MCTR / VIP Çekilişi / FactionPVP / Boss / Repair / Görev / HG-KitPvP / (Play.McTurkiyeCraft.Com)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kod_adı

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
mapı değiştirmenizi öneririm.
biliyorum değiştiriyoruz serveri takip edin :) girşte yazıyor spawnı değişiyoruz diye[DOUBLEPOST=1402000642,1401970296][/DOUBLEPOST]yeni spawnı yaptık umarım beğenirsiniz sizce spawn nasıl olmuş buradan bildiriniz ona göre değişelim[DOUBLEPOST=1402048654][/DOUBLEPOST]up+ umarım 24 saat kuralına uymuşumdur[DOUBLEPOST=1402052570][/DOUBLEPOST]VIP Alımları Için Skype : MrSlimeTR Başka Yetkililerden Veya Kişlerden Almayınız Aksi Takdirde Paranız Boşa Gitmiş Olur ![DOUBLEPOST=1402063978][/DOUBLEPOST]Görevler Eklendi[DOUBLEPOST=1402131071][/DOUBLEPOST]SkyBlock ve HG Serveri Açıldı Kitli Kitsiz HG Aynı Swde Bir İlk :)

enescrafter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
su ve lavları kaldır kasma azalır bendede çok kasıyo bide swye girdim bi yere ışınlandı adamlar öldüürüyodu kaçmaya çalıştım sulu bi yer vardı düştüm öldüm birileri swyi hack lemiş galiba çoğunluğu bebe zaten adam yok bi tane

Son düzenleme:

kod_adı

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
su ve lavları kaldır kasma azalır bendede çok kasıyo bide swye girdim bi yere ışınlandı adamlar öldüürüyodu kaçmaya çalıştım sulu bi yer vardı düştüm öldüm birileri swyi hack lemiş galiba çoğunluğu bebe zaten adam yok bi tane
nasıl ışınlandın :D ve ayrıca server hacklenmedi kim derse desin yalandır inanmayın[DOUBLEPOST=1402226462,1402143525][/DOUBLEPOST]servere aldığıdım ortak paraları çaldı hunger games serverini çaldı ve haneler craft la ortak oldu varmı böyle özür dilerimlik ? adalet nerede ?

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
nasıl ışınlandın :D ve ayrıca server hacklenmedi kim derse desin yalandır inanmayın[DOUBLEPOST=1402226462,1402143525][/DOUBLEPOST]servere aldığıdım ortak paraları çaldı hunger games serverini çaldı ve haneler craft la ortak oldu varmı böyle özür dilerimlik ? adalet nerede ?
Adam zengin oldu gitti :D

kod_adı

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
orası öyle ama varmı böyle özür dilerimlik sayın forum yetkilileri lütfen haneler craft ın tanıtmını burada yapmalarına izin vermeyin bunlar insanlıktan yoksun özür dilerim kişiler hırsızlar böyle iyi güzel bir siteye böyle bir serverin tanıtımı yakışmıyor

enescrafter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
giulitus adında bire galiba hile yapıyor. Swye girdim hiç bi yere ışınlanmadım daha öncede ışınlanmamıştım durduk yere o adamın yerinde doğdum ve anında kesti

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
giulitus adında bire galiba hile yapıyor. Swye girdim hiç bi yere ışınlanmadım daha öncede ışınlanmamıştım durduk yere o adamın yerinde doğdum ve anında kesti
Merhaba ben sunucunun moderatörüyüm.Acaba sizi çeken kişi TITAN VIP ya da PLATIN VIP olabilirmi ?

KaanTALU

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
biliyorum değiştiriyoruz serveri takip edin :) girşte yazıyor spawnı değişiyoruz diye[DOUBLEPOST=1402000642,1401970296][/DOUBLEPOST]yeni spawnı yaptık umarım beğenirsiniz sizce spawn nasıl olmuş buradan bildiriniz ona göre değişelim[DOUBLEPOST=1402048654][/DOUBLEPOST]up+ umarım 24 saat kuralına uymuşumdur[DOUBLEPOST=1402052570][/DOUBLEPOST]VIP Alımları Için Skype : MrSlimeTR Başka Yetkililerden Veya Kişlerden Almayınız Aksi Takdirde Paranız Boşa Gitmiş Olur ![DOUBLEPOST=1402063978][/DOUBLEPOST]Görevler Eklendi[DOUBLEPOST=1402131071][/DOUBLEPOST]SkyBlock ve HG Serveri Açıldı Kitli Kitsiz HG Aynı Swde Bir İlk :)
tmm bide vıpler abartı deilmi biraz

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
sanmıyorum ? Bosslardan Düşen Şeyleri VIP lere veriyoruz ?[DOUBLEPOST=1402311848,1402306532][/DOUBLEPOST]Sky Block Server Açıldı IP 'yi Buradan Paylaşayım Dedim : SkyBlock.Minecraft.Com.Tr
Dur la senin sw lerinin reklamını,yapmaya yetişemiyom :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...