Serverde Sebepsiz Yere Ban Yedim ?
mi13white Unbanned
daha bugün basladım swye![]()